בקשות אנשים , בקשות

B i k e r 23

New member
בקשות אנשים , בקשות

למי שמכיר אז אחלה , ומי שלא מכיר עוד יכיר .... אחרי שנתקלתי בבקשות של שירים שאני לא מכיר במאת האחוזים , החלטתי לפנות אלייכם מבעוד מועד : אני אשמח לקבל בקשות לשירים שתרצו לשמוע (עבריים בלבד) , בשירה ונגינה שלי כמובן ... אני אלמד אותם (תווים ושירה) ואשדר לכם בכייף , ברגע שתגיעו ותבקשו ... שיהיה לכם חיים מדהימים בינתיים , ומלאיי חיוכים !!! מקווה לקבל התייחסויות ...

בוזיקית

New member
גלעד שגב - עכשיו טוב

שגיא יש לך אחלה בלוג ואתה איש צנוע ומקסים! מאד נהניתי לצפות ולשמוע אתמול ועל כך תודתי נתונה לך! המשך להנעים לכולנו את הזמן! שלך,

אני אלמד אותך../images/Emo70.gif

את הנסיכההההה את עם הכתרררר העוצמהההה גרה בארמוןןןןן בין שומרי הדיכאוןןןןן חיה לבדךךךך ואף אחד לא לצידךךךך את לבדךךךך הווווווו צועקים על אהבההההה מנסים וזה נוראאאאאאאאאא קשההההההההההההההה הדמעות כבר נגמרות הטיפות סימנו תקוות שללללללננווווווו אני מהכפרררר עובד קשה דמיייי ניגרררר את כל רכושייי אני לובש כאן על עצמייייי את הנסיכההההההה ואת בכייך אני אשמעעעע גם אם בלחישה צועקים על אהבהההההה מנסים וזה נוראאאאאאאאא קשההההההההההההה הדמעות כבר נגמרות הטיפות סימנו תקוותתתת שללללנננוווווו חושך כבר ירד אני נשבר ומנסהההה אלייך מתגנבבבבב אליי כי ליבי כואבבבבבבבבבבבבב נסיכה שלי האהבהה הרגה אותייייי הם הורגים אותייייייי צועקיםםםםםם על אהבהה מנסים וזה נוראאאא קשהההההה הדמעות כבר נגמרות הטיפות סימנו תקווותתת שלנווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

B i k e r 23

New member
תודה הופה

עכשיו רק תרשמי לי את התווים ותשלחי לי את השיר , כדי שאני אדע איך לשיר אותו ... חחחחחחחחחחח

למעלה