בקשות מחיקה

בקשות מחיקה

אנא, כאשר אתם שולחים בקשת מחיקת הודעה למנהלים דרך מסרים שלחו לנו לינק ישיר להודעה, זה יקל עלינו לבצע זאת מהר וטוב יותר. תודה

לדעתי

זו קומבינציה שלכם עם מנהלי תפוז לא לאפשר לנו למחוק בעצמינו כדי שתוכלו לגבות אגרה על כל מחיקה, אני אפנה לכולבוטק, שערוריההההההההההההה.

אני חוזר בתשובה, וזה סופי.

מחר בבוקר אני קם בחמש וחצי, אני הולך למקוה של האשכנזים ליד אפריון. אני טובל 18 פעמים כדי להסיר ממני טומאה, של שמונה עשרה שנה. קבעתי עם הרב בשעה שש, לימוד מוסר לפני התפילה. בשעה שבע תפילת שחרית,בבית הכנסת היזדי בשכונת הבוכרים. בשעה שמונה ארוחת בוקר כשרה,עם נטילת ידיים, ברכת נטילה והמוציא. פרוסה אחת של לחם מרוחה במרגרינה בהכשר בד"ץ, 3 זיתים מקטיף ראשון. חצי ביצה של תרנגולת מצפת,וקופסת לבן 3% של תנובה, ברכת המזון בזימון מיוחד. המשך יבוא, אתם מוזמנים להצטרף יש מקום לכולם, אבינו שבשמים אוהב אותכם, במיוחד אוהב אותכם. יהללה דידי, יהללה דידי,

פנדיאני

New member
הם יודעים לקחת אליפות

או על ידי שרוכים, או על ידי אנשים מפוקפקים ששופכים ימבה כסף על מועדון כדורגל רק בגלל שיש לו הרבה אוהדים וזה מקדם את היחצנות של המהגר התועה. איפה הספורטיביות?

barr1969

New member
או על ידי גולים מפוקפקים

או שחקנים מפוקפקים, או דשא מפוקפק, או שיפוט מפוקפק. ככה מביאים אליפות- מחוט ועד שרוך נעל, ואם צריך- אז גיידמאק. בשנה שעברה הייתה מכבי חיפה עם תקציב ארופאי, שהיה כמו תקציב של ארבע קבוצות ממוצעות בליגת העל. זה פייר? לא יודעת. אבל גם אם לא, לפחות יש צדק בעולם.

admor

New member
כל עוד זו לא היתה ביתר זה היה פייר

יחיו הקנאיים ויסבלו יאללה בית"ר

פנדיאני

New member
אתה משווה בכלל?

להגיד לך שהאליפויות של מכבי חיפה היו מאה אחוז ספורטיביות - לא אגיד לך. אבל יש כמה הבדלים בסיסיים. כששחר משקיע במכבי חיפה, זה הרבה יותר מלזרוק כסף. זה ניהול, זה תוכניות לטווח ארוך, זה חזון, זה טיפוח מחלקת נוער שמחפשת שחקנים טובים בכל איזור הצפון, מטפחת אותם על מנת שיגיעו לבוגרים (רפאלוב, אלמדון). גם מבחינת רכש, אני זוכר לפני כמה עונות, באמצע העונה קבוצות בארץ חיפשו שחקנים לחלון ההעברות הקרוב, ובאותו עיתון היתה ידעיה שהסקאוט של חיפה יצא לדרום אמריקה לחפש שחקנים לעונה הבאה! אז נכון שמדובר גם באדם אמיד ששופך כסף, אבל לפחות יעקב שחר הוא אדם שרוח הספורט באפו. הוא בראש ובראשונה אוהד של ספורט, של כדורגל בכלל ושל מכבי חיפה בפרט. גאיידמק הוא פליט תועה שהגיע לארץ. היה משמעם לו בקיסריה והוא היה זקוק נואשות ללגיטימציה, להכרה, למיקרופונים ולזמן מסך. בואו נודה על כך שכשהוא רכש את בית"ר ירושלים, הוא לא עשה זאת בשל אהבתו לדבר כלשהוא. הוא ישב עם יועציו המדושנים, שאל לאיזו קבוצה בארץ יש הכי הרבה אוהדים? את מכבי ת"א בכדורסל, אין הרי אפשרות לקנות. אמרו לו "ביתר ירושלים". הוא שאל אם זה כדורגל או כדורסל, אמרו לו כדורגל. הוא שאל מה זה כדורגל? אז אמרו לו שזה המשחק הזה שזורקים כדור לסל, בסוף הגיע מישהו חכם ואמר שמה פתאום, זה המשחק שיש 3 שחקנים בכל צד והם בועטים כדורים לרשת של היריב. בסוף הסתבר שזה 11 שחקנים, אבל זה היה מידיי מאוחר, וגם יש לו כסף לתחזק קבוצה של 11 שחקני הרכב. הוא רכש את ביתר מאותה סיבה שהוא הקים את עיר האוהלים בניצנים, מאותה סיבה שהוא שופך הרבה כסף על כל דבר שהוא זז. הוא צריך לגיטימציה. הוא חולה מיקרופון. הוא אדם שחצן ומגעיל, שחושב (וכנראה גם צודק) שבעזרת כסף אפשר לקנות את העם. אני לא העם, ואותי הוא לא יקנה. לנצח אשנא את האיש המגעיל הזה שתורם כסף ולרגע לא חושב על אידיאל, על רוח, על האדם.

