בקשה

אלסי

New member
בקשה

קודם כל תודה לכם על התגובות אתמול. הייתי היום שוב בביקורת והמצב לא טוב. הבטא שהתחילה טיפה לרדת ,שוב עולה והפרוגסטרון שלי עדיין בשמיים ,מה שמראה ש´הוא´ נאחז ולא מוותר. אין ספק ולו הקל ביותר שההריון לא תקין,השאלה עכשיו-איך יסתיים. כבר נזרקו היום בכל זאת מושגים כמו זריקה או גרידה אם המצב לא ישתנה בשבוע הבא. אני יודעת שיש פה בנות שעברו סיום הריונות בגרדות וזריקות ,ואני מאד מבקשת ממי שמסוגלת לספר לי,במייל או דרך מערכת המסרים של תפוז כל מה שיכולה לשתף. הרבה יותר קל לי הדכאון והיאוש מרמות החרדה שמתחילות לצוץ עכשיו. מישהו חוגג טוב טוב על חשבוני ולא מאפשר לי סתם להתקפל לתוך עצמי ולהתאבל.

רומי^^

New member
אלסי יקרה

ל"שמחתי" ההפלה שעברתי נגמרה "רק" בצורתה הטבעית ולא היה לי צורך בהתערבות כירורגית, ככה שלעזור ממש איני יכולה פה. רציתי רק לתת חיבוק ולהושיט יד ולהגיד שמתישהו - זה חייב להצליח... תהיי חזקה!
(האייקון של החיבוק לא ממש מתאים פה - הוא יותר מדיי שמח - אז נותנת חיבוק
גדול ווירטואלי.)

אלסי יקרה שלי

אני יודעת שאת בקשר עם ענת וליאור וחנה קחי מהם את הטלפון שלי ואשמח לשוחח איתך. אני עברתי שתי גרידות כירורגיות בתל השומר אחת מהן בשבוע 17 ההתאוששות היא מאוד מהירה, ובעצם הגרידה נספרת כמחזור ואפשר חודש אחרי לחזור שוב לטיפולים. ההרדמה הכללית היא לזמן קצר ואין מה לחשוש ממנה, גם אין כאבים. הכאב הוא בלב וזה הכי קשה. אני אחרי ההריון הלא תקין הראשון שהסתיים בשבוע 10 הריתי שוב מטיפולים לאחר 3 חודשים (2מחזורי טיפול) אשמח לעזור בכל דרך שרק אפשר צרי איתי קשר! זוהרה שעצובה מאוד בשבילך

אלסי יקרה שלי ../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

לא הייתי כאן זמן רב, ודמעות מילאו את עיניי כשקראתי את מה שכתבת. מקווה שהכל יסתדר והבטא הבאה תהיה יפה ועיקבית. סיגל

אלסי !!

לצערי אני עברתי גרידה בשבוע 8 להריון אך אצלי כל הזמן ראו עליה של הבטא והכפלה וההריון לא נפל באופן טיבעי[היו דימומים קטנים ] המזל הוא שלא ניקשרתי להריון כ"כ [ למרות שהוא היה יקר לי ]אך ההריון היה טרי טרי אך היה לי יותר קל להשלים אם האובדן!! הכאב הוא גדול אך הזמן מנצח פה מה שאני יכולה לנחם זה שאם היה הריון יהיה עוד הריון בקשר לגרידא אני עברתי אותה בביה"ח השרון פ"ת עם צוות חביב ביותר ההרדמה היתה פשוטה ולא הרגשתי כלום רק אחרי היה דימום שניפסק אחרי מספר ימים מלווה בכאבי מחזור ... אני מאחלת לך התאוששות מהירה ואם יש לך שאלות את מוזמנת להתקשר ל-9210768-03 חשוב מאוד שתבצאי את ההפלה ע"י ביה"ח ורופא מיומן ולא רשלן בהצלחה יונית החיננית

יקירתי חיכית לטלפון אבל עכשיו

קיבלתי את האינפורמציה פה. אני מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב מהפעם שדיברנו לפני כמה ימים לא מתקשרת כי לא רוצה להציק לך. כשהתחשק לך לדבר את יודעת איפה אני. שבוע הבא אני בבלינסון בבדיקות צאו´

הרמוניה

New member
אין לי אינפורמציה רק המון אהבה אליך

הלואי והיתה יכולה לרפא. מקווה שאם כבר צריך להסתים-אז שיגמר עם הכי פחות כאבים פיזיים והתערבויות חודרניות על מנת שתוכלי להתפנות ולהתאבל כמו שמגיע שיתאבלו. חושבת עליך המון הרמוניה

אלסי

New member
המון תודה

קיבלתי את כל ההודעות עם האינפורמציה וזה כרגע קצת מקל. אני מניחה שברגע שתתקבל החלטה,ובמידה ותדרש התערבות ,החרדה שוב תציף אותי ואני שומרת לי זכות ליצור קשר עם כל מי שהציעה זאת. ובאותה הזדמנות,תודה גדולה גם על כל המיילים והמילים המחזקות. אני מתנצלת שאני לא מסוגלת לענות כרגע ,אבל אני קראתי כל מילה ונרגשת מכל הדאגה הכנה שעוברת אפילו דרך המסך הקר. אני אנסה לעדכן. שוב,המון המון תודה על הכל.

למעלה