בקשה

lizzzz11

New member
בקשה

מישהו יכול לספר לי מה היה בפרק שהיה יום חמישי?

MoRaN SaShA

New member
בכיף.

יום חמישי: דדי, דגנית ואיה מחכים שניני האמיתי ימצא, זאת לאחר שאיה הצליחה לשכנע את כולם שהיא צודקת, ומי שניסה לירות בה ובאמא שלה לא היה ניני, אלא דניאל. לאחר מספר רגעים נשמעת חבטה קלה בדלת. דדי פותח את הדלת ומוצא את ניני שוכב על הרצפה מסומם. הם רואים שיש לו פציעה ברגל. אבל לא יודעים אם זה ניני האמיתי או השכפול. אלכס מגיעה ומציעה לקחת את ניני לבדיקות במועצה ולברר האם זהו ניני האמיתי. איה מנסה למצוא בעצמה האם זה ניני, אחיה, ומביאה את משחק השחמט, פעם נוספת, כדי לראות האם הוא מזהה את הפעולה 'הצרחה'. לפני שאלכס עומדת לקחת אותו, הוא מושיט את היד ועושה את ה'הצרחה'. באותו רגע כולם בטוחים שזה ניני. ואז הוא מתאושש קלות, ואלכס חוקרת אותו. לפני שקלדרון שיחרר אותו, הוא איים עליו, שלא משנה מה הוא אומר ולמי הוא אומר, שלא יזכיר את שמו של קלדרון, אחרת יהרוג אותו ואת משפחתו. מספר רגעים לפני כן, ניני היה בטוח שקלדרון הולך לירות בו. החומצה, שנשפכה על דניאל, עילפה אותו, ולינה שהייתה עסוקה בלצעוק 'דניאללל הוא הרג את דניאללל' צעקה לעבר קלדרון שירה כבר בניני. אך למרבה ההפתעה (או שלא?!) הוא ירה דווקא בלינה, מול עיניו של ניני ההמום. בניני הוא לא ירה. במהלך הפרק, עניין השכפול של ניני ע"י דניאל מתגלה לכל חברי השמיניה. רוני ונטשה משוחררות מהכלא. רוני לא מסוגלת לדבר או לגעת בניני, שמנסה להתקרב אליה. היא יודעת שזה לא דניאל כבר, אבל לא יכולה לסמוך עליו.. בינתיים עומרי, שהולך במסדרונות המועצה, מבחין בנטשה יושבת באחד החדרים שם. הוא נכנס והם מדברים. היא מטיחה בו האשמות כגון: רגע למה כגון.. קבל את כל השיחה. המונולוג של עדי היה מדהים. פשוט מרגש ועצוב.. מה שקרה לאחר מכן היה שעומרי ונטשה מתנשקים והפרק נגמר בכך שאלכס מבחינה בשניהם מתנשקים. (שהרי אסור ל-2 סוכנים לנהל קשר רומנטי, כביכול!..) אה והנה השיחה שהתנהלה ביניהם. רובה הייתה של נטשה שצעקה עליו שהיא חשבה שהיא יכולה לסמוך עליו והכל... הנה : (משפט שיש לפניו קו (-) זה מה שעומרי אומר.) "-חשבתי שתעדיפי לנוח בבית שלך.. היה יותר חשוב לי לבוא הנה ולראות אם יש לך עוד אומץ להסתכל לי בעיניים פעמיים עומרי. פעמיים. -אני מבין איך את מרגישה.. אתה לא מבין כלום. אין לך מושג איך אני מרגישה. -היו ראיות.. אז בחניון, אני עשיתי כל מה שאמרת לי לעשות, כולל לעבור על החוק בשביל להציל אותך. אני לא שאלתי אותך על ראיות נכון? -נטשה.. אבל אתה.. אתה העדפת להאמין לכל מה שהעולם אומר חוץ ממה שאני אמרתי -אני יודע, עשיתי טעות.. הטעות שלך עלתה לי בחברה הכי טובה שלי.. -אני בטוח שרוני לא מאשימה אותך.. איך אתה יכול להיות בטוח? אין לך מושג.. אתה לא יודע כלום! כלום! גם כן אתה והחברים שלך במועצה משחקים אותה סופרמנים. יכולים להציל את העולם. על שמונה ילדים אתם לא מסוגלים להגן, ואני כמו מטומטמת הלכתי אחריכם ועשיתי את המשימות המטורפות שלכם בידיעה שאתה שם, ושאתה תשמור עליי. ואני באמת חשבתי ששום דבר רע לא יקרה. אבל אז כשדניאל , כשדניאל עוד הפעם..! כמו מטומטמת נפלתי למלכודת שלו! במקום להציל אותי ולעזור לי אתה רק דחפת אותי עוד יותר עמוק!!! ואני סמכתי עלייך, אני סמכתי עלייך ואתה היית קר ומגעיל! התעלמת מכל הסימנים ששלחתי לך ובכלל לא רצית אותי! העדפת להמשיך לרחם על עצמך ולחשוב על כל מה שקרה לך עם נועה."

MoRaN SaShA

New member
כן אה. כשאני חופרת אני חופרת..

חחחחחחחחחחח כבר הסברתי למישהו פה את כל העונה השלישית מתחילתה. איפה המנהלים כשצריך טיגלון?!?! אני השקעתי!!

קרציבל

New member
תודהתודהתודהתודהתודה :)

בדיוק באתי לבקש את הסצינה של נטשה-עומרי לאודישן :)

MoRaN SaShA

New member
חחחחח יאו אם היה לי אודישן בטוח

הייתי הולכת לעשות את המונולוג הזה של עדי. (נטשה. חח) חחחח סתם עשיתי עליו חזרות בשביל עצמי חחח זה כיף

MoRaN SaShA

New member
נכון אבל זה מונולוג יפה.

וחוץ מזה, מתי את עשית אודישן? ומאיפה לקחת טקסט?

KiShKooSh

New member
אמ... כל מיני...

האמת לקחתי ממשרתם של שני אדונים(איזה מחזה חמוד
) וגם את המונולוג משתיקת הכבשים(מחזה אחד המקסימים) חנוך לווין זה לא הטעם שלי אבל מתחבר להרבה אנשים, יש כמובן את המונולוגים של "לדבר עם", שמתחילים טיפונת להיות חרושים, אבל יש שם כמה מקסימים יש המון (מה עושים? פשוט מתנלחים בפרוזה לכמה שעות, מוצאים שם הכל)

בכריתוש

New member
אבל ראו במאחורי הקלעים

את האודישן של שירה וידידה.. וזה היה קטע מהסדרה לא..?

MoRaN SaShA

New member
קטע. כי זה היה קטע מהסדרה

שאליה הם נבחנים חח כשעושים אודישן לסדרה זה בדרך כלל אודישן עם טקסטים מהסדרה עצמה.

קרציבל

New member
אני יודעת שלא,

זה לא מתאים. אבל זה הרבה יותר קל לי. כי אני מכירה את זה ואני אדע איך לעשות את זה טוב יותר. ואני הולכת לאודישן מעפן של 'במרום'. יש לי עוד זמן לאודישנים יותר חשובים.

KiShKooSh

New member
במרום זה לא מעפן

יש שם מלא סרטי סטודנטים והכל, הדברים האלו מאוד חשובים זה לא שווה שאת מזלזלת בסרט עוד לפני שהגעת לאודישן אני עדיין חושבת, קחי מחזה ועדיין המונולוג הזה של נטשה דיי קיטשי

למעלה