בקשה:

• פותח הנושא morw
  • פורסם בתאריך

morw

New member
בקשה:

אני צריכה שמות של אתרים שאפשר להדפיס מהם עטיפות של דיסקים. תודה לכולם וחג שמח וש-ק-ט!!!!

Jenkins

New member
תנסי

את יכולה ללכת לאמאזון (לדוגמה), לחפש דיסק ואז נותנים לך תמונה (הניתנת להגדלה) של העטיפה.

nights

New member
אתר מצוין../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

www.cdcovers.cc עטיפות של דיסקים עם אינדקס מצוין ועוד ועוד

יש גם תוכנות...

שבעזרתן את מכינה את העטיפה, לדוגמא: CD-Cover Editor חפשי את התוכנה בכל מנוע חיפוש, (בנענע היא מופיעה בעמוד הראשון יש קישור, בתוכנות השבוע...)

™chester

New member
בהמשך לתגובה של nights

האתר cdcovers.cc הוא אתר מצויין לעניין עטיפות, לא רק של מוזיקה אלא הכל, אך שימי לב שתצטרכי להוריד מהאתר את התוכנה להדפסת העטיפות, תשתדלי להוריד את הגרסה CoverXP, ההורדה נמצאת בצד ימין של הדף. אם לא תדפיסי את העטיפות יחד עם התוכנה, הן יודפסו בחוסר פרופורציה לגודל הדרוש לקופסת הדיסק.

morw

New member
תודה לכולם ../images/Emo140.gif

שאלה קטנה: הסתבכתי קצת עם ההורדה. תוכל לעזור לי בבקשה ולהסביר לי איך בדיוק מורידים (והאם אני צריכה windows xp ?) תודה מראש! נ.ב. מסניפה חמץ, שבי בשקט! כשדיסקים יעלו מחיר נורמלי, אני אקנה אותם. עד אז...

parpar25

New member
כלל וכלל לא נורא...

תראי..תשמעי... לפני המון זמן, חברות התקליטים בחרו לעשוק אותנו כשמכרו דיסקים במחירים מופקעים...ואני קניתי וקניתי וקניתי (מבטיחה לך שיש לי הרבה..הרבה יותר דיסקים מקוריים ממך..) אבל אף אחד לא התריס מולם, אף אחד לא אמר כלום על כך שהאזרח הקטן, שכל מה שהוא רצה זה לשמוע מוזיקה, משלם כל כך הרבה כסף.. לכן יקירתי, אף אחד לא אמר כלום אז...שלא יגיד עכשיו...ובינתיים אני אוריד שירים מתוכנות שיתופיות ואצרוב אותם על דיסקים כדי שאוכל לזמזמם לי בבית ובאוטו את השירים האהובים עלי.. הבנת..?

The Highlander

New member
גם אני אוהב לקנות דיסקים !

באמת !!! הדבר העגול הזה - כסוף בצד אחד,צבעוני לרוב בצד השני, משובב את הנפש, ואני בכלל לא ציני - אני אוהב לקנות דיסקים, כשאני קונה דיסק - אני פשוט לא יכול לחכות רגע אחד בשקט, אני חייב להגיע הביתה, ואז (בהתרגשות מה) אני שם אותו בנגן הקומפקט דיסק , מביט עליו נבלע פנימה.... לוחץ play ונותן לצלילים להתפשט בחדר....אח - זו הנאה ! (הנה מגיע האבל הגדול....) אבל, דיסקים היום יקרים. הם תמיד היו יקרים ומן הסתם בגלל החמדנות של חברות התקליטים. נכון, האומנים מפסידים הרבה כסף מכך שאנשים מורידים את המוזיקה שלהם חינם, ואולי זה יגרום לכך שהם גם יצרו פחות, אבל הם היו מפסידים הרבה פחות , לולא אותו רצון להרויח מה שיותר על חשבון אוהבי המוזיקה. וכשקיים פער כזה גדול בין "עלות" הורדת מוזיקה חינם מהאינטרנט לבין קניה שלה בחנות, אנשים (ובכללם אני) ימשיכו להוריד מוזיקה בחינם. אם ירדו המחירים - אנשים יקנו יותר דיסקים (נכון, תמיד יהיה את אלו שגם אם הדיסק הכי אהוב עליהם ימכר ב 10 ש"ח יעדיפו להוריד אותו,אבל רוב האנשים לדעתי , כן יפנה לדרך "החוקית". )

voguemaster

New member
אממ

כן הם מפסידים בגלל אחוז מסוים מהאוכלוסיה אבל זה לא בהכרח הפסד נטו. הם פשוט לא מרוויחים כמו שהם יכלו אם כולם היו קונים (מה שבא כסתירה, תיכף תבינו למה) העניין הוא שהורדת שירים דווקא הגדילה את מחירת הדיסקים ברחבי העולם. אם מסתכלים על זה כך, חברות התקליטים עשו יותר כסף. מצד שני יש אנשים שמורידים אז הן לא מרוויחות כמו שהן יכלו להרוויח אם כולם היו קונים. פה הפאק, או הבעיה, שאם כולם היו קונים לא היה בכלל גידול משמעותי בקניה.. זה בערך כמו להגיד שהפועל ת"א הפסידה כסף בגלל שהם לא שיחקו במגרש הביתי שלהם. זה לא נכון. זה רק אומר שהם הרוויחו פחות, אבל הם עדיין ברווח. תהנו אלי

למעלה