בקשה...

melindo

New member
בקשה...

אוקיי...לפני שאני מבקש את הבקשה שלי אני ייתן לכם קצת מידע עלי... אני בן 14 וחצי...מגיל 4 צירפו אותי למסדר בגודל ממש קטן ולימדו אותי אומנות שנקראת וולטין שהיא מאד דומה למאגיה...היא מתבססת פחות או יותר על אותם עקרונות. מניסיוני שהיה לי עד היום ומחוויות אישיות הבנתי לבד שאסור להתקדם מהר מידי לידע שלי...וכמובן כשהייתי קטן בן 8 קטן ומתלהב כ"אחד שיכול הכל" ניסיתי לעשות משהו שדי דפק אותי ועד היום לא הצלחתי לתקן...אם זה אני יחיה אולי ילמד אותי לא להתקרב לדברים מסובכים מדי לרמה שלי... בכל מקרה...בכל זאת 10 שנים התאמנתי והתאמנתי על ידי המורים הטובים ביותר של האומנות הזאת...ועד היום ריסנתי את עצמי בנוגע להתקדמות מעבר למה שאני לומד איתם...הם לא מוכנים ללמד אותי דברים מעבר לתוכניות שלהם... עד היום התאמנתי באומניות השחורות לבנות אדמות וירוקות (שזה בעצם הכל)...אני לא בטוח איך זה הולך במאגיה...מה שאני כן יכול להסיבר...שיש לדרך שלנו 4 דרכים...שניתן להגדיר אותן פחות או יותר ככה... שחורה- נחשבת לרעה למרות שעקרונית הדרך שלה מבליטה את השאיפה המוגזמת לידע והתקדמות אדומה- נחשבת לנייטראלי האבסולוטי שדורש שיוויון כמעט מכל דבר שקיים ואין דבר אחד למעל הדבר האחר ירוקה-באופן העקרוני מאד דומה לאדומה רק שיש לזה קצת יותר אינטרס אישי ומעורבות בקיים לבנה-נחשבת לטובה השלמה עם עצמי למדתי את הכל ואני עדיין מעוניין להמשיך ככה...רק שאני נמשך קצת יותר לאומנות שחורה...שעד כמה שהבנתי קיימת (תקנו אותי אם אני טועה) גם במאגיה...אני חושב שאני כבר מסוגל להתקדם קצת ברמה והייתי רוצה לשמוע איך זה הולך במאגיה...אולי לנסות גם ללמוד קצת... האיי סי קיו שלי הוא... 124111533 למקרה שמישהו ירצה לדבר איתי ולהסביר לי קצת מעבר למה שרצוי שיתפרסם בפורום

wee man

New member
לפי מה שכבר קראתי בפורום

כאן עוד מעט יבואו אנשים ויגידו לך שאין כזה דבר מאגיה לבנה ומאגיה שחורה. בעיקרון יש אנשים שמחלקים את המאגיה ללבנה ושחורה אך כאן בפורום אין צבעים (אלא אם אני טועה, זה פשוט מה שראיתי בהודעות קודמות). עוד משהו, מה זה הדבר הזה שדפק לך את החיים?? ינון

melindo

New member
תשובה וכיוון

המממ...אם אתם באמת אינג=כם מחלקים לצבעים...אז אני מתכוון לקסמים שאמורים לפגוע יותר...לא למטרות אישיות שיש לי זה פשוט אני נמשך לדברים האלו... למדתי קצת איך להשפיע על התת מודע...בשיטה שלנו...אנחנו לא עובדים רק על הקטע של הרוחניות אנרגיה מדיטציה וכו´...אנחנו עובדים גם על הקטע הפיזי ועוד הרבה דברים אחרים בין היתר גם תת מודע... כשאמרו לי לעבוד על דברים קטנים...כמו מטומטם הלכתי ישר על הדברים הגדולים... לפי בדיקות מדעיות בן אדם יכול להפעיל רק כ80 אחוז מהכוח הירבי שלו... 10 אחוז נוספים זה לבני אדם שמתאמנים קובע בשביל זה ועוד 10 זה יותר מנטלי עכשיו...למזלי הגדול לפחות הצלחתי אבל כל פעם שאני מפעיל כוח ברמה גבוהה...אני מתחיל לרעוד...הרבה...

melindo

New member
הייתי אומר שזה מסובך...מאד

אני לא ממש יכול לכתוב את הכל זה לא דבר שקורה ביום אחד...צריך לעבוד על זה מספר שנים...לא גדול ביותר תלוי כמובן על מה אתה עובד ותלוי בבן אדם עצמו... יש אבל הרבה ספרים בנושא.

למעלה