בקשר לאבניר

נולי199

New member
בקשר לאבניר

מה זה האבניר הזה..?? אני פשוט יכול ללכת לשם לקחת קטנוע ולעשות לו נסיעת מבחן בלי לשלם..??

כן. צריך להשאיר רשיון ומומלץ להזמין תור

בעיקרון - כשהייתי בעופר אבניר, דברתי עם סוכן מכירות ואם התמזל מזלי והקטנוע היה פנוי אז השארתי רשיון וחתמתי על מסמך כלשהו ( לא קראתי. כנראה שאני לוקח אחריות במקרה של גניבה ) ויצאתי לסיבוב של 45 דקות באיילון ובעיר. כמובן שלא החניתי או משהו כזה, פשוט רק נסעתי ובחנתי את הכלי.

אהוד א1

New member
חבל שלא קראת את הטופס.

זה נכון,אגב,לכל תחום בחיים. לאופנועי המבחן של אבניר אין ביטוח חובה.זאת אומרת שהם נפלת עם הקטנוע הוא שהוא נגנב ממך אתה תאלץ לשלם המון כסף לחברה. חלק מהיבואנים לא מאפשרים רכיבות מבחן לרוכבים צעירים.לא יודע מה המדיניות באבניר.

בגלל זה אני לא חונה ועושה איתו סידורים

כל המטרה שלי הוא לבדוק את הקטנוע ברכיבה ובהתנהגות כביש. בעיקרון, האם אני הולך להתאהב בו. לא להסתובב איתו בשכונה ולהראות לחבריי כמה מדליק אני. אין סיבה לעשות תאונה עם הקטנוע בדיוק שאני אשתדל לא לעשות תאונה למרות שאין לי ביטוח מקיף. רק חובה. אני גם לא יודע מה המדיניות באבניר לגבי צעירים. אבל אפשר להבין למה רוב היבואנים לא מאפשרים רכיבות מבחן לצעירים. מספיק להסתכל עליהם מתנהגים ככה בכבישים.

אהוד א1

New member
מכיר את מרפי? אני מכיר.

אין סיבה לעשות תאונה? דווקא יש: כלי חדש שאתה לא מכיר. התלהבות שלך מכלי חדש. רמת תחזוקה של הכלי שלא תמיד ברמה גבוהה. לחץ זמן (יש לך זמן מוקצב למבחן ואתה רוצה דם איילון וגם בתוך העיר) העובדה שהיבואנים משחררים כלי הדגמה לנסיעות מבחן ללא ביטוח מקיף היא פשוט שירות גרוע.רוצה לקחת את הסיכון? קח.אני מוותר.

מכיר את הישראלים ?

ברגע שהם יידעו שיש ביטוח מקיף, הם ישתוללו עם האופנוע או הקטנוע. יעשו איתו דברים שבחיים לא יעשו עם אותו הכלי ללא ביטוח מקיף. נסיעת מבחן נועדה להכרות בסיסית ולקבל מושג כללי על הכלי. וככה צריך להיות. רוב האופנועים והקטנועים בארץ מסתובבים ללא ביטוח מקיף ולמה שהיבואנים יעשו את זה ? נו באמת.

בועז בר

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo35.gif../images/Emo128.gif../images/Emo70.gif סדנה/סדנא: שתי הצורות נכונות.

נולי199

New member
מה זה משנה

אם עוד אין לי 16 יש לי רישיון שזייפתי כי אין לי כסף להוציא רישיון....

YAMAHA R1

New member
יש שוטרים שמזהים זיופים...ואתה עוד לא בן 16

ככה שגם אין לך עדיין תעודת זהות ויש שוטרים שעוצרים אותך ומבקשים ממך גם את הרשיון וגם את התעודת זהות. עצה שלי, תכסוך עוד קצת כסף ותלך בדרך הישר והחוק ותוציא רישיון כמו בן אדם. אל תחפש צרות כי אתה עלול לשלם על זה ביד קשה.

e-shfiyut

New member
תרשה לי לאחל לך...

שתעשה נסיעת מבחן תפיל ת'קטנוע, עופא\ר אבניר יתבעו אותך על הנזק ולא יהיה לך גרוש על התחת כל החיים שלך. בגלל אנשים כמוך יש תאונות. גועל נפש.

נולי199

New member
אבל גם

יש לי תעודת זהות שזייפתי תרשה לי לאחל e-shfiyut שידרסו אותך בעזרת הקב"ה

למעלה