בקשה

sben2

New member
בקשה

שלום לכם... האם יש למישהו הצעה או קישור לתוכנית גמילה?? תודה

vered73

New member
מה הגיל ומהי גישת הטיפול, האם יש

מנחה האם משפחה חד הורית מהן שעות המסגרת של הילד/ה רמת התקשורת וגם - האם יש אחים/אחיות מאותו מין בגילאים גדולים יותר. כל אלו יעזרו לעוזרים לענות לך יותר במדויק.

sbens

New member
שלום ורד

מדבור בילד בן 5 וחצי , ואין גישה ספציפית . אשמח לקבל עצה . תודה

vered73

New member
אצלנו עוד לא החלה גמילה מסודרת אך

ניסיתי לסייע כדי שהחברים כאן יענו לך. . לכן אני אסייע להקפיץ עכשיו. בכל אופן השיטה שלימדה אותי אמא אחת כאן בפורום היא לתת מאכלים מלוחים, שיצריכו שתיה מרובה, ואז באופן יזום לפי השעון לקחת לשירותים. אצלנו אני לא מקבלת כרגע תיאום/גיבוי מהגן בשל סדר עדיפויות שונה שיצרנו בטיפול ולכן בבית אנחנו מרבים להתעסק עם האחים הגדולים בנושא השירותים, וגם כשרואים שעומד לעשות ישר לוקחים אותו לשירותים לשבת על האסלה. לא התעוררה התנגדות עם זה, דווקא כשהיינו צריכים פיפי לבדיקת שתן סרב לעשות למרות שהיה מדובר בבוקר ושתה הרבה. קצת הפוך.

sbens

New member
תודה

תודה להתייחסותך... אמשיל לבדוק וברגע שאחכים יותר , ואולי גם נזכה להצלחה אשתפך. תודה

קישורים לתוכניות גמילה בעברית

בבקשה: האתר של בית לורן- בתרגומו של דורון זוהר- בגישת טיץ', ותרגום נוסף. יש הרבה שרשורים וטיפים בנושא, על גבי דף הפורום. לוחצים חיפוש מתקדם- עוברים לחיפוש הישן- מצד שמאל למעלה, נדמה לי - ורושמים מילות חיפוש כמו גמילה וכ"ו. באנגלית יש הרבה מידע- חפשי לפי TOILET TRAINING AUTISM

למעלה