בקשר לאי הראשון

Noa98

New member
בקשר לאי הראשון

יש לי 2 דמויות, אחת לוחמת ואחת קוסמת, את הקוסמת עשיתי אתמול ועכשיו אני בשלב 10 עם הקוסמת, ועם הלוחמת אני בשלב 25.. אז עם הלוחמת אני לא יכולה להרוג פטריות ירוקות וכל זה כנראה כי באי הראשון לא השלמתי משימות, אז רציתי לדעת אם אני יכולה לחזור לאי הראשון עם הלוחמת ולהשלים את המשימות ואז אני כן יוכל להרוג את הפטריות הירוקות וכל אלה?.. סליחה על החפירה ותודה מראש
.

Noa98

New member
סבבה ועוד שאלה../images/Emo9.gif

איזה שחקן הכי כדאי להיות? אח שלי אומר שגנב אבל.. אני רוצה לשמוע עוד דעות:)

MR Lordi

New member
תלוי איזה גנב ../images/Emo3.gif

יש 2 סוגי גנבים- Bandit- משתמש בחרב קטנה וAssassin-זורק כוכביות Assassin זה העבודה הכי כיפית, אבל צריך בשבילה הרבה כסף. אז לדעתי, כדאי לך להיות קוסמת.

בנדיט אפילו יותר ברמות 40+

צריך כבר WGS תותחיות ולשדרג כל דאגר מרמה 60..... ועבודה שלישית עם מסו אקספלוזיון זה כבר 100 מיליונים אבל בסך הכל הסין צריך רק כוכביות ולא חייב WGS חזקות

One Minute

New member
סין צריך המון דברים, סקראב סוסה, WGS וכוכבים

פלוס לבוש =\

אבל ציף בנדיט צריך להשתמש במסו אקספלוזיון

(MESOS EXPLOSION)ובמפלצות חזקות צריך כמה מיליונים!!!למשל -בזאקום יש ציף בנדיטים שפעם זרקו כמעת מילירד מסו כולם ביחד! זאקום הוא סתם דוגמא אבל יש ---המון---- מפלצות שהרבה יותר קל להרוג עם מסו אקספלוזיון וזה גומר תכסף לעומת זאת סינים והרמיתים יצתרכו אולי 50 מיל כדי ליקנות 2-3 סטים של כוכביות אילבי וכפפה טובה

blink282

New member
כן אתה צודק. יש לי ציף בנדיט .. בעיקרון גם על

אימונים אתה מבזבז כסף אני מבזבז ככה 5מיל לרמה..

אתה עוד רמה נמוכה בישביל סקילים טובי -_-

בלי להעליב לא שלי יש משהוא יותר טוב אבל כל הסקילים שלך עדיין לא צורכים כמו שהם צריכים ברמה המקסימלית

blink282

New member
ככל שאתה עולה יותר ברמות אתה מבזבז פחות

כסף. מן הסתם כי אם היה לך מקס אססו ומקס ME אז אתה זורק פחות כסף נגיד על גוביס כי אתה הורס תבית עם אסס ... ועכישו אני מבזבז 16K כל בית...

גנב דיט מגניב

יש סקילים מגניבים במיוחד סבג בלואו בעבודה שניה ההוא גם חזק וגם יפה :) (ומגניב) אני ממליץ לעלות עם הלוחמת עד שאת חושבת שיש לך מספיק כסף כי למען האמת..... ליהיות לוחם זה די משעמם ...... תיקחי עבבודה כיפית ומאתגרת כמו קוסם או דיט או קשת

זה לא קשור לאי הראשון...

נראה לי שזה פשוט קשור לזה שלא שמת את הנקודות שצריך בדקסטריטי ובטח שמת הכל בסטרנת'.

Noa98

New member
אוקיי ושאלה אחרונה--

כשעשיתי את הקוסמת שלי אז עשיתי שיהיה לה צבע שחום כזה.. ועכשיו אני פשוט שונאת את איך שזה נראה!! חחח יש סיכוי אולללי שאפשר לשנות את זה איכשהו בליייייי כסף אמיתי? אני כבר בלבל 11 אני לא ימחק ויעשה אחת חדשה אין לי כוח חחח תודה !

למעלה