בקשות לא קשורות

articulate

New member
בקשות לא קשורות

(אני ממש על הגל...) מה הדברים הכי מוזרים שמבקשים מכם, שלא קשורים לתחום שבו העסק שאתם עובדים בו עוסק? אצלנו יש קודם כל את אלה שלא ממש מבינים מה אנחנו מוכרים. הם נכנסים, עושים סיבוב, מרימים משהו ואז אומרים "רק ספרים פה?" (לא, יש בגדים במחסן, אפשר להציע לך ג'ינס?) אחר כך, יש בקשות שהן על גבול הסביר: ציוד משרדי, כלי כתיבה, פאזלים ומסגרות ומדבקות (שאנחנו לא מחזיקים אבל אני יכולה להבין, במעורפל, למה מישהו עשוי לחשוב שחנות ספרים קשורה לזה באופן כלשהו). ויש את הדברים הבאמת מוזרים: טלכרדים, כרטיסי חניה, אלבומי תמונות ומסגרות לתמונות, מצתים (כן, מאחור, ליד הפחמים. אתה יודע מה אומרים על מקומות שבהם שורפים ספרים...), שוקולד... ומה שהכי מדהים זה שהם באמת לא מבינים למה אין לנו. באמת, איך בחנות מלאה נייר לא מחזיקים חומר בעירה?

מישהו פעם רצה שאני

אאיית לו באנגלית שם של איזו בחורה. הסברתי לו גבולות תמיכה
בעבודה הקודמת בספק אינטרנט מישהי ביקשה שאני אעזור לבן שלה בשיעורים במחשבים, אותה שלחתי למצוא מישהו שאיכפת לו.

מותר לי

New member
יש מלא ../images/Emo122.gif

אני באמצע סריקה של אולם (ולעזאזל, סריקה אי אפשר לפספס!!) "סליחה, אני צריך פתק כדי לצאת עם הרכב שלי" ולמה לכל הרוחות נראה לך שאני ספקית פתקים?? "גיברת" (ככה הם קוראים לנו
) "כן" "האישה שלי בפנים, את יכולה לראות מה איתה?" אני מבררת איפה זה "בפנים", מסתבר שהיא מחכה בביקורת גבולות... (ז"א- לא בגזרה שלי!) "סליחה, איפה זה הדיוטי פרי?" בנאדם! תסתכל ימינה ושמאלה, תביט על המסוף, ותחשוב איפה יכול להיות להיות דיוטי פרי במקום השכוח-אל הזה! "אני צריך להצהיר על מצלמה" (קח משקפיים וחפש איזכור למילה "מכס" בלוגו של החולצה...) "החרימו לי תמרים, הם נמצאים בתוך שקית בפח הזה, תוכלי להביא לי אותם?" (1. הפח נעול 2. לא אני החרמתי!) וכמובן הבקשות היותר מוזרות... "אם אני עוברת אצלכם את לא בודקת אותי, נכון?" (ברור! אני זאת שהמצאתי את החוקים, ואני, ורק אני רשאית לשנות אותם!) "פעם מישהו בא אליכם ולא הרשתם לו לצאת, תוכלי לארגן משהו?" (כן! תנו לי את הטלפון של הירדנים, אני כבר אדבר איתם שישנו את הכללים שלהם במיוחד בשביל ההוא!) "למה הצבא לא מרשה להכנס בלי ויזה?" (שאלה טובה
)

אלינו מתייחסים בתור מודיעין מהלך

בזמן שאנחנו מטפלים באנשים בתור פונים אלינו אנשים אחרים שעוברים בחוץ עם שאלות כמו "איפה הטיסה לסינגפור?" (נראה לכם באמת שאנחנו זוכרים את המיקום של כל הטיסות בע"פ?) "איפה הדואר?" (הפניתי מישהו למודיעין עם השאלה הזאת והוא התעצבן עלי "אני מדבר איתך!" - ואני מדברת עם נוסע אחר ואני לא שירות מודיעין מהלך לידיעתך). מה שיותר לגיטימי זה שאנשים שאנחנו בודקים שואלים על נהלים של חברות התעופה לגבי מה אפשר להעלות למטוס ודברים בסגנון, וזה כי לרוב הם מניחים בטעות שאנחנו שייכים לאל על או שיש לנו מושג כלשהו בדברים האלו, אז את זה מקבלים בהבנה.

מותר לי

New member
../images/Emo45.gif

פעם אחת נוסעת בקשה שאחזיר לה את הכסף ששלמה במשרד הפנים כי הירדנים החזירו אותה

למעלה