האוהד באדום
New member
בקשר לבחירת הפאנל
אני לא יודע מה אתכם, אבל אם הייתי בוועידה לא הייתי מכניס את לחמישיה שלי את אבו ווילן. לדעתי הוא ח"כ שתרם הכי פחות מכל השישיה, עם כל הכבוד לוועדה שלו למיגור האלימות בספורט... אני בעד להכניס את אילן גילאון למקום גבוה! אני לא מכיר את כל המועמדים (מכיר את הח"כים ואת אילן גילאון ואיל אורון). מישהו שמכיר יותר יכול לתת בבקשה סקירה קצרה
המועמדים: שם - הבטחת ייצוג אורון איל - גברים אורון חיים (ג'ומס) - גברים אייזנברג שאול - גברים אריאלי שאול - גברים בן-דוד רלי - נשים ברנבויים גריגורי - גברים גיל און אילן - גברים גלאון זהבה - נשים גלוזמן שלי - נשים גרינפילד צביה - נשים דולב רחל - נשים וולפסון ויוי - נשים וילן אבשלום (אבו) - גברים זועבי עבד אלהאדי - ערבים זכי אורי - צעירים חוסרי ריאד - צעירים יחיא ג'מיל - ערבים כהן רן - גברים למדן עידן - גברים לסקי גבי - נשים נעמה מחמוד - ערבים סולל יפעת - נשים ספורי ראדי - ערבים עדן מיכל - נשים עואד מוחמד - ערבים פריג' עיסאוי - ערבים רוזין מיכל - נשים רז מוסי - גברים שאינסקיה אלה - נשים
אני לא יודע מה אתכם, אבל אם הייתי בוועידה לא הייתי מכניס את לחמישיה שלי את אבו ווילן. לדעתי הוא ח"כ שתרם הכי פחות מכל השישיה, עם כל הכבוד לוועדה שלו למיגור האלימות בספורט... אני בעד להכניס את אילן גילאון למקום גבוה! אני לא מכיר את כל המועמדים (מכיר את הח"כים ואת אילן גילאון ואיל אורון). מישהו שמכיר יותר יכול לתת בבקשה סקירה קצרה