בקשר לאייקון...

kelebrin

New member
בקשר לאייקון...

שלום לחברי הפורום המעטים אך איכותיים! סוכות ואיתו כנס אייקון קרב ובא ולכן עלינו להתחיל להחליט החלטה חשובה: איזה פרק נציע למארגני הכנס להקרין? שרשרו את הצעותיכם להודעה זו, אך זכרו שנושא הכנס הוא "מנהיגות" ולכן הפרק צריך להיות בנושא זה גם הוא. אז ההצעה שלי: שלישית "הבט בנסיכה", או לפחות שני הפרקים הראשונים בשלישיה. למה? משחקי כסאות, תככים ערמומיים ובגידות בצמרת הקיסרות הסבאקית. לדעתי, מתאים מצוין לנושא. מה אתם חושבים? נ.ב. רוב הסיכויים שלא ישימו עלינו בכלל, אז אל תפתחו ציפיות גבוהות מדי.

kelebrin

New member
הקפצה...

אה ודרך אגב, יש סקר חדש! רוצו בהמוניכם להצביע!

Chakotay

New member
אני הייתי מעדיף את הפרק מהעונה

הרבעית שאני לא זוכר את שמו זה שהם היו צרכים לבחור קפטין לספינה.

דליריום

New member
לדעתי זה גם צריך להיות פרק לא מאוד

מתקדם - כדי שלא יהיו בו הרבה ספויילרים וכדי למשוך קהל חדש, שלא מכיר פארסקייפ. ואני אישית * מאוד * לא אוהבת את שלישיית הפרקים שהזכרת.

Chakotay

New member
לתוך גוב האריות חלק ראשון ושני

לא בגלל שיש להם קשר למנהיגות(בעצם אולי כן, קצת) בגלל שהם פשוט טובים!!!!!!

זה עוד רלוונטי ?

אני גרוע בשמות פרקים אז תעזרו לי פה.. אני מדבר על הפרק שבו צ'יאנה בורחת (כן זה עזר לצמצם אפשרויות הא?) ומגיעה לכוכב שיש בו את גזע המסוממים (אני לא זוכר את השם עכשיו) זאת הייתה מן כת שהטקס שלה היה קפיצה לבור עמוק שבתקווה נעצמרים סנטימטר מהתחתית שלו (ע"י גלי קול או משהו כזה למיטב זכרוני) ראיתי אותו מזמן אבל אם אני זוכר נכון היה שם "קרב הנהגה" קטן בין קרייטון למנהיג ה"כת" הזאת.. שהתבטא יופי בהחלטות של צ'יאנה.. לדעתי זה פרק נטול ספוילרים גדולים שמציג בצורה יפה מאד מנהיגות בתקופת משבר ואת התוצאות שלה.. אם מישהו יכול גם להזכיר לי על איזה פרק (מספר ושם) מדובר אני אשמח

למעלה