בקשר לאמינם

• פותח הנושא A&A
  • פורסם בתאריך

A&A

New member
בקשר לאמינם

ראפר גדול ואני לא מאמין שיש מישהוא שלא מסכים איתי על זה אבל היום כשהקשבתי לשירים שלו רציתי לדעת איזה שירים אתם יותר אוהבים את הנונסנס ראפ שלו סטייל : the real slim shay, just the 2 of us, kill you או את השירים הרצינים שלו כמו : just dont give a fuck נכון שהשיר והשם לא הכי רציני אבל עדין שהו יותר רציני מהקודמים ויש גם את : who knew ו rock bottem אני אישית יותר אוהב את השירים הרצינים או את הקטעים הרצינים בשירים הלא רצינים שלו כי כשהוא אומר משהו רציני הוא אומר את זה כמו שאף אחד אחר לא יכול להגיד מה אתם חושבים? The-A

TeeAnTee

New member
אה

לדעתי השיר הכי טובים שלו איי פעם הום Rockbottom ו- If I had אני גם מת על I still dont give a fuck ועל כל האלבום הראשון שלו (השני בעצם אחרי אינפיניט). האלבום השני גם נחמד אבל פחות מפני שרוב השירים מבוססים על ירידות, ולא על החיים כמו באלבום הראשון. וד"א שיר הירידה הכי טוב שלו לדעתי הוא על לימפ ביזקיט Girlz מהאלבום D12.

SuperR-GirL

New member
טל צודק ! ../images/Emo45.gif

אחד השירים הכי טובים שלו זה באמת - if i had . והשיר girls זה שיר פשוט ענק ... !

תותי-בת

New member
אמינם לדעתי ראפר ענק!!! כרגע אני מקשיבה לשירים שלו - אני בעיקרון אוהבת את כל השירים שלו - אבל הכי פחות את סטן שלדעתי מאוס כבר... דה ריל סליים שיידי אהבתי את הקליפ אבל לא ממש את השיר... קיל יו... ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ג´סט דונט גיב א פאק ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif בדיסק נאמבר 1- השיר שאני הכי אוהבת בו - ג´אסט דה טו אוף אס... (ויש כאלו שיודעים למה... וחוץ מזה לדיסק מס´ 1 יש קונוטציה מאוד טובה אצלי) ../images/Emo9.gif ובזה שאף אחד אחר לא יכול להגיד את זה כמו שהוא אומר אני איתך, ליאת - שכרגע מתנגן מסיבויאקה אצלה בטלויזיה.

zeus.

New member
יש לי עמדה קצת שונה בקשר לאמינם

אחי אני אישית בלי לפגוע באף אחד אני אישית מעדיף את השירים שהוא עושה עכשיו זאת העדפה אחי אולי גרוע לדעתך אבל זאת דעתי מת על real slim shady ו- kill you וכל אלו פלוס יש לי טיפים ללכת לשמוע לא יודע אם שמעתם אבל יש לו שיר עם wu tang שניקרא three שיר פצייץ פלוס יש עוד שיר שהוא חידש לא יודע אם זה חדש הוא שיר לא רע קוראים לו our house הוא חידש את השיר ששרו אין לי מושג כולכם מקירים זה הולך ככה our house in the midle of the street our house.... וכו

slim_girl

New member
אצלי זה די מעורבב...

אני מעדיפה שירים מהדיסק הראשון בעקרון, את השירים המדהימים: brain damage if i had 97 bonnie and clyde - שיר גאוני לדעתי - גם שזה קשור לקים זה פשוט גאוני! i just don`t give a fuck rock bottom השיר האהוב עליי my fault מי לא יגיד שזה שיר טוב? as the world turn 2גם שיר טוב מקווה שלא שכחתי מהישן.... ומהחדש: kill u stan לא אכפת לי שהשמיעו הרבה - שיר טוב בחיים לא נמאס לי, וזה שיר מדהים the way i am marshall mathers kim crinmal... עזבו - אני אוהבת הכל!!! וgirls - אחד משירי הירידה הטובים ביותר - בנוסף לQuitter וI Remember ד"א - עוד מישהו שם לב לקשר בין המיקום של השירים בין שני הדיסקים??? ובין הקשר של השירים אחד לשני בהקשר למיקום....???

slim_girl

New member
אה - ו- our house...

