בקשות .....

Supermans girl

New member
היי, מה המצב חברים? שאלה לי.

מן הסתם כולכם פה מתעניינים באומנויות הבמה, ואני מתארת לעצמי שישנם כמה וכמה אנשים שבאמת משחקים במסגרת זו או אחרת.. השאלה הזו מיועדת אליהם. אז ככה, אנחנו כמה אנשים ב-י"ב, עושים עבודת גמר בספרות שהיא בעצם קובץ מונולוגים ביצירה מסויימת שאנחנו מוציאים לפועל. אני קיבלתי שני מונולוגים די ארוכים שאני צריכה ללמוד לשחק אותם, ועם כמה שתמיד נמשכתי למשחק- מעולם לא שיחקתי קודם לכן! האם יש לכם עצות לשחקן המתחיל? מאמרים על אקט המשחק עצמו? דרכים לשינון שורות? בקיצור- תוכלו לעזור לי? תודה רבה מראש!

שאלה בנושא באלט:

קצת משונה, אבל בכל זאת: האם מישהו זוכר במקרה - בבלט "מפצח האגוזים" - איך קראו לדוד של קלרה הילדה, שהביא לה במתנה את מפצח האגוזים? תודה מראש!

barmiz

New member
עזרה הלפ

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הקלטת והדיסק של "הכל אגדה" עם מיכל ינאי?

ILWA

New member
עזרה דחופה מאוד!!!

אני ניגשת למיונים ללהקה צבאית וגם לתאטרון צה"ל למיונים לתאטרון אני צריכה להכין 2 מונולוגים בעלי אופי שונה יענו מונולוג דרמטי ומונולוג קומי הדיאלוגים חייבים להיות ממחזות מוכרים ולא משהו אישי שאני כתבתי או מישהו אחר... תמליצו לי בבקשה על דיאלוגים דרמטיים וקומיים שאני יכולה להבחן איתם... וכמו כן אני צריכה להכין 2 שירים בעלי אופי שונה למיונים ללהקה צבאית השירים חייבים להיות בעברית אני בעקרון לא שומעת מוסיקה עברית כי אני מתחברת יותר לאנגלית אבל אני לומדת מהר... בבקשה תמליצו לי גם על שני שירים שאני יכולה להבחן איתם תודה לכל מי שיעזור :)

Nir5L

New member
אממ

לא נראה לי שכבר מוכרים אותם בחנויות... אז אין לי מושג.. לי יש את הקלטת.. אבל אין לי את הדיסק...

עוף גוזל....

למרות שאני בן12, יצא לי להיבחן איתו כבר בשני אודישנים שאחד מהם הייתי מקום 14 (להיות כוכב) והשני עוד מעט יגיעו התוצאות. זה שיר שמאוד מדגיש את הקול שלך... אם את צריכה את הפלייבק או עזרה עם הטונים, יש לי תוכנות שיוכלות לסדר את זה...

ILWA

New member
בבקשה תגיבו

הקפצה קטנה בבקשה אנשים תעזרו לי....זה מאוד חשוב לי לעבור את המיונים האלה... אני יודעת שיש לי כשרון אני רק צריכה את המונולוגים ואת השירים בתודה!

NaZaReTh ViRuS

New member
לי יש את הקלטת..

אבל לא נראה לי שעוד מוכרים אותן.. כדאי להתקשר ל "טלית" הפקות,אולי הם ישלחו לך בדואר קלטת. אגב,אם יורשה לי לציין "הכל אגדה" אחד ממחזות הזמר הטובים שנעשו פה,מוסיקה מעולה,מחזה(שילוב של כל האגדות יחדיו) נחמד,ולמרות שהתפאורה לא משהו...זה לא כל כך משפיע... :)

עצות לשחקן המתחיל....?

האמת שאני לא בדיור יודעת מה להציע לך.. רק שתתחברי לטקסט.. תביני אותו תפנימי אותו.. תסתכלי ותנסי לראות מה לדעתך האופי שלה.. ובאשר ללמידה בע"פ אפשר ורצוי עם חברה.. שהיא תקריא לך משפט את תחזרי עליו.. ואז היא תוסיף עוד משפט ואז תגידי את המשפט הראשון והשני.. אצלי זה עובד מזה טוב
שיהיה בהצלחה- אין לי כרגע עוד עצות לתת לך. סורי רק שיהיה בהצלחה.

שלחתי לך הודעה

אני אשמח לדבר איתך בטלפון או להפגש איתך כי אי אפשר לביים דרך האינטרנט. האיסי יו שלי: 165114385

1היללי

New member
המלצה חמה

אני אחת כזאת כמו שאת מחפשת . עובדת ופעילה במקצוע כבר ארבע שנים וגם מלמדת קחי עצה .... בחינם. עזבי אותך ממאמרים על "אקט המשחק" , עזבי אותך מעצות של כל מיני שחקנים ( כמוני ) עזבי שטויות . פשוט תשחקי. לימדי את הטקסט בעל פה ותתחילי לעבוד . כל משפט מהטקסט אלף פעמים עד שתרגישי את הפעם הנכונה . חפשי פעולות בתוך הטקסט , פיסיות ופסיכולוגיות . אל תחשבי על אייך את נראת מבחוץ והכי חשוב . כל מה שתעשי וכל דמות שתעשי זו תהייה את , אל תנסי להתחמק מזה , תני לזה מקום. שיהייה בהצלחה.

בבקשה....אממ מישהו יכול..

להציע לי שני מונולוגים לבת 13 בערך טראגי/קומי או שניהם....ממחזות כתובים... לא קלאסי<צ'כוב, מולייר, שייקספיר וכו'...> תודה!!

למעלה