בקשר לאתר....

כחילה

New member
למי שמתחשק

כנסו לכתובת:www.hatbam.up.co.il, לא יודע למה, אבל מדברים שם על איכויות המסאז'ים של חן ויינר.

איך הגעת לזה?!

יש לך מושג מי שם את זה שם או משו כזה? נ.ב. היא אחותי...

כחילה

New member
סתם כתבתי

כל מיני דברים בגוגל: חטב"מ, בני המושבים, גרעין עודד, ואיכשהו הגעתי לדף הזה.

חחחחחחחח

לא להיבהל! אני מודעת למה שיש שם=) הייתי שם בזמן שזה נכתב....=)) ואתם יכולים לשאול את אריק ברנס על המסג'ים שאני עושה=) חחחחחחחחחחחחחחחח הוא זה שכתב את זה....

נ ו ם

New member
LOL ../images/Emo6.gifזה חדש או משהו?

פשוט יש לי דה ז'ה וו
כאילו כבר ראיתי את זה פעם... ?

kedeman

New member
מילא זה ששינת את זה

לפני איזה חצי שנה חיפשתי קבצים שהיו שם ולא מצאתי אבל מצאתי הרבה שטויות!!

גם אני רוצה לדעת..

אבל לא רק תמונות של יוסי יפה.. של הכל.. יכול להיות ששאלו את השאלה הזאת כבר.. אבל אני לא עוקב.. רק מדי פעם אני נכנס לפה... ורציתי לדעת.. איך אני רואה שוב את התמונות של שנת 2004.. מד"צים, מד"מים, מש"צים.. פעם הם היו לא?. או לפחות חלק מהם.. ועכשיו הם כבר לא פה.. אז או שאני לא מוצא את זה כי העברתם את זה לאנשהו.. או שעובדים על זה... אם אפשר לקבל תשובה בבקשה.. תודה... (זאת הפעם השניה שאני כותב את זה כבר.. מישהו יכול לתת לי תשובה בבקשה?)

התמונות יעלו בקרוב...

התמונות שברשותי כמובן... רק מה הבעיה? שאין כלכך הרבה כאלה אם בכלל! שלחו תמונות ל [email protected] ומתישהו הן יעלו לאתר... עכשיו עוד יש בעיה עם התמונות כי אין לי זמן להעלות אותן... אז תנו לי עוד קצת זמן... וזה יקרה!

mishmishi

New member
אררררמם..... תמונות?

כן אני יודעת שכבר שאלו פה כמה פעמים אבל משום מה נדמה היה ל שפה זה המקום הנכון לשאול אני פשוט יודעת שכבר שלחו מלא תמונות אז למה הן לא עולות!??!?!??!

למעלה