בקשה...

RkO 4 LiFe

New member
בקשה...

החידה הכי קשה שניתנה עד היום בפורום אבל לא שח מט או תמונות חידה רגילה כמו שביקשתי ממכם לפתור לי אז.. תודה לכל העונים...

michaeler

New member
איך אתה מגדיר "הכי קשה"?

לקח הכי הרבה זמן עד שפתרו אותה? לא פתרו אותה? הכי קצת חברים בפורום פתרו אותה? התחום בו היא מתעסקת הוא קשה מאוד? הסבר את בקשתך.

RkO 4 LiFe

New member
הכי קצת חברים בפורום פתרו אותה

אבל אם אפשר חידות כמו שפירסמתי לאחרונה וכאלה: 1. אי אפשר להרגיש, לראות או לגעת בי אבל אני נמצא בכל אחד, תמיד מתווכחים אם אני קיים או לא אבל כן יש לי העדפה מוזיקלית מי אני?! 2. יצאת ממני אך מעולם לא נכנסת אלי אחרי שיצאת ממני לעולם לא תוכל להיכנס אלי שוב מי אתה?! וכו'

regit knup

New member
יש לי... ../images/Emo41.gif ענת כנסי בבקשה ../images/Emo41.gif

לענת: את יכולה בבקשה לנעוץ את החידות שהבאתי, פשוט זה עוד מעט, או שכבר, עובר לדף הבא. אני יתן את התשובות כולם ובפרוט מחר, אם יפתרו ואם לא. ל RkO 4 LiFe: תנסה לפתור את החידות שלא הצליחו לפתור, לגלות איך הרמזים קשורים לתשובה.

JDOE

New member
אם אתה מחפש חידות לא פתורות

מה עם כמה מחידות "מי אני?" שהבאתי לא מזמן חלקם לא נפתרו וכמובן אם אתה רוצה משהו ממש קשה משהו שאין לי מושג מה הפתרון או איך לפתור או אם יש לזה פתרון כמה מצולעים יש בלוח משבצות בגודל n על n

RkO 4 LiFe

New member
מה התשובה לחידה המסריחה הזאת!?

אני רציני!!..!! ולמה כולם צוחקים עליה?!

עורוס

New member
משמעות החיים. ../images/Emo97.gif

דחוף לקרוא את "מדריך הטרמפיסט".
ועכשיו ברצינות. התשובה לחידה היא "חולמת". אישה חולמת ברוב הלילות, וכשגבר "חולה-מת", וול, הוא כבר לא יכול לעשות הרבה דברים אחר כך

חידות נוספות, הכי קשות

מהי משמעות החיים? הוכיחו את השערת גולדבך (או השערה בלתי פתורה אחרת כלשהי).

למעלה