בקשה

בקשה

מכל החברים של הפורום הזה, תלמדו לקבל דעות של אחרים גם אם הם לא תואמות את הדעות שלכם, ולא משנה אם זה על שחקן מסויים שאתם אוהבים או לא, או על כל דבר אחר, כל אלימות מסוג כלשהו, איומים באלימות פיסית ואלימות מילולית שנהייתה מאד נפוצה פה, לא רצויה פה. יש פה הרבה הודעות מאד מעניינות ויפות ועם תוכן שאפילו לא כל כך קשור ישירות לנושא של הפורום, זה מאד יפה, חבל להרוס את זה עם כל העויינות.

CheRy LipS

New member
אבל זה כבר מגיע למצבים מוגזמים...

1. שתי הבנות שכל הזמן מדברות על ג´וליאנו מר והציפו בו את הפורום. עכשיו באה הודעה על אלום אופיר, וכבר ראיתי לפחות שתי הודעות כאלה בפורום... 2. מרי גיין אמרה למישהי מסוימת (נטע) לא לנסות את הקורס של "הבימה" כיוון שהיא לא נהנתה. היא עושה הכללות ורושם רע. זה לא מקובל עליי.

אוקיי עכשיו באמת הרגזת!!!!

אני לא אמרתי לא לנסות את הקורס!!!!!!!!!!! אני אמרתי שלדעתי האישית זסה לא היה מספיק מעמיק ואם נפגעת אני מצטערת וזו הדיעה שלי וזכותי להביע אותה ואני אומרתאת זה רק לטובה כדי שאחרים לא ימשיכו בקורס והתטאכזבו ומי שזה לא מקובל עליו זה לגיטימי ואני מבינה אותך אבל אני נפגעתי ולא היית צריכה לשלוח לי fuck you!

CheRy LipS

New member
את לא צריכה לערב את כל הפורום...

בזה... העניין הזה הוא ביני ובינך ואני מעדיפה שבפורום נכתוב על דברים שקשורים לכולם ולא דברים אישיים. בשביל זה יש מסרים...

ובכן

את זאת שערבת את הפורום בכך שרשמת לי את הודעת -אני רוצה להביא לך מכות!!!!ואני לא מבינה איך מנהלי הפורום הזה לא מבטלים פרסום של הודעות עםתוכן מסוג זה!

CheRy LipS

New member
טוב, די הבנו...

כמה אפשר לדבר על זה..... 1. לא אמרתי לך שאני אתן לך מכות. אמרתי לך שבא לי לתת לך מכות וזה היה מתוך כעס, אין צורך למחוק הודעה כזאת. אם תשימי לב מה את אומרת לא היית מרגיזה... 2. תפסיקי לערב את כל העולם בדברים שלא קשורים להם!!

חבל כי את זאת שערבת את כולם

ורשמת בפומבי מה שאת רושמת עליי.....אני יותר בוגרת וגדולה ממך ואם אין לך כבוד למבוגרים ממך אז באמת חבל, אני, כמו שאמרה actress מפסיקה להתייחס! אני רק מזכירה לך שהפורום הזה הוא בעד חופש הביטוי רסני את עצמך, מרי ג´יין

actress

New member
go מרי go מרי ../images/Emo8.gif

חחח כל הכבוד אל תתיחסי יותר טוב כי זה רק יעצבן אותך וחבל
=)

actress

New member
מרי גיין אולי עדיף שלא תתיחסי

ולא מחקתי כי היו אח"כ תגובות על זה ובכל מקרה אל תעני על שטויות כאלה זכותך באמת להגיב על מה שאת רוצה זה לא שאת אומרת לכולם מה לעשות אלא אומרת את דעתך

actress

New member
נכון צודק בהחלט

הוא לא יהרס ולא ניתן לבנות האלה להרוס ואני לא רוצה להתחיל להיות כמו מנהלת ביה"ס אבל אם זה ימשיך להיות ככה אני אמחק את ההודעות שלהן שהורסות ועשיתי את זה כבר כי הן גוררות ויכוחים ואני ממש מתחילה לחשוב כמו שכתבתי שאין דבר כזה הן אלא אחת כי כל 1 מדברת פתאום בשם השנייה וממציאה תרוצים בכל מקרה עדיף לשמור על אוירה טובה כאן ושפה טובה ומנומסת

למעלה