בקשה.

Ayelet chan

New member
בקשה.

תכתבו בכל הודעה שלכם לאיזו סדרה של קלאמפ אתם מתכוונים! זה לא פורום סאקורה. ולא טסובאסה. זה פורום קלאמפ. שאתם כותבים "בפרק היום" אנחנו לא יכולים להבין אם אתם מתכוונים למאנגה או לאנימה, ואנחנו לא יכולים להבין לאיזו אנימה/מאנגה אתם מתכוונים. הא, וגם, אל תפתחו לכל שאלה קטנה טופיק, זה ממש מעצבן. תודה.

Reutgold

New member
טוב בעיקר בגלל הבקשה האחרונה

מישהו יודע איך קוראים לשיר שמושמע\מתנגן בסוף הסרט של טסובאסה?

Ruby Moon

New member
גומן...

לא.. *באבל* חיכיתי כל כך הרבה זמן.. הם הבטיחו לי.. זה היה כמו חלום בשבילי.. כל פעם שהייתי שם.. חיכיתי לזה.. ועכשיו... כשסוף סוף זה הגיע.. זה לא היה שם. עכשיו אני אשאר באבל כל חיי.. בגלל אותו דבר קטן.. שכל כך רציתי. אני הלכתי לשם כל שבוע בשביל זה.. הפיגר של יוקו לא נכלל במשלוח שנדחה כבר שבועיים!!!!!!!!!!!! אני כל כך שונאת אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruby Moon

New member
סורי..

*הסבר* היה אמור להגיע לאוטאקו משלוח של דברי אנימה לפני שבועיים. בין הדברים שנכללו שם היה גם את הפיגר של יוקו. ואחרי כל שבוע ושבוע שבאתי, אחרי כל יום שהתקשרתי, כל יום בדקתי והתחרפנתי. הם אומרים שזה לא נכלל במשלוח?!!!!!!! אבל הוא הבטיח לי!

Ayelet chan

New member
לגיא יש.

וקניתי את הפיגר הזה!! ^^ כמה זה עולה באוטאקו? אצל גיא זה עלה 80. (אבל רק יוקו, כי היא פיגר מאוד נדיר וקשה להשיג אותה. את האחרים קל להשיג והם עולים הרבה פחות.)

Ruby Moon

New member
אני יודעת..

קניתי אצלו את פרימרהXD ~אבלרציתיאתיוקוזהלאפייר~ באוטאקו זה עולה 45. ערן (המוכר באוטאקו) הבטיח לי שזה יגיע במשלוח הזה אבל מסתבר שלא. לא איכפת לי לקנות את זה אצל גיא אבל הוא נודד ואף פעם אין לדעת היכן הוא. ~עצובי~ ואני גם רוצה את העיתון של קלאמפ! ווליום 10^^ (עם יוקו-^_^-) אבל.. לא מביאים את זה לארץXD וגם את אנימה אינסיידר 29 (גם עם יוקו) וגם את הצ'יבי הזה אני הייתי שמחה אם היו מוכרים בארץ.. אממ יש לי רעיון! נשכנע את ערוץ הילדים לשדר גם את הוליק!!!! ואז יהיו הרבה יותר דברים של הוליק בארץ! ~אני ציפיתי ליומן טסובאסה (עם יוקו) אבל כנראה שזה לא יהיה~

Ruby Moon

New member
חדשות טובות^^^^^^^

המנגה ה8 של הוליק אמורה לצאת בקרוב-^_^-

Ayelet chan

New member
מה אמרת?

לשכנע את ערוץ הילדים לשדר הוליק? את בסדר? זאת אנימה נוראית. אני חושבת שזה מתחת לרמה של ערוץ הילדים אפילו.

Hinamori

New member
../images/Emo45.gifפשוט עצוב ס.ס../images/Emo181.gif

נשכנע את סטימצקי למכור את המנגה? XDD

Neko chan

New member
יש שם אותה

ראיתי בעזריאלי את שלושת הווליומים הראשונים, וגם את שלושת הראשונים של טסובסה.

Ruby Moon

New member
כע יש שם אותה..

אבל לא בכל רשת (למשל אצלינו המנגות היחידות הן WARCRAFT 1 ועוד מנגה עם ציורים מזעזעים, ושתיהן בעברית). וגם סטימצקי לא עוזר! אני יודעת שהאנימה מזעזעת! אבל הסדרה לא תתפרסם בארץ אם לא ישדרו את האנימה!!!!! (בערוץ הילדים, אם לא לא הרבה יראו את זה וזה לא יהיה ממש פופולרי) אם פשוט (ושימו לב ל"פשוט") נטוס ליפן, נפגוש את קלאמפ ונשכנע אותן לצייר את האנימה... אז זה יהיה פפולרי-^_^- ויפה^^ אבל זה לא משנה אם האנימה תהיה מזעזעת! אם יאהבו אותה והיא תהיה פופולרית אז כל מיני חנויות יביאו פוסטרים של הוליק (ואני אדאג שהם יהיו היפים שביניהם), פיגרים של הוליק, בעיתונים יהיו כתבות על הוליק.... וזה יהיה מושלם^^^^^^^^^ *עיניים נוצצות* נכון שזה יהיה ממש קל?

Hinamori

New member
אבל מסכנים הילדים הקטנים../images/Emo181.gif

לא מגיע להם לסבול ככה ._.

Neko chan

New member
אם את

מתכוונת ב"עיתון של קלאמפ" ל"קלאמפ נו קיסקי" אז יש אותו בקומיקס וירקות (CNV) או לפחות היה אותו פעם אחרונה שהייתי שם.

Shishi san

New member
אור..

בתור אחד שהולך הרבה להוליק, תדאג שיהיה אנג'ליק לייר, אני רוצה אתזה=<

Ruby Moon

New member
מה?!

יש את זה בהוליק?! *רצה* אבל.. איך אני אגיע לשם?!!!!! ~נב:אמא תסיעי אותי לרחובות.. אמא: אני לא יכולה היום, אני עסוקה עינב:אבא תסיע אותי לרחובות! אבא: היום יום שישי, אני רוצה לנוח עינב:אמא, אז אני יכולה לבקש מסבא שיסיע אותי לרחובות? אמא: את מסיעה אותו לכל מיני מקומות כבר כל השבוע! תתני לו לנוח! חוץ מזה, מה את רוצה לקנות שם? עינב:אני רוצה ללכת לחנות "אנימהוליק" אמא: טוב, אז אולי בפעם אחרת. (את סבא שלי אני הפכתי כבר מזמן לנהג מונית, את אמא שלי האחים שלי הפכו ואבא שלי עובד עד מאוחר)~

למעלה