בקשר לאריק

חיים 17

New member
בקשר לאריק

תראו אני באמת חושב שאריק מצחיק מאוד (והוא גם אחלה של שחקן) אבל שאני ושרון אסף גל ועוד... הינו בתוכנית הוא התנהג קצת בסנוביות שדיברנו איתו הוא בקושי התייחס!!! טוב אפשר להבין את זה שאתה מצליח אתה מתייחס לאנשים אחרים פחות! אבל בכלליות אריק באמת אחלה למרות שאני לא כל כך מכיר אתו!

get well

New member
חיים, מה קורה? אריק לא נראה לי סנוב

בטח עבר עליו יום קשה הוא ממש לא סנוב הוא קורע!!! הכל טוב?? היום אני בתוכנית!!!!!!!!

חיים 17

New member
את הולכת בטוח????

כיף לך גם אני הייתי רוצה לבוא! טוב אולי בהזדמנות אחרת ניפגש. מי יבוא היום את וחן ומי עוד????

תהני היום ואל..

תשכחי להגיד לנו איך היה!! ובקשר למה שחיים כתב , כשאנחנו היינו בתוכנית אז אריק באמת לא כ"כ התייחס אבל יכול להיות שהוא היה עייף או משהו (בכל זאת מצלמים שתי תוכניות אחת אחרי השניה)....

חיים 17

New member
תהני.........

מתי את צריכה לצאת מהבית??????? לא היית צריכה כבר לצאת???? בקשר לאריק לא התכונתי שהוא חרא הוא משהו בסגנון. הוא באמת נראה אחלה של בנאדם! פשוט אמרתי מה היה באתו יום!

חיים 17

New member
גם יום ראשון אני לא יכול../images/Emo46.gif

יש לי מבחן בתנ"ך ביום שני. תלכי ביום אחר גם שרון לא כל כך רוצה ללכת לתוכנית של הבנים!

מממ שמעו..

אני מעדיפה ללכת לתוכנית של הבנות כי נראה לי שיהיה יותר כיף.. :) וגם עכשיו מה אני אעשה לעצמי פאדיחות ואבוא לבנים? זה מה שחסר לי עכשיו...

Ziggy StarBucks

New member
Limitation Scars

מה זה אומר שאת בתוכנית? זה אומר שרואים אותך ? כי אם לא אז מה זה שווה ??

למעלה