בקשות מוזרות

בקשות מוזרות

ההודעות האחרונות, במיוחד של אלו מתחום המזון, גרמו לי לתהות עד כמה בקשות ספציפיות של לקוחות יכולות להיות חריגות ומוזרות. אם זה מישהו שמבקש המבורגר בצלחת בלי הלחמניה (מה שלמי שלא מבין ממה זה נובע יכול להיראות מוזר), אם מישהו שנכנס למקדונלדס ומתעצבן איך זה שאין להם סיגריות, או מי שמבקש להתחבר לערוץ פלייבוי ל-10 דקות כי "יש רק סרטון אחד שאני רוצה לראות". אז מה גרם לכם לתהות ממש מה עובר על הלקוחות? לי הייתה לקוחה שבאה למסעדה חלבית אחרי שאכלה בשר ושאלה איזה קינוחים פרווה יש. היות שמדובר במסעדה חלבית באופן טבעי הקינוחים היו חלביים, חוץ מסורבה. הגברת התלוננה בלי הפסקה איזה מן דבר זה שאנחנו לא דואגים לקינוחים פרווה עבור שומרי כשרות שאכלו בשר לפני (אולי כי אנחנו לא אמורים לדאוג למי שלא אוכל אצלנו?!)

a e q u i t a s

New member
בקשה מוזרה - מנהל ב 3 לפנות בוקר

לפני כמה ימים, נשארתי תורן במוקד תמיכת האינטרנט יחד עם עוד 3 תומכים נוספים, סך הכל היינו ארבעה אנשים במוקד שביום מאכלס קרוב ל50 נציגים לערך. בלילה מוגדר אצלנו "אחמ"ש לילה" אבל בעצם הוא נטול כל סמכויות והוא בדרך הכלל הנציג הוותיק ביותר רק כדי להגדיר הררכיה, סמכויות של ממש אין לא, בטח שלא לזיכויים, שיחות מנהל וכו. היה לקוח לפני מספר ימים שבשעות הלילה, או אולי אפילו בוקר שאין שיחות בכלל ואנו נמצאים באיידל מטורף - מתקשר שתיים וחצי בלילה ודורש במיידי טכנאי אינטרנט
, אני מנסה להסביר לו שאכן אני מזהה בעיה, אך טכנאי שיגיע אליו בשעה הקרובה איננה בגדר האפשרותיות שיש ביכולתי להציע... לאחר שיחות מייגעות על טיב השירות של הספק האינטרנט, הוא רצה מנהל במיידי! חשוב להגיד שבכל זמן זה הלקוח התווכח ואני חצי רדום ושואל את עצמי מה לעזאזל הוא רוצה!!!!!
הוא נשאר איתי על הקו חצי שעה בערך בהתווכחות חסרת כל טעם על שיחת מנהל בלילה!!! הצעתי לו שאחד המנהלים יתקשר בבוקר צהריים של אותו היום, אך הוא דחה דיי בזעם! לאחר ששמתי אותו על השתק לכמה דקות הלקוח ניתק! זה מן סוג הלקוחות שהם הכי מעצבנים כי כמה שאתה רוצה לטובתם אתה לא יכול לעשות כלום על אחת כמה וכמה שהבקשות שלהם מוגזמות ולא סבירות בעליל.

יניב95

New member
מקרה דומה שהיה לי

לקוחות שרצו לדבר עם מנהל בשעות דומות אחרי שהוסבר להם שאין כרגע מישהו בעל סמכות לדבר איתם ויחזרו אליהם בבוקר- ביקשו לקבל את הפלאפון שחל מהנהל או לחילופין שאני יעיר אותו בביתו על מנת שיוכלו לדבר איתו. בטענה שאותו מנהל יש לו מחוייבות כלפי הלקוחות שלו. אין גבול לחוצפה ניתקלתי במקרים הזויים בדרך כלל הם לא מזיזים לי את קצה ביצה שיתפוצצו מצידי אבל ראבא"ק דרך הטלפון אתה רואה איך המדינה הזאת נראית. ועוד מדובר היה באנשים צעירים שטוענים שהם סטודנטים.- ונישמעו ככה גם.

Mip Mip

New member
בקשה של לקוח ליסינג:

"שלום, אני נמצא בירושלים, ונראה לי שהולך להיגמר לי הדלק, אתם יכולים לבוא להביא לי דלק כדי שאני לא אתקע?"

bell boy

New member
נו מה נהיה תגידו לי??

