בקשר לביקור פול דיאנו בארץ

barlevy

New member
בקשר לביקור פול דיאנו בארץ

אז ככה - בדקתי בארכיון שלי דיאנו היה פה ב 28 לאוקטובר 1999 ולמי שחושב שהבנאדם לא עשה עם עצמו כלום מאז KILLERS טועה בגדול.. הוא אמנם עדיין חי הרבה משני האלבומים שעשה עם מיידן וממחזר את החומר בכל הזדמנות.. הוא השתתף בהמון פרויקטים כמו "BATTLEZONE" "DIANNO" , "KILLERS בין השאר עם DENNIS STRATON הגיטריסט באלבום הראשון של מיידן ועוד..לאחרונה הוציא DVD ועשה הופעה אקוסטית עם שירי מיידן שגם היא אמורה לצאת מתישהו על דיסק.. הוציא גם ספר ביוגרפיה ומשתתף בפסטילים באירופה.. אז הנה גם תמונה מאותו ערב תיקלוט שפול היה האורח -ולא שר ביחד עם עבדכם הנאמן עוד על פול באתר הרשמי שלו http://www.pauldianno.com/

MetalliKosta

New member
כרגיל פתרת לנו

את התעלומה! תודה... לא ידעתי שהוא נהיה ראפר :)

Alon31288

New member
די אתה מדהים אותי כל פעם מחדש!!!

לא יאמן!!! אפילו עם פול דיאנו?!

barlevy

New member
אפילו עם פול.. :)

בשביל זה הוא בא כל מי שרצה להצטלם ולקבל חתימות מאותו ערב קיבל ..

Yuvallica

New member
ואנחנו חשבנו שזה דמיוני...

עכשיו צריך להתנצל לפני אלון...

אז אכן הא היה בארץ, בחיי יש לך את

כל התשובות לכל שאלה שקשורה איכשהו למיידן:)

Alon31288

New member
עזוב

אם כואב לך אתה לא צריך להתנצל שמתי לב שלהרבה אנשים פה כולל המנהל יש משהו נגדי אז סביר להניח שגם לא תאמינו לי מה הייתי עושה בלי barlevy... פשוט הייתם חושבים שאני משקר וזהו. בר, ישר כח. :) ולהבא אני פשוט לא אשים הודעות, גם ככה אתם לא עונים ולא מאמינים. חבל.

barlevy

New member
בחייך אלון..זה אינטרנט

כל אחד אומר מה שבא לו גם אם זה לא הדבר הכי אינטיליגנטי או אמת צרופה.. הנה תראה בפורום המקביל בהייד פארק מכרתי כמה פריטים של מיידן ורוב התגובות היו אנטי-בגלל המחירים שרציתי לר כולם מבינים מה ערכם של דיסקים של מיידן שלא מיוצרים יותר אז מתעלמים וממשיכים הלאה.. כשיש פה חילוקי דעות אשמח ליישב אותם על פי ידעתי ומיטב הבנתי ובמקרה ולא אדע-אשמח גם ללמוד מהאנשים האחרים שנמצאים פה

Alon31288

New member
אמת, אך...

האנשים פה לפי מיטב ידעתי מעריכים מאוד את מיידן ויש הבדל בין מכירה של פריטים לבין וויכוחים ודעות וזה די אחרת, ככה שזה די מעצבן. זה נכון הייתי נודניק בטירוף בהתחלה אני יודע אבל זהו. עשיתי משהו מעצבן לאחרונה? לא. אתה עושה דבר אחד ואתה פושע לכל החיים. נו באמת. וכן זה אכן אינטרנט, אבל אל תשכח שמאחורי הפורום, הצג והמקלדת יושבים ילדים אמיתיים בשר ודם שמשתמשים באינטרנט ככלי עזר. אם הם מדברים מהאינטרנט זה לא אומר שזה לא נחשב וזה סתם, כי זה בכל מקרה הם שמדברים ולא המחשב. מקווה שהבנת... >_< בכל מקרה לא נראה לי שיש מי שילמד אותך ^_^

Yuvallica

New member
לא חשבנו ששיקרת

חשבנו שהחבר שלך המציא או משהו... אבל בכל מקרה אני מתנצל, ואין לי שום דבר נגדך. למה שיהיה? אחרי הכל גם אתה מעריץ את מיידן.

Alon31288

New member
תודה... :)

גם אני מצטער אם עשיתי משהו שעיצבן אותך או משהו כזה...

Awaken

New member
"מעריץ"

די די זאת כזאת מילה מפגרת אני לא סובל אותה נותן הרגשה כאילו מיידן הם בריטני ספירס או משהו.

יפה אמרת, חזק ואמץ!

'להעריץ' זו לא רק מילה מפגרת, זה ממש דבר מפגר. מי שמעריץ אלו כל המזילי ריר והבכיינים שרואים את להקת בלו 5 מטר מהם. או הדוגמה הכי טובה - המושפעים שצורחים כשהמורדים מגיעים לדודו טופז. זו הערצה!

Alon31288

New member
טוב טוב

בשביל מה להתחיל עוד בלאגן? לא נראה לכם? תשמרו בבטן. דרך אגב ברגע שיש צירוף כזה: "מעריץ איירון מיידן" זה ישר הופך לביטוי קדוש, נגיד שהמילה מעריץ מגעילה אבל איירון מיידן ישר הופכים את הביטוי לקדוש :)

Awaken

New member
לאלון... למה לשמור בבטן?

זאת הרי לא כל המטרה של פורום? להביע דעה? אם כל אחד היה "שומר בבטן" את מה שיש לו להגיד אז לא היה פה כלום.

Yuvallica

New member
מה זה משנה?

הבנתם את הכוונה שלי... וחוץ מזה איך אתם אומרים שאתם 'מעריצים' את מיידן?

למעלה