בקשר לאנקין + הגיגים

• פותח הנושא EIYO
  • פורסם בתאריך

EIYO

New member
בקשר לאנקין + הגיגים

טוב ראיתי את כל הסרטים, האם מגלים מי אבא של אנקין ? (אם כן, פיספסתי את זה וזאת תהיה פאדיחה מבחינתי...איתכם הסליחה) ואם לא מגלים בסרטים, מה אומרים על זה המלחמת-כוכבולוגים ? (שזה מקצוע חדש שחשבתי עליו...) ואם במקצועות חדשים עסקינן, אתם יכולים לחשוב על מקצועות נוספים? חרש חרבות אור לדוגמא (מה ?????????...), או ספר (מלשון עוסק בתספורות) לסוג של צ'ובקה או רועה (צאן) של החיות המוזרות שאנקין קופץ עליהן במתקפת המשובטים טוב נגמרה לי ההשראה...

D a N 1 4

New member
../images/Emo12.gifתראו מה השעה עושה לאנשים ../images/Emo6.gif

הממ, הרעיון של המקצועות נשמע מאוד מעניין, אבל נחזור לזה אחר כך. ולא, לא מגלים מי אבא של אנאקין. שמי בעצמה אמרה שהיא גדלה אותו בעצמה במשך כל השנים, ואמרה ש"אין לו אבא". אז איך היא נכנסה להריון? מעז?
וחזרה למקצועות- יש מנהלות פורום "מלחמת הכוכבים" בתפוז
יש מומחה של פורום "מלחמת הכוכבים" בתפוז (אלעד אברון.. אמרתי את השם נכון?
)
וחוץ מאלה אין לי רעיונות
לא, סתם. אני יודע שלא לכאלה התכוונת, אבל, שוב, כרגע, אין לי רעיונות. אולי מחר.

EIYO

New member
אבא פוטנציאלי לאנקין

רוח הקודש ? - לא הייתי בונה על זה ( אה.. וגם לא על עז) אולי זה יודה (החרמן הקטן) ? הוא בן איזה 600 לא ? הוא היה שובב בנעוריו

D a N 1 4

New member
אם יודה היה אבא של אנאקין,

היינו מקבלים ב"אימת הפנאטום" גמד ירוק (ובלונדיני), שאם וואטו לא היה משחרר אותו, תנחשו מה הוא היה עושה לי. "תשחרר אתה אותי עכשיו, וואטו" -"תרגילי ג'די לא יעבדו עליי, ילד" "הו! מעורפל עתידו של זה!"
הומור חבול בהחלט, בשעה הזאת. תוסיפו הצטננות, ותראו מה יוצא.

Z E R O

New member
../images/Emo55.gifחשבתי על זה המון פעמיים...

או שהוא נוצר מה"פורס" כדי להביא איזון, או שסנטור פלפטין היה חרמן.

juggernaut

New member
אומרים בסרט שהוא כולו מלא ב

מידיקלוריאן, הוא כנראה נוצר על ידי הפורס...

mace windu1

New member
לא כנראה.. הוא נוצר ע"י..

הכח! בגלל זה קוואי גון חושב שהוא יביא את האיזון כי הוא "בנו" של הכח

mace windu1

New member
דרך אגב..

בגלל זה הוא מתנשא וכל הזמן חושב שהוא יותר חזק מיודה כי יש לו הרבה יותר חלקיקי כח (מידיקלוריאן, אמרתי נכון?) מאשר ליודה שנחשב לחזק ביותר בכח

D a N 1 4

New member
זה נשמע הגיוני, אבל.. איך?

כלומר, מה קרה שם? שמי הרגישה גזים חזקים בבטן, ואחרי תשעה חודשים הם הפסיקו, ויצא לה אנאקין? זה מוזר. אם הייתה אפשרות לשלוח ללוקאס שאלות, הייתי שואל אותו על ההריון של שמי.

