בקשר לאנגל

• פותח הנושא kkn
  • פורסם בתאריך

kkn

New member
בקשר לאנגל

מישהו יודע את מי הכניס אנגל להריון?

blackwolf

New member
הממממ......

אתה בטוח שאתה רוצה לדעת? אם כן... ספויילר דרלה. סוף ספויילר.

ומה הוא לא הפך לערפד אכזרי??../images/Emo46.gif

או שזה הקטע של - שהוא צריך לחוות אושר אמיתי כדי להפוך לערפד חסר נשמה?

blackwolf

New member
יש לך מושג כמה תאוריות יש בנוגע לזה

? כולל ספוילרים לעונה המממ.. שלישית (?) של אנג´ל ואולי גם שניה. התאוריה שלי אומרת שבאפי היא היחידה שיכולה לעשות לו את זה. למה? כי אני מתה עליהם כזוג ואני מאמינה שלה מגיע להמשיך בחיים שלה והוא צריך להשאר נעול עליה לנצח נצחים. ויש עוד דבר... אולי בגלל שהיא ערפד וחסרת נשמה, היא לא יכולה לקחת לו את הנשמה שלו? אולי אורגזמה לא מספיקה, אולי צריך גם אהבה? אולי ה PTB החליטו אחרת. אחרת איך היא הכניס אותה להריון? מישהו צריך לתת לילד את הנשמה שלו, לא? אם שניהם חסרי נשמה אז גם לילד לא תהיה אחת. הקיצ קיצ... דרלה פשוט לא עושה לא את זה. אם זה לא בעיטה בביצים של האגו, אני לא יודעת מה כן.

taz512

New member
יש לה נשמה

היא חזרה, והיא עכשיו בת אדם, בגלל זה היא יכולה להסתובב בשמש ולהשתזף. ואת יכולה לדעת שיש לה נשמה כי אנג´ל בפירוש אמר לה שעכשיו היא תתחיל להרגיש רע כי היא תבין את כל המעשים שהיא עשתה. וכל זה בגלל שיש לה נשמה. טאז השד המתקן

max2k

New member
זה דיי מסובך

זה דיי מסובך כי מצד אחד אני לא מאמין שהדירה שייכת לה. אבל מצד שני אינג´ל נכנס, מצד שלישי היא מתה, מצד רביעי יש לה נשמה עכשיו אז אולי היא רצתה שיכנס כי זה הרי היה חלק מההפללה מצד חמישי אם הדירה לא שייכת לה אז ראש החברה הוא ערפד או משהו כזה- או שהדירה הייתה שייכת לשחקן? מקווה שלא בלבלתי אתכם יותר מדיי

taz512

New member
לא מסובך בכלל.

והיה גם הסבר לזה באנג´ל. הבעלים הקודמים של הבית, מתים כנראה. ובגלל שהשחקן ודרלה לא ישנים בבית עדיין אז הם לא ממש הבעלים שלו, ולכן אנג´ל יכול להיכנס. בגלל זה ערפדים יכולים להיכנס לחנויות וכדומה.בגלל שאף אחד לא גר בהם. בפרק של הבית מלון היה שם את הקטע עם הבעלים של החנות בעבר. ואז הבעלים של החנות ספרים אמר לאנג´ל שהוא הולך להכניס לשם את המיטה שלו בשביל שערפדים לא יוכלו להיכנס לשם. טאז השד המסביר

blackwolf

New member
המממ, לא.

כולל ספוילרים לאנג´ל... כרגע יש לה נשמה, בקרוב כבר לא תהיה כי דרו תערפד אותה. כשהם שוכבים והוא מכניס אותה להריון היא כבר ערפדית.

למעלה