בקשר לאתר....

למי שרוצה

בשיטוטי בגוגל (פורטל החיפוש המפחיד בעוצמתו) מצאתי את הטורים האישיים הישנים וגם את החטבמפון רוצים להגיע? פשוט נורא, חפשו מה שבראש טורים אישיים או טור אישי או שם של מועצה ושם של מישהו שהיה רשום שם... בהצלחה.

ASHY

New member
אוקיי כולם, להסתר פה בטור אחרי

(הט' במילה "תור" בכוונה, אל תרדו אלי
) פינת הטורים האישיים באתר עלתה
בפינה: אפשרות לכתוב טור אישי משלך, אשר יעבור בדיקה ואף ישלח לאימייל שלך אם הוא נמצא לא תקין (הרעיון לא משהו, בעיות ניסוח, שפה גסה ועוד...) אפשר גם לתת תגובות לטורים קיימים (שוב, עובר סינון). בטורים האישיים ובתגובות אפשר להדגיש מילים שונות, למתוח מתחתיהן קו, או להוסיף סמיילים. (תודה לאייסיקיו שלי שנידב את הסמיילים
). בהמשך היום יעלו הטורים האיישים הוותיקים מהאתר הקודם, לכן, כדי שהטור שלך לא ירמס לפינת הטורים הישנים (בעמוד השער מוצגים חמש הטורים שהוכנסו אחרונים), עדיף לשלוח טור חדש רק מחר. שוב, אני מבקש מהפורום לעזור להחליט על טורי זהב (טור עם 200 כניסות ונקבע ע"י הפורום הזה שיהיה טור זהב (לא צריך 200 כניסות בשבוע הראשון)) הארות והערות לטורים האישיים ובכלל לאתר, שרשרו לפה תהנו

kedeman

New member
לידיעת אריק ולכולם

הטורים והחטב"מפון לא נמחקו מעולם!!! החטב"מפון ישב על שרת חיצוני לשרת של התנועה - אצל איזה חברה חינמית לא נראה הגיוני להכניס את כל האנשים מחדש כי היו שם המון אנשים כשחלק מהם לא זוכרים כבר שהם רשומים שם. ולכן כל מי שמעוניין יירשם שם בעצמו מחדש (ואני מבקש - אל תכניסו לשם אנשים בלי שהם יודעים!!! יש אנשים שלא רוצים להיות שם וזו שכותם המלאה! אל תכניסו אנשים סתם ככה!) הטורים נמצאים על השרת של האתר עדיין ומחקים לזמן שבו הם יעלו בחזרה (הובטח לי שזה יקרה לא בעוד הרבה זמן)

tuty fruty

New member
ואם אני רושמת טור

אתם תוכלי לשפץ לי אותו ולא להוריד אותו לגמרי כלומר שהוא ימצא לא תקין בגלל בעיות הניסוח?

ASHY

New member
כן

כל טור חדש אנחנו נקרא, ואם הבעיות יהיו קלות (למשל כמה שגיאות כתיב/הקלדה) נתקן אותן בעצמנו. אבל אם הבעיה תיהיה גדולה יותר (טור חסר תוכן, תוכן שאולי לא כדי להציג וכו) אנחנו נשלח את הטור חזרה באימייל עם פירוט למה הוא נפסל (ואז את יכולה לשפץ אותו ולהעלות מחדש)

Hadas B

New member
מזל טוב

האתר גדל ופורח רק בקשה-תוכלו להוסיףץ ליד שם הטור את הכותב? כיא ני לעיתים חוזרת לטורים מוסימים ולא תמיד זוכרת את השם תודה, הדס (נ.ב. נורא מוזר לילקרוא את הטור שלי שוב ושוב,,,,ואני כותבת כבר טור חדש.

fate spinner

New member
יש לי בעיה עם החטב"מפון

לא ידעתי בדיוק למי להגיב. כשאני מכניס את עצמי לחטב"מפון הוא כותב לי משהו כמו "הישוב שלך לא קיים אנא שלך (כן כתוב עם שגיאת כתיב) אותו עלינו כדי שנוכל להכניסו" או משהו כזה ואני יודע שהקיבוץ שלי קיים אז מה אני עושה??

kedeman

New member
באיזה קיבוץ אתה גר?

את התלונות האלה צריך להפנות אל עדי/אמיר/מישל והם יטפלו בהן (אני יודע ששלושתם מציצים בפורום בהזדמנויות וכמו כן יש את האימיילים שלהם מפורסמים באתר)

fate spinner

New member
אני גר בקיבוץ כפר החורש

דיבתרי כבר עם עדי היא אומרת שהיא לא אחראית על הצד הטכני

ASHY

New member
חחח השיגאת כתיב היא שלי חחח

אני מוסיף את הישוב שלך לרשימה מייד ובעתיד אני מקווה שלא תצטרך אף לשלוח לנו אימייל בשביל להוסיף את הישוב... נכון, כל האתר הישן עדיין על השרת, החלפתו בחדש לא דרשה יותר משינוי בשם. מקווה שבקרוב לא תצטרכו בכלל לחפש בישן (כי הטורים עומדים לעלות...עובד עליהם עכשיו
)

ASHY

New member
זה גילי, כי אני לא אוהב אותך

סתם...פשוט כתובת "כפר-מונאש" במקום "כפר מונאש" (זה חתיחת הבדל בשביל המחשב). אבל עכשיו זה לא משנה, יש פס גלילה לישובים, לא צריך לכתוב כלום

ASHY

New member
ודבר אחד אחרון

מצטער שאני מציף את השרשור..... מישהו יכול לכתוב לי את כל האלה מעמק חפר שסתם הוסיפו את עצמם לחטב"מפון בלי להיות קשורים לתנועה? תודה

לדעתי הם לא צריכים בכלל להיות

רשומים שם וזה כי הם לא רשמו את עצמם, אלא מישהו שסתם ישב עם רשיבה שבה שמות של אנשים שעל המון מהם, אגב, בכלל לא שמעתי מעולם

נו בגלל זה הוא רוצה שתכתבי את השמות

של אלה שסתם כתבו את עצמם... כדי לדעת את מי למחוק... אפילו אני הבנתי את זה, גילי!

tuty fruty

New member
אני ירשום לך

אני עכשיו יסתכל וירשום לך את כולם אני בשכבה שלהם אני מכירה את כולם ויודעת מי לא בתנועה ומי כן. הודעה הבאה תהיה הרשימה...

tuty fruty

New member
התחלתי לרשום את כולם

ואז שמתי לב שכל מי שלא בתנועה מבורגתא אז תמחוק את כולם הם באים גם אחד אחרי השני.

למעלה