אם אני למשל סובל מבעיה של אי גלישה ברשת ואני מתקשר ואומרים לי יש תקלה יסדרו אז ואללה שיהיה אין לי בעיה למה לבקש מנהל? הוא יעשה "האקינג" לשרת ויתקן אותו?? ולי הייתה לקוחה שביקשה שאישית אבוא ואחבר אותה לשידורי הצפיה

התלונה הכי מוזרה שאני זוכרת:

אני עובדת במוקד טלפוני של חברת הייטק שיש למוצרים שלה מעבדת תיקונים אחת בארץ (בזמנו היא הייתה ב"א) וללקוחות שגרים באזורים יותר מרוחקים יש אפשרות לשים את המוצר שלהם באחת מנקודות האיסוף (יש בחיפה, ב"ש וי-ם) ומשם ישלחו את המוצר למעבדה. יום אחד התקשרה לקוחה מאזור י-ם וביקשה מנהל כדי להתלונן על כך שבשלט של נקודת האיסוף בי-ם לא רשום את שם החברה, אלא רק את שם נקודת האיסוף (למרות שנאמר לה לפני שניגשה לנקודת האיסוף את שם המקום וכתובתו המדוייקת והיא מצאה אותו). היא טענה שזה "שרות לקוי" שלא רשום את שם החברה בנוסף לשם נק' האיסוף על השילוט, וביקשה לדבר על כך עם מנהל. בסופו של דבר נאלצתי לרשום את הפרטים שלה ולהפנות לשרות הלקוחות, ובזמן שדיברתי איתה שמעתי את כל הנציגים שישבו סביבי מצחקקים על השטות המגוכחת הזאת שהיא רצתה להתלונן עליה

וואי יש המון...

הייתה אחת שביקשה נקניקייה בלחמניה, ויש המון אנשים שמגיעים לסניף הכשר ומבקשים גלידה. ופעם אחת מישהו ביקש שנשים לו סוכריות על הגלידה (
). ויש הרבה אנשים שנכנסים למק' ומבקשים ארוחת קומבינה... כל פעם מצחיק אותי מחדש. ופעם לקוח אחד ביקש שבמקום ההגדלה של הצ'יפס והשתייה נגדיל את ההמבורגר... חחחח

Marble Arch

New member
בפאסט פוד- אנשים שמזמינים מדיום וול

ניראה לכם שאנחנו עומדים פה מאחורה ומבשלים לכם את ההמבורגר?

פעם במסעדה רצינית אח שלי התבלבל

והזמין "רר וול". המלצרית התאפקה לא לצחוק לו בפנים.

babylon_a1

New member
אני ביקשתי בקשה לגיטימית

שנראתה לנותן השירות בבנק מוזרה לחלוטין יש שירות שנותן לך את המידע לפלאפון ולדואר האלקטרוני ביקשתי לקבל רק לדואר וגרמתי לקריסת מערכות עד היום אין לי את השירות

babylon_a1

New member
מוזרויות בתמיכה

המון לקוחות חושבים למשל שחברת האינטרנט שולחת וירוסים / דואר זבל בכוונה לקוח שביקש להמשיך לקבל דואר אחרי שהוא יסגור אותו / לקוח שרוצה להמשיך לגלוש כמה ימים אחרי הניתוק בקשה להקפאת חשבון ל 12 שעות או משהו דומה האמא מתקשרת מהפקק, ומבקשת שאני יתקשר לילדה בבית שלא מתחברת לשום מקום (כמו שכבר הסברתי יש קשיים מאד גדולים בגלישה שאין מסך)

נון5

New member
בקשה מוזרה?

בתור מלצרית במסעדה אני מוצאת את זה כמוזר שאנשים מבקשים לארוז דברים מצחיקים שלא יהיו טעימים כעבור זמן מה... כמו סלט עם מלא רוטב עליו או ביס של עוגה. אני יודעת שזה זכותם והם שילמו על זה אבל זה קצת מצחיק ומוזר... אה וגם פעם מישהו ביקש שאני אשים לו סוכר בקפה..ואערבב.

Danihell1

New member
הממ..

