בקשה...

בקשה...

קודם כל שלום לכולם למי שמכיר אותי ולמי שלא
טוב.. אני מודה לא יוצא לי להיות פה יותר מידי ובטח שלא בזמן האחרון למרות שאני תמיד מרחף מעל וקורא.. בכל אופן הבקשה שלי.. אז ככה: מתנהל השבוע סקר בפורום תלונות וקיטורים ואני מתמודד שם.. אודה לכל מי שיכנס לשם ויצביע עבורי לחץ כאן ע"מ להגיע ישירות לסקר תודה רבה ויום מצויין ליטון (לא תמיד שפוי)

k4school

New member
שלום וחג שמח....

זה לא אמור להיות הדדי ??? אני אצביע בסקר אצלכם (עדיין לא יודע למי) ואתה תצביע בסקר אצלי... כנס לפורום הלימודים - k4school למד השכל ותהנה ובסוף כנס לסקר ותן לנו את קולך
רונן

לא ../images/Emo70.gif

צר לי רונן - את ליטון אנחנו מכירים ויש לנו דיעה מגובשת. אני לא אוהבת את ההודעה שלו - ליטון - לפחות ספר על מה הסקר... אבל אתה - מי אתה בכלל? ומאיפה כל הפטרונות הזו? קישה

אני אספר לכם על מה הסקר !

הסקר הוא תחרות המתלונן הציני ביותר בפורום תלונות וקיטורים אגב פורום מומלץ מאד, מצחיק ומהנה יש ארבעה מתמודדים בסקר, או אולי יותר נכון 5 : א. עדן ב. הילי21 ג. ליטון ד. צושי וסנופה אני האחרון, ואני מריץ את סנופה המקסימה (ילדה קטנה ותמימה) לזכיה בתחרות. הפרס לזוכה הוא להיות כחול לשבוע במקום מנהל הפורום, אני רציתי לתת אותו לסנופה, אבל ליטון רוצה אותו לעצמו. עכשיו כשאתם יודעים במה מדובר אתם יכולים להצביע , אגב, אתם מוזמנים להשאר בפורום >צושי שמאד רוצה לזכות, בשביל סנופה<

טוב..הוא גם מתמודד..

והוא לא יודע מה התוכניות שלי לגבי הכחול.. דרך אגב נשמע לכם הגיוני שהוא חבר לסנופה? זה בגלל שמראש הם יודעים שלא ינצחו..אז הם מנסים יחד.. אני דוגל ב.. הולכים אל הלא נודע בחר ליטון!
כנסו לפה והצביעו ליטון ויחד נצעד אל עתיד לא נודע

למעלה