בקשות עזרה

גורמים למרד (בנקודות)

*פוליטי: יחסי יהודה רומא תאפיני את תקופת הנציבות ה-1 ותני דוגמא תאפיני את תקופת אגריפס ותני דוגמה תאפיני את תקופת הנציבות ה-2 ותני דוגמא *כלכלי: הבדלי מעמדות (רוב העם: איכרים עניים, ויש את האצולה הדתית והחילונית). *חברתי-האידאולוגיה הסיקראית- עיקרה : מוות כבני חורין

goddes of light

New member
שלום לכם..!

העניין הוא כזה: בקרוב יש לי מגן בהיסטוריה ושמעתי שערוץ ההיסטוריה משדרים תוכניות בנושאי הבגרות..רציתי לדעת אם למישהו מכם ידוע מהו לוח השידורים (מהם הנושאים שישודרו,שעה ויום)? אשמח אם תענו לי.

hastings

New member
תגידי

לינק אחד לאתר של ערוץ ההיסטוריה בגדול בראש העמוד, ועוד לינק בטאג-ליין שמוביל ישר ללוח השידורים לא מספיקים?

הלינק לא יכול לעזור

כי האתר של ערוץ ההיסטוריה, משום מה, כבר מספר לא קטן של ימים כולל בעיקר את השיקופית "עימכם הסליחה".

נכון, האתר של ערוץ ההיסטוריה

לא noline כבר כמה ימים, לכן גם קצת קשה לתת פרטים כאלה, בקרוב ימסרו כל התשובות על ידי נציגי העורץ (אן על ידי מה שיבוא קודם)

ThePiper

New member
שאלה

המורה להיסטוריה שלי הדליפה לכיתתנו שהחל משנה הבאה כיתות ט' יעשו יחידה אחת בהיסטוריה (בחינה חיצונית של משרד החינוך). אז רציתי לשאול אם למישהו יש עוד מידע בנושא? אהה ודרך אגב ניבלונגים, אני לא מצליחה להכנס לפורום אגדות רוק, מקווה שאין לך יד בעניין :)

למעלה