בקשות לשירים

idelsberg

New member
שאלה מעניינת על אביתר בנאי..

שלום רב, לפני כמה חודשים הייתי בהופעה 'ידידי השכחת' בירושלים, ובה ביצע אביתר בנאי כמה שירי פיוטים. כל הפיוטים שביצע היו נפלאים, אבל מדהים במיוחד היה הביצוע לפיוט 'בר יוחאי'. כיצד ניתן לשמוע את הביצוע, הבנתי מהפורום שהוא ביצע את השיר בהופעות נוספות. אם מישהו יכול להוסיף מידע, לשלוח קובץ, לינק, או כל דבר אחר, תבוא עליו הברכה. תודה.

BiAAAtch

New member
אביתר בנאי - כשזה עמוק

יש למישהו גרסה של אביתר לשיר שבה ר-ק הוא שר?? מהופעה או משהו.. תודה :)

ofra1234

New member
היי היי../images/Emo13.gif

אממ אני מחפשת את הביצוע של אביתר ל"עטור מצחך" של יוני רכטר... למישו מכם יש אותו? או יודע איפה אני יכולה לחפש..? ערב טוב=]

cspse

New member
אין לי קובץ של זה, אבל

תבוא/י להופעה ביום חמישי, אני חושב שדי סביר שהוא יבצע את השיר שם...

ח ל ו ן

New member
יש הקלטה של השיר

מהופעה, באיכות לא משהו בכלל... לי כבר אין את זה על המחשב אבל אתה יכול לשלוח מסר לK u l i N e M e L, לדעתי יש לו

בלרינה24

New member
נצל"ש ../images/Emo7.gif

אתמול בלילה הודיעו לי שסבא נפטר...:(:(:(:(:( היום יש את ההופעה של אביתר שחיכיתי לה כלכך הרבה כי בחיים לא הייתי בהופעה שלו... מה אתם אומרים ללכת או לא?

קודם כל אני משתתפת בצערך

ומקווה שלא תדעו עוד צער ולגבי אביתר, זה שיקול שלך, זה מאוד תלוי ביחסים שהיו לך עם סבא שלך, באיך שאת חושבת שיקבלו כזה דבר בבית, בעד כמה חשוב לך להיות עם המשפחה בזמנים כאלו וכו'
אני יודעת שזה מבאס אבל ההמלצה שלי היא שיהיו בע"ה עוד המון הופעות של אביתר, אני בתקופה כזו ממליצה להשאר עם אמאבא עם כמה שזה קשה ולעזור להם לעבור את זה (מה שיעזור לך לעבור את זה גם..)

בלרינה24

New member
תודה רבה על התמיכה..

אחרי מליון ואחת בלבולים אם לבוא או לא החלטתי בסוף שלא לבוא... דיברתי עם אמא שלי והיא ביקשה ממני לא ללכת וגם חשבתי עם עצמי והגעתי למסקנה שאני ממש לא צריכה ללכת.. סבא שלי ואני היינו ממש קרובים וההופעה לא מתאימה עכשיו... אני ממש מקווה שיהיו עוד הופעות שאני אוכל להגיע אליהן.. וכמו שאמרתי תהנו בשבילי ותספרו חוויות!

חומד אני מבטיחה לך

שיהיו עוד מלא הופעות בע"ה
אני אפילו אבוא איתך מתישהו אם תרצי..
אבל כרגע תני לעצמך זמן להבין את מה שקרה ולהתאבל.. זה הכי בריא והכי מכובד.. אם תרגישי שאת צריכה לדבר עם מישהו אני אשמח, שלחי מסר ואתן לך את המספר שלי ברגע שאגיע הביתה.. (לא, אני לא נוסעת להופעה.. אני הולכת לשמור על האחיינים שלי הערב..) אז אל תהססי, באמת שאני אשמח מאוד!

ח ל ו ן

New member
שלא תדעו עוד צער, באמת../images/Emo201.gif

ועדי צודקת, באמת יהיו עוד הופעות ואת תלכי ותהני בזמן יותר מתאים

TEENAGER1

New member
יש את זה גם באוסף של יוני רכטר

"בכל פעם שאני מנגן"-
מומלץ בלי קשר!

virgin mary

New member
אוו, נשמע טוב!

למרות שגם קורין אלאל לא רעה בכלל. (מצטרפת לבקשה)

TEENAGER1

New member
אכן ביצוע מדהים במיוחד

כפי שכבר ציינו לפני, מאז ההופעה בפסטיבל ישראל אביתר הוסיף את "בר יוחאי" לפלייליסט של ההופעות הרגילות, והוא יבוצע מן הסתם גם בחמישי הקרוב בבארבי כפ"ס (מה שאני לגמרי לא יכולה להבטיח לגבי פסטיבל התמר).

TEENAGER1

New member
בקשות לשירים

אני מרכזת את הבקשות שלכם כאן
אם לעוד מישהו יש בקשות, הוא מוזמן לכתוב אותן. אני רק מזכירה-
אסור לדבר על תוכנות הורדה למיניהן על גבי הפורום!

למעלה