הבנתי שמתקיים ביום של הבחירות אימון פורום ואני הייתי מאוד מעוניין להשתתף בו הבעיה היא שאני לא מוצא את השרשורים שקשורים לאימון הזה. האם כבר ידוע שעה ומקום? האם זה עולה כסף? וכמה? וכמובן איך נרשמים? תודה מראש, יואב.
זה לא אמור לעלות כסף, ובדרך כלל רושמים בשרשור בפורום מי מגיע ומי לא. הקטע הוא, שכפי שהבנתי הפרטים לא נסגרו סופית עדיין. כשהפרטים נסגרים סופית, אז בדרך כלל יש שרשור ברור על כך בפורום וכו´. יהיה אחלה לראות אותך באימון פורום! מיכל
גם במרכז חשבו שזה יום שאסור לבזבז, אז כנראה שיהיה אימון להיישי עד חמש בערב. אז בקשה אנוכית לחתולין - אם יוחלט שאימון הפורום יהיה ביום הבחירות, יש סיכוי להתחיל אחרי 17:00?
כך שזה לא אפשרי. ככל הנראה יהיה אימון פורום ביום הבחירות, באולם של יובל, בצהרים. ההודעה הרשמית תתפרסם מחר, אני עדיין מחכה לתשובות אחרונות. דוד, יכולות החמיקה שלך מאימוני פורום שוברות את כללי ההסתברות....
וצריך לשמור לו זמן....אלו המפגשים הלא רשמיים. המפגש לא מוגבל בגיל. יתכן שנערים ונערות מתחת לגיל 18 יתבקשו להביא אישור מהורה. זה עוד לא סופי צריך לשאול את יובל.
האם לא כדאי להזיז את תאריך האימון מיום הבחירות? אין טעם לעשות שני אימוני פורום בסמיכות גבוהה ואז להכנס לתרדמת חורף. לדעתי עדיף לדחות את האימון בחודש לפחות.