MajorWinters

New member
לא.../images/Emo19.gif

1. זה לא מד"ב, זה פנטזיה (חללית, אבל פנטזיה)- אם זה היה מד"ב היית חייב להסביר איך נוצר אנקין. היית יכול "להמציא" אותו, אבל היית חייב לתת הסבר פסאודו-הגיוני למה זה הגיוני לפי החוקים הביולוגיים-פיזיקליים וכו' המוכרים לנו כיום (ויסלחו לי כל המד"בניקים שקוראים פה בלי לכתוב על שגיאות בהגדרה וכאלה, אני לא מומחה גדול למד"ב ולא מתיימר להיות) 2. זה סרט פנטזיה, והכל זאת הייתי מצפה מלוקאס להסבר, שבניגוד למד"ב, לא חייב לחפוף לחוקים הגיוניים, אבל הסבר כלשהו לגבי יצירתו של אנקין).

ender3

New member
nonono

אתם כולכם טועים זה לא מד"ב וזה לא פנטזיה זה science fantasy. שילוב של השניים, כי בעצם זה גם וגם, גם יש פלאים טכנולוגים וגם יש קסמים גם יש לזה הרגשה כמו של אגדה וגם יש לזה הרגשה של דרמת מלחמה עתידנית.

very dark girl

New member
באימת הפנטום../images/Emo110.gif

קוו'אי גון מציין כי יתכן שאנאקין נוצר ע"י המידיקלוראינים (בעע) אבל לפי ידעתי אין יותר מידע על אביו אנקין. אם אני לא טועה היה פעם מישהו שאמר שהוא קרא פעם תיאוריה חולנית שבא דוקו הוא אביו של אנאקין אבל באותו משקל אפשר פשוט לנחש.

MajorWinters

New member
מה בין הפורס לאלוהים../images/Emo19.gif

בגלקסיה של SW, אין אלוהים, אלוהים משווה ל"פורס"- כח גדול שעוטף הל וכו' כך שהבדיחה "הוא נוצר מרוח הקודש", היא איננה בדיחה אלא אמירת אמת ושקולה ל"הוא נוצר מהפורס".

mace windu1

New member
דין.. מדע בדיוני ופאנטזיה...

זה פחות או יותר אותו הדבר.. עובדה- במלחמת הכוכבים יש חיזירים לא הגיוניים בכל מני מובנים לדוגמא: ג'אבה- הוא מטאטואין נכון?.. נראה לך הגיוני שכזה יצור יחייה על כוכב חם עם שתי שמשות? נראה לך הגיוני המהירות שבה טסות החלליות? נראה לך הגיוני שהחללית שבה ברח דוקו עם מפרש האור תתוס בכזאת מהירת? (זה הגיוני אבל הוא צריך קרן אור כזאת חזקה, שתפגע במפרש ותדחוף אותו!

MajorWinters

New member
(שכחתי ת'שם)..אתה טועה בענק../images/Emo19.gif

1. תלמד לשרשר 2. אתה רק מוכיח את הטענות שלי!!! מד"ב ופנטזיה זה שונה לגמרי! מד"ב צריכה ביסוס פנטזיה לא! לא הגיוני שכזה יצור יחיה על כוכב עם שתי שמשות, לא הגיוני שיראו יריית לייזר, שום דבר לא הגיוני, ולכן SW זה פנטזיה. האם הגיוני שבמאה 24 נוכל (הגזע האנושי) להגיע לכוכבים מרוחקים (סטאר טרק), האם, מבחינת חוקי הפיזיקה, הגיוני לשגר בן אדם ממקום למקום- כן!!! (כבר הצליחו לשגר פוטונים).- לכן סטאר טרק- מד"ב! אין קשר בין מד"ב לפנטזיה ואתה מתבלבל רק בגלל שסטאר וורז זה בחלל. האם אתה יכול להשוות בין שר הטבעות וסטאר טרק והלגיד שזה כמעט אותו דבר? לא

the Sithari

New member
לגבי ג'אבה....

כוכב הבית שלו הוא לא טאטואין... זה כמו שבני אדם יחיו על כוכב לכת אחר, לג'אבה יש את כל מה שהוא צריך כדי לחיות על טאטואין.

למעלה