בקשות והתלבטויות

super M star

New member
בקשות והתלבטויות

נכון בספר הרביעי יש את הקטע הזה שסיריוס מספר שסנייפ היה שייך לחבורה הזאת של תלמידי סלית'רין שנהפכו לאוכלי מוות וביניהם אייברי ואלה, אבל אייברי למד באותו זמן עם וולדמורט וסנייפ למד בתקופה של הוריו של הארי וכשהארי בדק בספר של סנייפ (ספר השיקויים שלו בספר השישי) הוא ראה שהתאריך הוא כמעט לפני חמישים שנה והוא אמר שלא אביו ולא חבריו למדו אז, אז השאלה- באיזו תקופה שנייפ למד? עם וולדי או עם ההורים של הארי? האם התקופה של הוריו של הארי הייתה באותה תקופה עם וולדי? והבקשה שלי היא עם תוכלו אז תחפשו, או תמצאו שמות משפחה ל-מלציבר, טראוורס (אוכלי מוות) וסתם תביאו כל מיני שמות משפחה שאפשר יהיה להמציא דמויות.. (למטרות שונות) אז זהו.. ותודה לעוזרים.. ^.~

Pr0NgS

New member
האמת שמלציבר וטראוורס זה שמות

משפחה... הכי הגיוני. וסנייפ למד עם הוריו של הארי. וולדמורט בכלל למד בשנות ה-30-40 בהוגוורטס.

Pr0NgS

New member
גם סנייפ למד עם פוטר, ורון וויזלי

גם למד עם פוטר. כנראה זה הבנים, כמו קראב וגויל, והרי שהם יהיו במעגל אוכלי-המוות? אלו הם האבות שלהם.

קקטוסץ

New member
קצת סדר בבלאגן.

סוורוס סנייפ, אייברי, רוזייר, הזוג לסטריינג' ווילקס היו חלק מכנופיית סלית'רן בתקופת הוריו של הארי (הם כולם נולדו בערך בסביבות שנות ה-60). נאמר שוולדמורט אסף תומכים במהירות בבית-ספר ובין השמות כללו את אייברי ורודולפוס לסטריינג'. ייתכן והכוונה כאן להוריהם של הדמויות שלמדו עם סנייפ והוריו של הארי.

super M star

New member
רודולפוס לסטריינג'

הוא האבא של הזוג לסטריינג'? S: זה בכלל לא מסתדר לי.

קקטוסץ

New member
לא...

אבא של בלטריקס בלק-לסטריינג' הוא סיגנוס (או איך שלא כותבים את זה). על אביו של רודולפוס לסטריינג' לא ידוע לי דבר.

אולי הכוונה לאייברי הבן.

כמו שקראב וגויל הם תלמידים בהוגוורטס שהאבות שלהם הם אוכלי מוות ונקראים גם קראב וגויל.

קקטוסץ

New member
סנייפ למד עם הוריו של הארי.

אם תסתכל על ספרי הלימוד השונים שלך תראה שתאריכי ההוצאה שלהם מלפני חמש, עשרה ועשרים שנה. זה לא אומר שאתה בעצמך למדת לפני כך וכך שנים, אלא שאתה משתמש בספרים מהשנים הללו. ייתכן והספר היה שייך לאימו או שפשוט שנת הוצאת הספר הייתה ישנה והם למדו בספרים אלו.

super M star

New member
אבל לא מסתדר לי

שסיריוס סיפר שסנייפ השתייך לקבוצת סלית'רין עם רוזייר, אייברי, הזוג לסטריינג' ואלה.. :\ (הארי פוטר וגביע האש עמ' 484 בחצי למטה)

קקטוסץ

New member
למשפחות טהורות דם יש נטייה לקרוא

לילדים על שם ההורים, הסבים וכד'. סנייפ למד ללא כל צל של ספק עם הוריו של הארי והשתייך לכנופיית סלית'רן שרוב חבריה הפכו לאוכלי מוות. רולינג נוטה לכתוב לרוב שמות משפחה ולכן יש בילבול למי הכוונה. כשכותבים משהו בהקשר של וולדמורט הכוונה לאחים או להורים של הדמויות שלמדו עם ג'יימס פוטר וסנייפ.

super M star

New member
אתה אומר

שוולדי אסף אוכלי מוות שהם הבנים של חבריו מסלית'רין?

קקטוסץ

New member
אומרת.

טום רידל הגיע להוגוורטס ואסף סביבו "חברים". כאשר סיים ללמוד בהוגוורטס, עפ"י הספר השישי, הוא נעלם לתקופה של כעשור ובמהלכה הפך ללורד וולדמורט. סביר להניח שבזמן הזה חבריו הספיקו להתחתן וללדת ילדים שמאוחר יותר הלכו בדרך הוריהם.

מי אמר שלסטריינג' אייברי וכל אלה

למדו עם וולמורט? אולי אלה היום ההורים שלהם? הרי לסטריינג' הוא שם משפחה. לכו תדעו עם זאת בלטריקס.

קקטוסץ

New member
שם המשפחה שלה הוא בלק.

היא צירפה לשם משפחתה לסטריינג' כשהתחתנה עם רודולפוס לסטריינג'.

Mr Squirrel

New member
ולדמורט למד באותה תקופה עם לילי..

לא? זתומרת בזכרון שג'יימס תולה את סנייפ היו לילי וסנייפ וכל אלה ובספר השישי היה משהו על לילי וולדמורט... לאזוכר מה בדיוק.

קקטוסץ

New member
אתה טועה ומטעה.

וולדמורט היה בבית-ספר בשנות ה-30 או ה-40 ואילו לילי בשנות ה-60 או ה-70. לילי למדה עם סנייפ, אבל ממש לא עם וולדמורט.

super M star

New member
עם אייברי ולסטריינג'?

איתם בזיכרון של סלוגהרן בספר השישי בפרק "זיכרון סלג-תוקף" או משו כזה..

mataNDark

New member
אם אני לא טועה אז השלישייה גילתה

שהספר אכן היה של אימו תקנו אותי אםאני טועה

למעלה