בקשות קטנות

דובי123

New member
בקשות קטנות

1. האם למישהו יש קובץ של דגל ישראל בגודל מסך שלם ואם אפשר כזה שמתנףנף ברוח כטפט 2. לא מזמן היתה כתבה עם סוכן CIA בעיראק שמוציא כעת ספר ובו הוא מנתח גם את התנהגות ארה"ב וארצנו אנו עם הפלשתינים למישהו יש קישור לכתבה באינטרנט? 3. אמור להיות אתר של דני נוה במשרד ראש הממשלה - לא מצאתי אתר זה מישהו יכטול להביא קישור לאתר מה תפקידו של נוה בכלל במששלה למישהו יש מושג.

עוד קצת דני נווה

כאן- תגלול למטה, תחת הכותרת תיק אישי, לחץ דני נווה. ובקשר לסוכן ה-CIA, יש לך מושג מהו שמו, או היכן התפרסמה הכתבה?

דובי123

New member
אני ושמות אלו שני דברים שונים ../images/Emo9.gif

לא זוכר לצערי פורסם בידיעות או במעריב בסוף שבוע . זה היה עד חודש אחרוה אני חושב בידיעות תחת CIA קבלתי 5 קישורים בלבד , במעריב , אני כידוע , אינני מצליח לחפש

דובי123

New member
תודה , אבל חיפשתי משהו אחר

ישנואיזשהו אתר הסברה שהוא חתום עליו בקרתי ע"י לינק באתר הזה וזכור לי שהוא היה באתר של ראש הממשלה , אבל כל שהפכתי באתר ראש הממשלה לא מצאתיו אינני מחפש קורות חיים או אימייל אלא את אתר ההסברה שהוא מנהלו כל הנראה

אני מתנצלת...

אבל אני לא ממש מוצאת, אולי גלי או קישה או מישהו יוכלו לעזור לך. מצ"ב דברים שמצאתי בינתיים בקשר להסברה.

דובי123

New member
ראשית תודה , וההתנצלות לא מתקבלת

כיייי.......................לא היה כל מקום להתנצלות!
הרי ניסית לעזור וזה העיקר! אבל היה מענין לקרוא את העמדה הרשמית של משרד החוץ באשר לסיבות הטרור עקב כך חיפוש מעמיק במשר רה"מ ומצאתי את אשר חיפשתי לבסוף [בסוף רשימת לינקים שלא ציפיתי כי יהיה שם] גלי - גם לך התודה ,אך הקישור הביא אותי לשרשור הודעות שהדבר היחידי שהיה בו היה תפקידו של נווה ועל כך כבר השיבה הנסיכה שבת שקטה לכולנו

גלי®

New member
ככה : נזכרתי שעניתי על זה פעם כאן

בעבר...אם אינני טועה , הוא מזכיר הועדה לענייני סמלים וטקסים ... לינק ישיר לא מצאתי , מצטערת ...

למעלה