"אפשר אספרסו בגלידה?" "את יכולה לארוז לי את הגלידה?" (גלידה בגביע..) "אפשר צ'יפס בתוך ההמבורגר?" "את יכולה לעשות לי את הפוטטו שיהיה..קריספי?" -"מה לשתות?" -"ספרייט וקולה, תשימי לי חצי חצי" -"מרוז'נה, מרוז'נה.." (אהה טוווב. מזל שתמיד יש רוסים בסניף?) חוץ מזה, הורגים אותי אלה שבאים ומבקשים ארוחה, ואז כשאני שואלת "אתם רוצים גבינה/חריף?" הם אומרים "גבינה? חס וחלילה!!" ומתעצבנים עלי, כאילו שאני אשמה שהם באים לאכול במקום לא כשר. וגם אלה שמבקשים אספרסו קצר, ואז מתלוננים שזה נורא מעט.

בקשות מוזרות

"שלום. אני מבקשת לדבר עם מנהל"
"שלום. אני רוצה לברר חשבונית. על מה חוייבתי ב 10 אגורות ריבית בחשבונית האחרונה? אני מבקש להוריד לי אותה"
"אני רוצה לקנות בלון גז" (ללקוח אין מספר צרכן כי בעצם הוא לא צרכן ...) "מה אני עושה בשביל להיות צרכן שלכם ולקבל בלון גז?" (התקנה מלאה ... דהה...בתשלום) "אה. אז לא צריך"
יש עוד אבל אני לא זוכרת בדיוק ...
נו מילא רק ישראלי יכול להוולד עם שאלות ובקשות מפגרות.

Elanor Rigby

New member
צבע שמן על בסיס מים ../images/Emo13.gif../images/Emo96.gif

אני עובדת בחנות לחומרי יצירה, ויום אחד הבוס שלי ענה לטלפון ממישהו ששאל אם יש לנו צבע שמן על בסיס מים. הבוס שלי היה בטוח שהוא צוחק עליו אז הוא אמר לו בצחוק שיש לנו, ואז הבן אדם ניתק. יומיים אח"כ הוא הגיע אלינו לחנות וביקש את הצבע, הבוס שלי (שדיבר איתו בטלפון) אמר לו שכנראה השותף שלו דיבר איתו... ואני התאפקתי נורא לא לצחוק לו בפרצוף
ד"א- היי אני חדשה פה...

על הנזירה שגילתה שלא חייבו אותה

בטעות על תקופה של חצי שנה ורצתה לשלם את כל מה שהיא חייבת רטרואקטיבית סיפרתי לכם, נכון?

בהווה

New member
אוקיי אז הנה

"סליחה, דייל, איפה אפשר לעשן פה?" "אני רוצה לרדת." "תגיד, הטייסים ישנו טוב בלילה?" "איפה אפשר להשיג קוק בניו יורק?" (אומר לחבר שלו מול העיניים שלי) "הם עושים אורגיות עם כל הצוות, נכון גבר?"

עוד בקשה מוזרה

השיחה עם הלקוח הייתה מוזרה לגמרי וגם הבקשה שלו. יום אחד מתקשר למוקד לקוח ושואל (לאחר נטילת פרטים מזהים כמובן): "מה זאת החשבונית ששלחתם לי" "זאת החשבונית תשלום על השירות שסיפקנו, אדוני" "אתם גנבים, שודדים, אני רוצה מנהל" (לשם פרספקטיבה, החשבונית שהוא היה צריך לשלם היתה 35.00 שקל) "אדוני, זה התשלום הבסיסי עבור זה שסיפקנו את השירות פעמיים" "זה ממש גנבה, טוב, אני רואה שאתה לא יכול לעזור לי בעיניין, אני רוצה מנהל לצעוק עליו" "אדוני, מנהל לא יכול גם לשנות את התעריפים" "איפה יש נקודת שרות שלכם?" "יש בירושלים נקודה" "ויש שם מנהל לצעוק עליו" "יש שם אחראי על הנקודה" "טוב, תודה" "יום טוב אדוני" ובכך נפרדו דרכנו, אני חייב לומר משהו, מבין כל השיחות ההזויות שהיו לי, זאת בהחלט אחת שתיזכר.

מותר לי

New member
אותי זה הצחיק!

כאמור אני עובדת במעבר גבול, מקום קטן יחסית שבאופן טבעי נמצאים בו מינימום זמן. יום אחד הגיע אלי מישהו עם בעיה רצינית ביותר! הוא לא מוצא את הדיוטי-פרי! (פלאפל בקושי קונים שם, אז מי יקים שם דיוטי-פרי?) ועוד משהו מצחיק: מישהו ביקש מנהל כי הוא מחכה כבר 5 דקות!!! (מילא היה אומר חצי שעה, אבל חמש דקות! רבאק! תן לתיק שלך להכנס לשיקוף ולצאת למסועים!)

למעלה