בקשה...

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

kyle

New member
בקשה...

תגידו לי אם לדעתכם זה (בתמונה) מתאים לי למסך.....

kyle

New member
ולמרות שזה קל נורא.......

החלטתי שאני אתן
למי שיענה "מהו המקום המצולם בתמונה?" (או שהוא יקבל חופשה חצי זוגית בת שלוש וחצי שעות בקזינו של יריחו)

reshef

New member
סיאטל.. אבל איך אתה שומר על כזאת

כמות אייקונים קטנה??

kyle

New member
לאחרונה התקנתי את ה"ווינדווס" מחדש,

אז עדיין לא הספקתי למלא, חצמזה אני אוהב לראות את התמונה, אז אני נזהר ולא ממלא הרבה....

Secular

New member
זה ווינדוס XP,נכון?!

אני תקוע עם 98´,אבל בקיץ אני מחליף לחיבור ADSL וגם XP,אז יהיה לי סבבה

Secular

New member
זה נחמד,אבל...

אני מעדיף משהו פחות אגרסיבי,למשל סידני בשקיעה או ניו-יורק בשלג... זה נראה לי הרבה יותר מתאים,וחוץ מזה שהייתי בסיאטל לא מתתי על העיר, הספייס נידל יפה אבל העיר עצמה משעממת וגם גורדי השחקים שלה חסרי טעם ובעלי עיצוב אינטרנשיונל משעמם
!!

kyle

New member
אה.... אבל!!!!!!!!!.........

כנראה שלא ראית את ה - "washington mutual tower" המרהיב ביופיו, ונושא את תואר: "המגדל האהוב עלי בשנים האחרונות"!!! (תמונה מצורפת...)

Secular

New member
ראיתי,אבל...

ישנן מעט מאד מגדלים כאלה בסיאטל,הרב הם בנאלים ומשעמעמים לצערי!!

Secular

New member
תסביר את זה...

אתה מתכוון שהרבה להקות גראנג´ באו מסיאטל???

DrunkGoat

New member
סיאטל היא...

עיר הגראנג´. שם הוא נולד והתפתח. וגראנג´ זה לא רק מוסיקה - זה תרבות שלמה של לייפסטייל, מוסיקה ולבוש.

Secular

New member
רגע,אני לא ממש מבין...

אני מכיר את הגראנג´ בתור סטייל של רוק פרוע,אך מה כוונתך בנוגע ללבוש וכל זה,לא שמתי לב לתרבות הגראנג´ שאתה מדבר עליה כשהייתי שם... פרט קצת יותר

DrunkGoat

New member
גראנג´...

אז ככה, גראנג´ זה תרבות ה"זרוקים", שהייתה אופנתית בכל העולם עד בערך לפני 5 שנים. גראנג´ זה "oh well, whatever, nevermind".

kyle

New member
ולדעתי זו עיר נפלאה, כמובן שהיא

לא משתווה לסן פרנסיסקו ולסידני (מבחינתי), אבל בכל - זאת, היא נקיה כמו פראג, יש בה אותה כמות שלג כמו בני - יורק, היא גדולה מבחינת שטח, והיא לא עמוסה, כך שנעים להיות שם, ומספר ג"ש שם דומה למספר ג"ש במונטריאול, וזה מספר מחובד ביותר, וכמובן שהוא יותר גבוה משל ת"א. ועכשיו בקשר לג"ש בעיר... לדעתי, חוץ ממרכז ה"וולס פארגו", כל הבניינים שם יפים פחות או יותר, ומתאימים לסביבה שלהם...

Secular

New member
לא נכון!!

סיאטל היא עיר ללא ייחוד,עיר משעמעמת,חוץ מאשר ההר המושלג והמדהים שנמצא סמוך לעיר,ומגדל הספייס נידל,לא התרשמתי במיוחד מהעיר הזאת

danezeq

Member
עמרי- אגב רקעים

לא שכחת משהו?? האגרה!
!!
זוכר שסיפרת לי על אתר שבו יש המון רקעים שהם לא צילומים או ציורים? יעני "תמונות דיגיטליות" אני חייב את כתובתו!! נא מסור לי
תודה - מאגף הגבייה

למעלה