בקשה...

בקשה...

נכון פעם עדי הכינה תרגום ופרוש לשירים של אנה? אפשר לפרסם פה את השרשור כי אני לא מוצאת אותו...

נו!!!תענו לי...זה דחוף../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מ ק פ י צ ה !@$##%$@#%^@^@$^$W%@@#%^#$%@%#$%!@^*%^%*%$^$##@^@#%&#$^***(*(^^%$%&#$##$^$#&%*^%%#$###@@@#$^^&& אל תחשבו שאין לי חיים כן? פשוט צריך 10 תווים להקפצה

את לא זוכרת???../images/Emo10.gif

אני זוכרת שאת הכנת את זה... היה משהו עם פריק אוף נייצ'ר אבל אח"כ עשית שרשור ארוך עם תרגומים ופרושים להכל!!! ואני (עם המזל הרע שלי)לא עברתי על זה...אני לא יודעת מה גרם לי להתעלם מכזה שרשור אבל פשוט לא קראתי הכל...ועכשיו אני צריכה את זה יותר מתמיד... אם את לא זוכרת,זה צריך להיות פה בכמה חודשים שאני פה...שזה לא כ"כ מזמן...

רובע

New member
יש שיר מסויים שאת רוצה את התרגום

שלו? אני דיי טובה באנגלית אז אני יכולה לתרגם לך אם יש משו שאת לא מבינה...

הו זה זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה תודה תודה!!!! ועדי,איך יכלת לשכוח יצירת אומנות כה גדולה ומפוארת וכמובן שתורמת שהכנת?!?!? אני הייתי זוכרת את זה לעולמים...
טוב אני מגזימה... בכל מקרה תודה

adii1201

New member
אני יודעת על מה את מדברת

אבל אני לא יודעת איפה אפשר למצוא את זה...

רובע

New member
וואוו...זה הרבה עבודה...:$

אני מניחה שהיה לך מאד משעמם באותו זמן?

adii1201

New member
דווקא לא ../images/Emo12.gif

היה לי ללמוד למבחן אבל אם את מכירה את זה את יודעת שכשיש ללמוד למבחן עושים הכל רק בשביל ללמוד אליו, אפילו דברים שאם לא היה לך מבחן לא היית עושה
אבל בלי שום קשר,דניאל כל הזמן ביקש שאני אתרגם לו שירים אז החלטתי לתרגם פשוט את כל השירים כדי שיהיה לו אותם...

אני חושבת שזה מאד מאד חשוב...

שיהיה תרגום לשירים בפורום...זה מאד שימושי. אולי נעשה שרשור פרושים
ונפרש את השירים לפי-תקופה,נושא,רגש ובאיזה מצב אנה כתבה אותו ולמה... זה גם שימושי...

אגב עדי...

קראתי לי את התרגומים... וראיתי בHCTW שרשמת בבית נתפסת באמצע מקום לא נכון זמן לא נכון ואני מתגעגעת אליך ללא תקוה ואני לא יכולה לעצור את הלילה אז את בטוחה שזה הלילה-THE NIGHT או שזה כמו שאני חושבת-DENY זה נשמע לדעתי יותר קשור...ויותר הגיוני מבחינת השירה... אגב,עשית את התרגום משמיעה,ז"א שמעת ותרגמת תוך כדי או שקראת באחד האתרים את המילים?

adii1201

New member
אמממ אני מתרגמת בעיקר מלקרוא

בגלל שהרבה פעמים מילים נשמעות בצורה מסויימת אבל הן לא מה שהיא אומרת באמת וחוצמזה שאני לא מספיק מהירה בשביל גם לשמוע מה שהיא אומרת גם לתרגם את זה וגם לכתוב את זה... ולגבי HCTWWS... שומעים שהיא אומרת stop the night וזה מאוד הגיוני כי הלילה בדר"כ ארוך ותמיד מחכים לבוקר שיגיע במיוחד כשמתגעגעים למישהו וחוצמזה שבלילה אתה בדר"כ לבד... בכל מקרה Deny זה להכחיש והיא אומרת במשפט הראשון שהיא מתגעגעת אליו ובמשפט השני שהיא לא יכולה להכחיש?! זה דיי מטוטמם כי היא כבר אמרה שהיא מתגעגעת אז למה שהיא תרצה בכלל להכחיש?

adii1201

New member
נו בדיוק מה שאמרתי

שזה דפוק שהיא תגיד שהיא לא יכולה להכחיש וחוצמזה שמבחינה טכנית היא הייתה צריכה להגיד ...and I'm hoplessly missing you and I can't deny it היא לא יכולה להגיד רק deny כי היא צריכה להכחיש משו... חייב לבוא אחרי זה שם עצם ובלי שום קשר שומעים שהיא אומרת סטופ דה נייט. גם תחשבי על זה סטופ דה נייט זה 3 מילים לעומת deny שזה מילה אחת ואנה לא מושכת שם כלום...

רובע

New member
חחח אבל מאיפה לנו לדעת על מה היא

כתבה את זה?! או באיזה מצב היא הייתה!? אנחנו לא היא... מה שגם חלק מהשירים נראים כאילו הא כתבה את זה על משו אחד אבל היא כתבה את זה בעצם על משו אחר... כמו IYE שהיא אומרת שהיא כתבה על חברים/משפחה/מעריצים/משו כזה אבל זה נשמע כאילו היא כותבת על אהוב או משו כזה... או בכלל LOA שהכי לא נשמע כאילו היא כתבה את זה על אבא שלה אבל מסתבר שכן...:$

למעלה