בקשות להמלצות

nute kram

New member
בקשות להמלצות

מישהו יכול בבקשה לספק לי המלצה על אלבום טוב של alan parsons project ואלבום טוב של מייק אולדפילד? תודה מראש

nute kram

New member
ועוד משהו..

יש בפורום סקירה על אחרית הימים? כי לא מצאתי אחת במאמרים ואני אשמח לכתוב אחת.

Tomer 123

New member
אם התכוונת לאלבום

אז יש סקירה שאני כתבתי, ותוכל למצוא בחלק של "רוק ישראלי" אם התכוונת לסקירה על דרכה של הלהקה בכלל, אז לא, וזה יכול להיות מעניין...

אז הנה

הקישור, ופה אני רוצה לצייין לרעה את העובדה שאני לא עובד בזה, כי הייתי ממש שמח לכתוב סקירה על תולדות הלהקה ויוצאיה, אבל בלי קשר, איזה תקליט מגניב...

LadyG

New member
אלבום מעולה של מייק אולדפילד

הוא Tubular Bells הישן, הטוב והקלאסי. האלבום כולו הולחן, נוגן (כל הכלים כולם), הופק ומה לא ע"י אדם אחד הלא הוא מייק אולדפילד. וגם היום האלבום עומד במבחן הזמן ונשמע יפהפה. אני מניחה שתקבל גם המלצות ל- Ommadawn שהוקלט שנתיים לאחר טובולר בלס. עלי קצת פחות אהוב.

6565

New member
ראיתי לפני באמת לא הרבה זמן ב-VH-1

מין מופע קצר כזה של מייק אולפילד ואני חייב להודות שהוקסמתי , הקטעים שהוא מנגן בהם על גיטרה אקוסטית ומיני סוגים של חשמליות שאני לא מכיר ( בערך בכל קטע הוא החליף אחת ) היו מצויינים .

Rubycon

New member
בקשר לאודלפילד

אני מאוד ממליץ לך על שלושת הראשונים: Tubular Bells - אולדפילד היה בסה"כ בן 19 ואחראי לכל מה שקשור לסאונד באלבום (כמו בכל האלבומים שלו). Hergest Ridge Ommadawn (המועדף עליי מבין השלושה).

GingerBread Man

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה הולך עם

Tubular? יש איזה מאה גרסאות - אחדת ושתיים ואוסף והמיטב והוצאת זהב. אז מה לקנות ולמה?

LadyG

New member
לא 100 אבל יש איזה 3

לא יכולה להסביר לך את ההבדלים. אני בכל מקרה מתייחסת לגרסה הראשונה והטובה שיצאה ב- 1973 ואני מחזיקה אותה עד היום על תקליט ויניל, שעדיין שרד. בגרסאות החדשות יש גם תוספות של קטעים אבל לי באופן אישי לא יצא לשמוע אותן.

TheFly

New member
הכל או כלום: מייק אולדפילד - BOXED

אני הייתי ממליץ על הקופסא של אולדפילד , 4 דיסקים הכוללים את כל המיטב שיש לאולדפילד להציע ושהומלצו כאן כבר טיובולאר בלס, אומהאדון, הרג'סט רידג' במלואם ועוד , מחיר מבצע בבארנס אנד נובל 28 דולר כולל חוברת לא כולל משלוח.

למעלה