בקשה:]

בקשה:]

לא גדולה, לא קטנה...בינונית:p אני מחפשת בנרות. המון זמן, את האימייל של עברי כי אני רוצה לשלוח לו משהו. ואני לא מוצאת. מישהו נחמד מוכן לשלוח לי אותו, בפרטי או איך שתרצו... אני ממש אשמח:)

booba 1

New member
סתם שאלה.. [:

שלום :) מישהו אולי יודע מתי בערך עברי מוציא את האלבום הבא שלו?

orpaz445

New member
אממ..

הוא עסוק בלעשות תקליט עם ריטה |שמעתי| אבל כנראה שזה יהיה בעוד כמה זמן

TauberiT

New member
יותר../images/Emo13.gif

לדעתי.. רק לפני שנה יצא האחרון, והוא עוד הוציא את הלייב סידי, אז יקח עוד קצת זמן לדעתי...

complicated 1

New member
עוד סתם שאלה

היה פעם בטלויזיה מן הצגה כזאת של עברי עם עוד מישהי שאני לא זוכרת איך קוראים לה והיו משולבים קטעי משחק ושירה משהו בתאטרון בירושלים אם אני לא טועה מישהו יכול להגיד לי איך זה נקרא או אם אפשר להשיג את זה איפה שהוא ( אם במקרה יש את זה מוקלט למישהו על קלטת וידאו או דיוידי) בבקשה בבקשה תעזרו לי!!!

"אהבה וסקס בימים הנוראים",

עם מיטל דוהן ועידן רייכל. יש לי את זה בוידיאו, אבל יש מידי פעם בערוץ 77 בהוט [ערוץ המוזיקה או משהו, מה שבבוקר זה הופ], או בערוץ 22 בלילה.

:]...

וואי ממש תודה! בטוח זה האימייל? שאנלא אשלח בטעות למישהו אחר. חחח תודה רבה רבה:)

ד"א

הוא עונה למיילים? זתומרת, הוא כבר ענה לכמה? או שלא ואני סתם מבזבזת זמן? תאמת בעיקר חשוב לי שהוא יקרה. אבל גם לדעת אם הוא עונה בעיקר.

TauberiT

New member
הוא עונה. או יותר נכון הוא היה עונה

בזמן האחרון אין לו זמן כ"כ.. אבל את יכולה לנסות

שמעי .... :)

אני שלחתי לו אי מייל והוא לא ענה....לדעתי יהיה הרבה יותר יפה אם תכתבי לו מכתב ותביאי לו בהופעה...אולי לזה הוא יתיחס...זה לפחות מה שאני אעשה בהופעה הבאה

MIKY girl

New member
אני עשיתי את זה

וזה לא עבד... נתתי לו מכתב בחתימות על הדיסקים וזה היה די מזמן וכתבתי שם את האימייל שלי והוא לא ענה לי..

=\

זה מבאס בכלליות לכתוב למישהו מה שאתה מרגיש בלי לקבל תגובה. אני לא אומרת שבאותה שניה הוא יגיב, אבל באמת אם נותנים לו מכתב ביד והוא לא מגיב זה קצת מבאס אבללללל בהתחשבות שהוא בנאדם עסוקק אזז...

למעלה