בקשות של תקווה

Sunafukin

New member
בקשות של תקווה

הייתי רוצה מאוד שתנסו להגיע להסדר עם האחים ברברש או עם רשת, ותעלו את הסדרה "טירונות" (ולא "מילואים"!) ל- VOD, האם יש סיכוי שזה יקרה? ואני מאמין שיש (או היה) ביקוש רב על זה, כי זאת סדרת אייקון שאסור לפספס! בכל זאת תנסו לעשות משהו בנידון... בבקשה. ואני מצטרף לבקשת: ילד דמיוני. תנסו לקבל זכויות מהחינוכית ולשדר לפחות כמה מהפרקים של המומינים (ואולי עם הזמן תגיעו גם ל- 104 פרקים)... אין לי דרישה או משהו, אני רק מבקש שתנסו לעשות את מה שביכולתכם. תוכלו להוסיף אותה לקטגוריית "ג'וניור" שיתאים מאוד, ואני מאמין שתהייה תדירות צפייה מרבית לסדרה... מי לא גדל עליהם? נ.ב. תודה שהעלתם את כל הפרקים של "מ.ק. 22" אני חורש עליהם ב- VOD!

HOT VOD

New member
תשובות

כרגע אין מו"מ לגבי טירונות. אם זה יעלה בתשלום, האם היית משלם? לגבי החינוכית, יש כבר די הרבה זמן מו"מ כללי, שדווקא לא מתייחס לסדרה הזו, ובכל מקרה אם תעלה - זה לא יהיה לג'וניור. לגבי המומינים, אותו ענין בדיוק.

Sunafukin

New member
כן הייתי משלם

את קופיקו מעלים אוטוטו והוא יהיה בתשלום, אז מצידי גם שטירונות תעלה ותיהיה בתשלום, ואני מוכן (כי נמאס לחכות שנים על שידורים חוזרים בערוץ 2...), שוב תשתדלו לעשות משהו בבקשה. וחבר'ה, להצביע בבקשה!
"טירונות" היא הסדרה המצליחה ביותר של האחים ברבש, הרבה יותר מ"מיי פירסט סוני" וכמובן יותר מ"מילואים"!

Yaniv K22

New member
צודק

על טירונות אנשים לא ישלמו כל כך. זה שודר בערוץ 2 פעמיים לפחות ודי מיצה את עצמו.

סלול

New member
השידורים של החינוכית יעלו כסף?

או יהיו בקטגורית החינמים כמו ערוץ 2?

למעלה