בקשר לבדיקה-חשוב

kakui

New member
בקשר לבדיקה-חשוב

הבת שלי- בת שנה ו 10 חודשים אובחנה כחשודת-חולת צליאק. היא עברה בדיקת דם שכנראה מראה על מצב חיובי. בנוסף עליה לעבור בדיקה פולשנית (בטשטוש -לא הרדמה מלאה-בשניידר)-אצל גסטרו לאבחון מדוייק . לדברי הרופא הבדיקה היא קצרה ולא מסוכנת . שאלתי האם זה לא מסוכן -האם מישהו עבר את זה ויכול לתת עוד פרטים בבקשה.

אמאעדי33

New member
בדיקת גסטרו

שלום, בתי עשתה בדיקת גסטרו כשהייתה בת 5 בטשטוש. הבדיקה באמת קצרה ולא מסוכנת אבל לא נעימה. אחרי כמה שנים, כשהגיע הזמן לבדוק את הבן שלי, החלטנו ללכת על הרדמה מלאה והאמת היא שהיה מעולה ! הילד לא זכר שום דבר בניגוד לאחותו.(היה אז בן שנתיים). ההחלטה בידייך...אבל באמת בדיקה לא מסוכנת ומאפשרת לדעת סופית אם יש או אין צליאק. מי הרופא שיעשה לה את הבדיקה ? אם יש לך עוד שאלות תרגישי חופשי... המון בריאות ובהצלחה !

kakui

New member
רופא מבצע=אילן זהבי

ד"ר אילן זהבי-מי מכיר , מי יודע ? הוא זה שיבצע את הבדיקה... מה בדיוק תהליך הבדיקה בטשטוש?

Reznik

New member
כולנו (או לפחות הרוב הגדול כאן)

עבר את הגסטרו. כשעוברים זאת עם טשטוש, הסיכוי לזכור משהו ממש נמוך (תמיד קיים סיכוי כלשהו) הבדיקה היא פשוטה, ועוברת מהר. וכמעט ואין תופעות לוואי.

אני כל פעם בהלם מחדש

אם כל כך מקובל לטשטש בגסטרו, למה לי אפילו לא הציעו את זה?! ידוע שבצה"ל שירותי הבריאות הם מהגרועים בעולם אבל עדיין...

נצר1

New member
גם לי עשו בצה"ל

וכן קיבלתי טשטוש לגרון. ואחות ממוצא רוסי, אגרסיבית למדי שאחזה אותי בכוח ומשכה לי את הצוואר אחורה כל הזמן
אבל הבדיקה בכלל לא נוראה, ובאמת שוכחים מהר את הלא נעים. ואני לא הייתי מסתכנת בהרדמה מלאה על תינוקת כזו קטנה, אבל באמת לשיקולך. ובהצלחה

meitush123

New member
את בטוחה שלא הרדמה?

לי עשו הרדמה מלאה אבל אולי זה בגלל שהיא קטנה... אצלי היתה בעיה בביופסיה אבל היא לא נבעה מהתהליך עצמו אלא מחומר מזרז הרדמה שנתנו לי לפני וגרם לי כמעט להפסיק לנשום

למעלה