בקשה

Justin Angel

New member
בקשה

אני מבקש לקבל את התפקיד של מנהל הפורום "מאגיה לבנה". סיבה להחלפת ההנהלה הקודמת: המנהלת הקודמת "צילה שיראל" מאוד לא פעילה בפורום. היא בודקת את הפורום פעם בשבוע , וזה עוד בשבוע טוב. כתוצאה מכך יש הודעות סרק בפורום כגון "מדדי מכירות הטלוויזיה בפיג´י-חשוב" ו-"תיאודור החמור", אף אחד לא מגיב על שתי ההודעות האלה בגלל חוסר הרלוונטיות שלהם ואלה רק שתי דוגמאות שנזכרתי בהם. במשך חודש צילה השאירה רק 10 הודעות כאשר אני משאיר את כמות ההודעות האלו ביומיים. ניסיון קודם בתחום: מתחילת 1998 עד אמצע 2000 (שנתיים וחצי) הייתי ראש האגודה המאגית הישראלית (שמנתה כ1,500 איש). בתוך האחריות של תפקיד זה גם הייתי אחראי בעקיפין על הפורום שלנו. אני עוסק בתחום המג´יק כבר כחמש שנים בצורה מקצועית. אני מציג ת הבקשה הזאת אך ורק כי חלק גדול מחברי הפורום שאתם אני בקשר טלפוני ביקשו ממני לעשות את הצעד הזה , למרות זאת אני עדיין אתן 100% לתפקיד אם תחליטו לבחור אותי למלות אותו. בברכה ותודה מראש ג´סטין אנג´ל

epitaph

New member
יש קישור למטה

שמוביל אותך לבקשה להיות מנהל פורום...מלא את הטופס ורשום שם מה שרשמת כאן ונראה לי שיקבלו אותך...

Justin Angel

New member
מצטער

אבל לא מצאתי את הקישור... אתה יכול בבקשה לתלות את הכתובת כאן?

wicca_sphere

New member
הבקשה של ג´סטין

ג´סטין ללא ספק האיש בעל הידע הרב ביותר במאגיה בפורום של המאגיה הלבנה הטענות שלו לגבי צילה הן מדוייקות ומאד נכונות, היא לא לוקחת חלק פעיל בכלל, לעומת ג´סטין שמגיב כל הזמן. בקשר לעברו, אני לא יודע אם המידע אכן תקיף ונכון אבל אם כן אז זה רק מוסיף לעובדה שהוא מתאים. יש עם הבחירה שלו בעיה אחת, דעה שלא שלו או לא נראת לו הוא פוסל אותה ולועג לה. אני חושש שאם הוא יהיה מנהל הפורום הוא גם ידאג שהיא "תעלם". עד פה התגובה שלי wicca sphere

למעלה