בקשר לאמזון

• פותח הנושא pvzed
  • פורסם בתאריך

pvzed

New member
בקשר לאמזון

אני רוצה לקנות את זה: http://www.amazon.co.uk/Ultimate-Collection-4CD-DVD-black/dp/B0002O37ZY רשום 27 פאונד,אבל ב CHECK OUT רשום 23 פאונד - אפשר הסבר? ואני לא מבין כמה יעלה משלוח לארץ מאנגליה,רשום שם לבחור זמן משלוח,בחרתי ואז זה רוצה כרטיס אשראי כדי להמשיך לשלב הבא,ולא נותן לי לבדוק כמה יעלה הכל ביחד + משלוח.. ואם אני לא מקבל את המוצר או משהו,אפשר לעשות CAHRGEBACK ולבטל את התשלום או משהו?

ozitex

New member
תשובות

המחיר שקיבלת הוא ללא מע"מ שמחוייב לרכיות מקומיות ואתה קונהמישראל. אחרי שתעשה את כל תהליך הצ'קאאוט תקבל את הסה"כ כולל משלוח ואז כל שתצטרך לעשות הוא לשאר את ההזמנה. לשאלתך, כן, אם המוצר לא מגיע אתה יכול לפתוח דיספיוט באמזון ולקבל את כספך בחזרה. בניגוד לאיביי, מי שמקבל את הכספים ואחראי לתת תשובות הם אמאזון ולא המוכרים עצמם, במידה וקנית במרקטפלייס.

pvzed

New member
הלינק שאני נתתי,זה מקורי של אמזון ולא מוכר

פרטי כמו איביי? ורק אחרי שאני שם כרטיס אשראי אני מקבל מחיר מלא?

ozitex

New member
הלינק שנתת

הוא לינק לדף המוצר עצמו בלבד. יש אפשרות דרך הדף הזה לרכוש מאמזון ישירות או ממוכר פרטי דרך ה- MARKETPLACE. כפי שכתבתי בעברית צחה,אחרי שתעבור את הצ'קאאוט תקבל דף מלא לאישור, מה לא ברור לך?

pvzed

New member
לשמחתי :D

תודה רבה לכולם,וקניתי מאמזון ישיר - הכי בטוח ואני חושב שגם הכי זולAmazon EU S.a.r.L.

ozitex

New member
שילמת יקר יותר, לצערך..

חבל שאתה לא מקשיב. שים לב, יש בכל דף מוצר של אמזון לינק מתחת למחיר שנראה כך: 18 new from £24.02 אם אתה לוחץ על הלינק אתה מועבר לרשימת מוכרים הכוללת גם את אמזון עצמו. במקרה שלך, דווקא מוכר פרטי עם ביצועים מעולים מציע את אותו מוצר שאמאזון מציע ב- £27.93, במחיר זול יותר ב- 3.91 פאונד.. בלא מעט מקרים, מוצעים מוצרים דרך המרקטפלייס הפרטי ולכן לא כדאי להזדרז לרכוש מאמאזון, אלא לבדוק את האפשרויות האחרות.

pvzed

New member
שילמתי 27.45,שזה מאמזון עצמה,וזה הכי זול

לא משנה אם ה27.93 זה עם משלוח או בלי זה כבר יותר יקר.

למעלה