barr1969

New member
מודה במקצת.

כנראה שאם קבוצה בארץ מצליחה להגיע לאליפות, יש לה הרבה יותר מזל משכל, או בכדורגלית: יותר כסף מנשמה. מה שלא מפריע לעובדה שלשחקני בית"ר יש יותר נשמה מלכל אוהד חיפה מתוסכל. אני לא מכירה את גאיידמק. יכול להיות שיש לו שערות באף, וריח מהפה, והוא באמת פליט מגעיל. כל עוד אני לא צריכה להיות בקרבתו, הוא יכול מצידי לגדל לטאות וללכת עם חזיות מעור. נכון שהייתי מעדיפה שגם המשטרה תחשוב שהעסקים שלו לבנים על גבול הצחור, ונכון שחבל לי שאתה חושב שלפני שנה הוא לא ידע מה זה כדורגל, אבל מה לעשות, כל זה לא מצליח להזיז לי כל עוד הקבוצה שלי עושה לי נחת. ותרשה לי מאד לא להגיב על יעקב שחר. לא על העניבות שלו, ולא על ההבדל בינו לבין גאיידמק. חבל שבכלל נכנסת לזה. אבל כשאתה רואה את הטבלה ואת חיפה במקום שבע במקום 1 <בעונה שעברה במחזור 26 חיפה הייתה אלופה לא מוכתרת. זו ספורטיביות במיטבה, אה?>, ולמרות שאתמול היא ניצחה את הפועל <הייתי בעד חיפה. שהדי במרומים שהייתי בעדה, אבל 1:0 היה מספיק לי, לא צריך להיסחף לארבע הפרש>, אני מצליחה להבין את התסכול שלך, ולא באה אליך הביתה להפוך לך את האוטו, ולגנוב לך שרוכים <למרות שאני יודעת איפה אתה גר>.

admor

New member
לבית"ר אין מחלקת נוער

מי תהיה אלופת הנוער? ומי מאמן אותה? נכון המאמן שקאנן הסתיר אותו יופי והדבילים קנו את הבלוף. שלדעתי האישית יכול בלי בעיות לאמן כל קבוצה בליגת העל. נכון שהוא חולה פרסום ונכון שיש לו כסף והוא שופך אותו בדיוק כמו אברמוביץ רק בהרבה יותר קטן כי הוא בהרבה יותר קטן. (ויש לו הרבה פחות שכל). אז צלסי קנתה את אליפות אנגליה בכסף ועוד מעט תקנה את אליפות אירופה. אני יודע שזה כואב לא נורא תסבלו בשקט (דווקא עדיף ברעש, כי בנוסף על השמחה שלנו זה גורם לנו עוד שמחה, שמחה לאד)

פנדיאני

New member
הצבע הרשמי הוא כחול

בדיוק כמו שלא נאמר על ברצלונה שהם צהובים, כי הם לפעמים משחקים בתלבושת צהובה.

למעלה