בקשר לאתר...

kedeman

New member
בקשה קטנה מכולכם

הצצתי על הלינקיות - החדשה והישנה וגיליתי שבישנה יש עוד המון לינקים שלא הועברו לחדשה עכשיו כשהיה לי קצת זמן העברתי עוד כמה לינקים (מנהלי האתר - לא יכולתי להתאפק ונכנסתי לאשר אותם גם...) והבקשה - תעזרו להעביר את הלינקים מהלינקיה הישנה ללינקיה החדשה אני מבטיח שכל פעם שאני אדיע הביתה אני אעבור על הישנה ואמחר ממנה את מה שאני רואה שכבר עבר כדי להקל על ההעברה אבל בינתיים כדאי להתחיל להעביר זה רק ישפר את האתר

הודעה למנהלי האתר! חשוב!

למה את התמונות בגלריות לא רואים? וגם יש מפעלים שכתובים ואין בהם בכלל תמונות... אני לא רוצה שזה יישמע כאילו אני באה בתלונות.. אבל סתם, לדעת מה נסגר אם זה...

שי...

איך ידעת מה עוד לא הכנסנו? היו כאלה שחילקנו לקטגוריות אחרות וכאלה... מה הכנסת?.. בע היית צריך להגיד לנו.. טוב לא חשוב.. אני אבדוק אם יש כאלה שיש פעמיים אומשו... בכל מקרה תודה

איזה תמונות לא רואים?

[אני בדיוק הולכת לעבור על התמונות שם...] ויש מפעלים שפתחתי ואנשים פשוט לא הכניסו תמונות.... יש גלריה חדשה שאפשר להכניס ישר לאתר ולא לשלוח אלינו ולחכות שאנחנו נכניס... !! צריך עכשיו להכניס אליה את התמונות!!! יאללה לעבודה!!!:]

ASHY

New member
עכשיו רואים

האמת, זה סיפור מצחיק, כי אצלי כן רואים את התמונות (אני גולש עם דפדפן אחר (נקראה FireFox, ממולץ)) ועד שהגעתי לביה"ס וראיתי את האתר, לא ידעתי שרוב המשתמשים לא רואים את התמונות. טוב, אז לקח לי קצת זמן, וגם את הקטע הזה תיקנתי. עוד דבר שגיליתי: העיצוב שעשיתי לגלריה נראה מדהים! (אל תצחקו עלי, חכו לפאנצ' ליין) אבל רק בFireFox (כי עיצבתי אותו אליו P-:). אז יקח לי קצת זמן לחכות את העיצוב בשביל כל משתמשי הIE. אז בנתיים הגלריות החדשות נראות ממש גרוע...אבל זה זמני (אני מקווה)

Hadas B

New member
זה ממש יפה ככה

ואם כבר שוא"ש(פיירפוקס)יש דרך שהלינקיה תעבוד לי?כי היא לא...

kedeman

New member
פיירפוקס הוא מעולה

אחרי כל גלישה באינטרנט אקספלורר יש לי ספייואר על המחשב בפיירפוקס זה יותר נדיר

Hadas B

New member
המחשב שלי

מסרב לפתוח את הלינקיה...אז לצערי לא אוכל לעזור.עד שאבין איך מרפאים אותו.

בקשר לאתר...

בקשות, תלונות, או כל מה שיש לכם להגיד לנו על האתר - זה המקום!!! נבנתה גלריה חדשה והתחילו לעלות לשם תמונות!!! ישלכם תמונות?! תוסיפו עכשיו! כנל לגבי הסיפריית הדרכה!!! הכניסו פעולות וכל מה שאתם חושבים שיכול לעזור לאחרים! כל פעולה שאתם עושים - הכניסו אותה!! תודה

שאלה

מה אני עושה אם המחשב שלי מסרב פשוט להיפרד מהאתר הקודם ולא מוכן לפתוח את האתר החדש?

kedeman

New member
אז את עושה ככה:

אופציה אחת - את נכנסת לאתר ולוחצת על הכפתור של "refresh" או "reload" (תלוי איזה דפדפן יש לך) אם זה לא עובד את עוברת לאופציה שניה: אני מניח שיש לך אינטרנט אקספלורר ולמען ההדגמה אני אניח שיש לך בעברית נכנסת ל-כלים --> אפשרויות אינטרנט --> לוחצת על כפתור שנמצא בערך במרכז המסך וכתוב עליו "מחק קבצים" הכפתור הזה ימחק לך את כל קבצי האינטרנט הזמניים שהמחשב שלך שומר ואז הוא יכריח את המחשב לחפש את האתר מחדש באינטרנט אז תראי אולי עוד אתרים שהשתנו לך

שאלה...

זאת לא פעם ראשונה שאני מעלה את הסוגייה הזאת ואף פעם לא קיבלתי תשובה חד משמעית... יש לי טור אישי שעבר את ה-200 כניסות והוא לא מקבל טור זהב.. למה? ואיך הוא יכול לקבל טור זהב?

למעלה