בקשר לבאפי

talytal

New member
בקשר לבאפי

יש פה עוד מישהו שחושב שזה פשוט חטא שהסידרה המצוינת הזאת לא זוכה ליותר צופים ויחסי ציבור בארץ? אני אישית מקפידה לא להחמיץ אותה בסטאר, אבל אני מכירה כמה וכמה אנשים שאפילו לא יודים שיש איפה לראות אותה! ובצורה כללית, אם מישהו רוצה, יש לי כמה קישורים למקומות מצוינים על הסידרה הנהדרת הזאת.

mikloi

New member
הלו?לסבית?

א. אין קשר ב. היא לא! היא היתה ברומן און & אוף עם דיוויד (אנגל) בוריאנז, ועומדת להתחתן עם פרדי פרינז גוניור! וכן יש לסדרה קהל גדול בארץ. זה פשוט לא מזיז ל"הם"

fluppster

New member
אני מסכימה....

זאת הסדרה הכי מדהימה שיש!!!!!!!! זה ממש בזבוז שהיא לא משודרת באף ערוץ ישראלי, כי באמת יש אנשים שלא יודעים בכלל שהפרקים החדשים משודרים ב"סטאר וורלד". (אבל אני לא מחמיצה שום פרק!!!!) אגב, בקשר לפרק ביום חמישי- פרק מעולה כרגיל! כבר הספקתי לשכוח מפיית´, ופתאום היא חזרה. איך התעצבנתי כשבסוף הפרק היא התחלפה עם באפי!!! אבל נרגעתי כשראיתי בפרסומת אח"כ שכבר בפרק הבא באפי תחזור לעצמה..... לא נראה לי שאני אוכל לעמוד בזה יותר מדי זמן..... חן

talytal

New member
הפרק של שבוע הבא

הולך להיות פשוט מעולה! רק לתאר מה פיית´ תעשה כשיש לה את היכולת לעבוד על כולם ולגרום להם לסמוך עליה ולחשוב שהיא באפי! פשוט גדול.

למעלה