הוא שר עם לימפ ביזקיט - שיר מצויייייייייין......... ודעתי על אמינם: בן אדם מוכשר מאוד, לירקאי (או איך שלא אומרים את זה...) מדהים, קול מיוחד, ועכשיו כולם רק שונאים אותו כי הוא התמסחר או כי הוא לבן. אני חושבת שהבן אדם הזה הוא מדהים - אני מעריכה אותו מאוד כאומן וכבנאדם (לפי השירים וראיונות...), יש לוחומר פשוט מדהים (תרתי משמע... ;)). אהההההההההה = והבן אדם קורע אותי מצחוק בשירים שלו.... Keep it up RESPECT

פריסטיילר ענקי , והמלל שלו....

פשוט ענק הבחור הלבנבן הזה אני מצטט אותו מתוך: :Dead Wrong (remix) , Ft/ B.I.G "I got a lion in my pocket, I´m lyin, I got a nine in my pocket" שורה ענקית!!!! תבדקו את זה החוצה אחים שלי!

ken kaniff

New member
ברור שאת השירים הרציניים

אפשר להגיד שאני מעדיף את אמינם הישן, זה שמתעסק יותר במוזיקה ובחיים מאשר בצהובונים ובירידות על אנשים שהוא בדרך כלל לא פגש. או שאפשר להגיד שאני פחות מתעניין באמינם שרודף אחרי כסף יותר מאשר אחרי איכות. ליאור

כאן

בתוכנות ( קאזה , מורפיוס וכו...) או באתר www.marshall-mathers.net (לא בטוח תנסי)... מקווה שעזרתי! ותורידי תרימקס! ADI ( זכר )

zeus.

New member
עדי אתה המלך אני מצדיייה לך

עדי אתה המלך אחייייייי עלית על שיר גדול הורדתי את השיר הזה לפני שנה לדיסק ועד היום אני שומע את השיר הזה אחי אהבתי את הדוגמא שלך לשיר ענק של אמינם השיר האמיתי שהוא של ביגי גם ענק אבל אין על הרימקס עם אמינם

*בובה*

New member
אמממ....

בהתחלה אהבתי את אמינם . היה לי כבוד עצום אילו ולזה שהוא אומר ממש כל מה שהוא חושב מתי שבא לו. . היום אני פחות אוהבת אותו כי הגישה שלו היא יותר מסריחה אבל מסריחה באופן שלילי יותר, לומרות שכל פעם שאני שומעת איזה שיר ישן שלו זה עושה לי משהו. והשיר אני הכי אהבתי לו זה the way i am כי נראה לי זה השיר היחיד שהוא ממש אומר כל מה שהוא מרגיש וזה קצת נדיר אצל ראפרים. וחבל שהוא התמסחר.

slim girl

New member
איזו גישה מסריחה?!

הוא נשאר אותו בן אדם - זה שהתמסחר לא משנה את הגישה לדעתי..... נראה - האלבום הבא שלו יוצא ב2002, הוא כבר התחיל לעבוד.... ו-תודה עדי - אני אלך לבדוק!

*בובה*

New member
הגישה המסריחה ש...

הוא פחות כותב כמו פעם והוא כל הזמן סתם יורד על אנשים כמו שכבר נאמר ממקודם...אבל אם זה מה שהוא רוצה לעשות אז סבבה.

slim girl

New member
בשירים החדשים - אבל לא כולם ככה...

רק כמה מהם ככה - אבל לא כולם. הוא הודיע שיש לו עוד הרבה על מה לכתוב - שעכשיו הרבה קורה לו והוא הולך לכתוב באלבום הבא...

למעלה