בקשה

shamon51

New member
סימנים מענינים

סימנים מענינים אות "ע" = גדולה ויורדת עמוק למטה אות "נ" = יורדת עמוק למטה ומבצעת נסיגה ימינה בחלק התחתון אות "מ" סופית = חוזרת הרבה ימינה/אחורה בחלק התחתון ויוצרת קערה אות "ש" = רזה ועולה מעל השורה "שכשאנשים" שילוב מענין של "י" ו "ק" במילה "בעיקר" רווחים גדולים בין המילים קו שורות יורד במדרגות לקראת סוף השורה נטיית השורות מתקהה לקראת סוף השורה בחתימה "מרב" הבית מקבלת הארכה שמאלה

malioo01

New member
והפוטנציות

רפורמטורי שלט בחלק המוחצן, אנרכי יצרי גועש פנימית עם תיבול אימפולסיבי.

הייתי מוסיף את:

חום ועומק הרגש, התקשרות והפן החברי - ב' מרכיבים נוספים לרבות סובייקטיביות, פגיעות, רגישויות, קנה מידה אישי - ו' הפן האחראי השקול - ד' אלמנטים של יוזמה, שיפור ותיקון לטובת הכלל - ז' + רגישויות בהקשרים אלה - ח'

hsade

New member
הלו ? אפשר עיברית?...

אני מרגישה כמו החולים ששוכבים במיטה ומעליהם צוות של דוקטורים ופרופסורים... קודם כל-אני מופתעת שהאישיות שלי כל כך מורכבת האם ניתן לתרגם מעט מהמושגים המקצועים לדברים שאוכל להבין מהם משהו לגבי שאלתי-ולא שעזרתם לי עד כה-נהפוכו אני אסירת תודה על המהירות והרצינות בה התיחסתם לבקשתי אולם שלושת התגובות האחרונות מדברות רק על מושגים מיקצועיים ואשמח להבין מה הן אומרות תודה

malioo01

New member
מרב, אם תואילי

לשגר לנו ציור של עץ שלך , זה יהיה חביב מצידך ומאתגר לנו.

hsade

New member
אשמח-מקווה שלא אעשה מניפולציות לא מ

מודעות דרך אגב במבחן התבקשתי גם לצייר עץ אמיתי עץ דמיוני משפחה ו 4 טורים יורדים של ספרות מ1-30 2 בקצב רגיל 2ובקצב כתיבה מהיר- האם זה גם שייך לגרפולוג ? בכל מקרה אסרוק היום את העץ אבל בבקשה-תסבירו לי את מה שכתבתם בקודים כל כך מקצועיים ולא מובנים לי- אני ממש סקרנית וכמובן חיבת לדעת האם יש לי עילה להגיש ערר

hsade

New member
אודי-שאלה בקשר למה שכתבת

האם התכונות שציינת כמו חום ועומק ריגשי, תקשורת ופן חברתי,וכו-אלו רק מדדים שאני נמצאת על הסכלה שלהם ואם כן היכן אני נמצאת -או שאלו התכונות עצמן : האם אני סוביקטיבית ,רגישה בעלת פן חברתי תקשורתי ,יוזמת מנסה לשפר את העולם וכשזה לא מצליח לי אני לוקחת את זה אישי ? האם לזה הכוונה ? זאת אומרת עירוב של סוביקטיביות עם רגישות ? לעומת חום ,אחריות שקולה ויוזמה ? הןדה לתשובה

פחות או יותר יש לך מאלה. רק הערה

לא בהכרח ליזום ולשפר את העולם, זה יכול להיות גם במילוי תפקיד, ליזום, לשפר, להגדיל ראש ולהיות רגישה לתגובות על כך ואולי גם למי שלא נוהג כך?

malioo01

New member
תגובה

העץ שלך גדול ודומיננטי. סגור, ענפים יוצאים מהגזע, חלקי צמרת סגורים. את סמכותית, לוקחת שליטה, כושר ארגון טוב, ריכוז טוב, בוחרת בקפדנות את חבריך, שומרת בקנאות על פרטיות, חיפוש עצמי תמידי ובלבול בגלל כישורים מגוונים בתחומים רבים. חוסר בגרות בהכלת המציאות, כמו בכתב , בעניין הפנטזיות.

hsade

New member
תודה-ואם צריך לקשר זאת להתאמה לחיי

קהילה ? האם את רואה משהו בעץ שיכול להפריע להתאמה לחיי קהילה ? ומה זה חוסר בגרות בהכלת מציאות ?

malioo01

New member
אני לא רואה משהו שמהווה בעיה.

לגבי חוסר הבגרות בהכלה רגשית הכונה למפלט הדמיוני הפרטי שלך שאת בורחת אליו פעמים רבות ומתנתקת זמנית מהעולם האכזר . בהצלחה ביי.

pumiki25

New member
הערה קטנה - יותר לכיוון פסיכולוגיה

באשר לסקאלה שהזכרת - בעצם, אין שאלה בדבר עצם המצאותך על סקאלה כזו או אחרת. תיאוריה מעניינת בפסיכולוגיה (ולדעתי גם קצת פסיכולוגיה בגרוש, אבל שיהיה) גורסת שכולנו מכילים בנו את כל התכונות - המשתנה מאדם לאדם הוא המקום המדויק בו הוא נמצא על הסקאלה. אם ניקח את הרגש, למשל - כולנו, בלי יוצא מן הכלל, נמצאים על הסקאלה. אדם "לא רגיש" פשוט ימוקם בחלק התחתון של אותה סקאלת רגש - זה הכול. וכך, כמובן - גם באשר לכל מדד אחר.

hsade

New member
תזכורת לגבי

שלום לכם- זוכרים אותי ? לפני חודש עזרתם לי מאוד אני חוזרת אליכם בעקבות שיחת משוב שהיתה לי עם הגרפולוגית שעשתה לי את האבחון - האבחון היה ס"כ חיובי- כנראה שמה שהכריע את הכף מבחינת הישוב היו הערות שלה לגבי קונפליקט שקיים אצלי - וגם אתם דברתם עליו - הרגישות המאוד גדולה שלי- רק שאתם הגדרתם זאת כשמירה על האינטרסים שלי בשעת הצורך והיא הגדירה זאת כמתח שיכול להתפוצץ ולההפך לתוקפנות ואגרסיביות . בקורתיות , תחרותיות, כשאני לא משיגה את רצוני ונקלעת לקונפליקט אני יכולה לההפך לקטנונית, נקמנית , מוחצנות לא מווסתת. אני הסכמתי אם כל מה שכתבתם בזמנו- נכון יש מוחצנות ריגשית ויש תקיפית ויש עמידה על אינטרסים- אבל אין בי אגרסיביות או תוקפנות -יש אסרטיביות ותקיפות- זה כן. האם לאור מה שכתבתי אתם יכולים לראות תוקפנות ואגרסיביות או יותר מדויק תקיפות ואסרטיביות ? נורא חשוב לי לקבל תשובה- כי זה ממש מהותי ועקרוני ויכול לשנות דברים תודה מרב

למעלה