בקשר לאיים? וחזרה

ת ל ת ן

New member
בקשר לאיים? וחזרה

אני טס לבנקוק , מבנקוק לצ'אנג מאי והשאלה מצ'אנג מאי לאיים. איפה לנחות בפוקט ? בקופנגן ? והיכך אני יכול לשלב בין קו פיפי, קופנקן ובין קוסאמוי. מבחינת טיסות? מעבורות ? וגם איך לחזור לבנקוק? תודה

ליב Liv

New member
מצטרפת לשאלה..

אני טסה לבנקוק ומבנקוק טסה לפוקט.. השאלה מה משם? אני ב31 אנחת בפוקט.. לאן כדאי לנסוע משם? איפה כדאי לבלות את הסילבסטר? תודה מראש

איים

חלוקה גסה ביותר של טיול איים סטנדרטי היא לשני אזורים: 1) קו-סמואי - קו-פאנגאן (+ קו-טאו לצוללים) כאשר מגיעים בטיסה ניתן לנחות בסוראתני (חברת Thai) ומשם מעבורת לאחד משני האיים, או לנחות בקו-סמואי האי (חברת Bangkok Airways). בכל מקרה אין טיסה ישירה מצ'יאנג מאי אלא יש להחליף מטוס בבנגקוק 2) פוקט - קו-פיפי - קראבי: ניתן לנחות בפוקט או בקראבי. מעבורת לקו-פיפי אורכת כשעתיים וחצי משני המקומות. זה אזור יפהפה להתפנקות ולטיולים. המעבר בין שני האזורים הללו יכול להתבצע ימית+ יבשתית או אווירית. זה זול יותר אבל אורך זמן ולפעמים גם לא כל כך נוח. יש לעלות על מעבורת לסוראתני, משם יש לקחת אוטובוס של מספר שעות לחוף המערבי, עד לקראבי. לא תמיד הנסיעה נוחה ויש עיכובים. הכי נוח (אבל גם יקר) הוא להגיע בטיסה. לקחת בחשבון שביציאה משדה התעופה בקו-סמואי יש לשלם 400 באט מס נמל.

ת ל ת ן

New member
איים וחזרה?

תודה אל ההסבר דבר ראשון. דבר שני אז עם אני רוצה להגיע ל קופיפי, קוסאמוי וקופנגן אז אני צריך לנחות בפוקט, משם לקופיפי ומקופיפי לחזור לפוקט בטיסה לקוסאמוי , מקוסאמוי מעבורת לקופנקן משם חזרה לקוסאמוי וטיסה חזרה לבנקוק ???

מעברים

בגדול כן, אם אתה מתכנן מעברים רק בטיסות. אחרת אתה יכול לשלב מעבר יבשתי בין האזורים כפי שתארתי בהודעה הקודמת. (דרך קראבי, שמומלץ מאד לבקר שם בלי קשר). שדות התעופה הרלוונטיים לך באזור הם ב: קו-סמואי (רק חברת B.A) סוראתני קראבי פוקט לכל השאר יש להתנייד במעבורות/speed boat אני באופן אישי מעדיפה את הסדר ההפוך, כלומר להתחיל באזור סמואי-פאנגאן ולסיים בקו-פיפי, אבל זה תלוי בתאריכים של מסיבות וכו'. כמה זמן אתה מקדיש לכל האזורים ההלו?

ת ל ת ן

New member
איים

אני יהיה שם בין 1\20 ל 1\30 ומישם חזרה לעוד יומים בבנקוק וחזרה הביתה. אני חושב ש ב1\24 יש מסיבה fullmoon בקופנקן. שכחתי לציין שאני נוסע לירח דבש.

../images/Emo49.gif

עשרה ימים אפשר להשאר רק באזור אחד, אבל אם כבר ירח דבש - אז קינוח בקו-פיפי הוא קלאסי. תנחתו בסמואי ב-20, למחרת עברו לקו-פאנגאן להתמקם (למרות שלדעתי האישית פולמון זה ממש ממש לא must). ב-26 תחזרו לקו-סמואי ומשם טיסה לפוקט ומעבורת לקו-פיפי (נסו להגיע למעבורת של 13:30 בצהרים). 26-27-28-29 בקו-פיפי. אפשר לילה אחד לעשות בריילי ביץ'-קראבי ולחזור מקראבי בטיסה לבנגקוק ב-30.

ת ל ת ן

New member
../images/Emo160.gif

יש מצב שאתה יכול לשלוח לי לינק של מפה של האיים ? וגם אם אני מגיע מצ'נאג מאי לקוסאמוי אני צריך לקנות שני כרטיסים או כרטיס אחד , באחד החברות תעופה עם החלפה בבנקוק..

אתר חדש לנוסעים לתאילנד

Talu = את (לא "אתה")
מצורפת מפה והקישור ממנו היא לקוחה. לגבי הכרטיסים, בד"כ קונים את שני הכרטיסים כבר מציאנג מאי. לפעמים גם כולל העברת המטען באופן אוטומטי. אם יוצאים בטיסה של 10:50 אז בד"כ ההמתנה בשדה התעופה בבנגקוק היא קצרה. יעזרו לכם בכל סוכנות נסיעות בצ'יאנג מאי.

ת ל ת ן

New member
מה לעשות ?

שלום לך
. יש הרבה האיים בתאילנד , יש מה לעשות ברובם? שווה להתרוצץ ברובם? "סליחה אם אני משגע אותך.

להתרוצץ בטח שלא

השאלה מה מחפשים. למשל: קו-פאנגאן קלאסי למסיבות ולהזרקות. קו-פיפי יפהפה ורומנטי, הלגונות הכי צלולות בתאילנד. קראבי - אזור נהדר לטיולים, גם ביבשה וגם בים. גם בסמואי אפשר לטייל הרבה. לכן, אם פרק הזמן עומד על שבוע-10 ימים, אפשר בכיף להתמקד רק באזור אחד ולא להתרוצץ יותר מידיי. אם אחרי שבוע אתם מרגישים שמיציתם את סמואי-פאנגאן, אז קנחו בשלושה ימים בקו-פיפי. אני באופן אישי מעדיפה את האזור הדרומי יותר, קו-פיפי וקראבי: שייט למפרץ פאנגנגה והאי של ג'יימס בונד (קייאקים) טיול לפארק קאו-סוק שייט למפרץ מיה בטן גב על החוף בקו-פיפי ואם התקציב מאפשר - התפנקות בבית מלון ועוד.

למעלה