בקשה

chris benoit1

New member
בקשה

מישהו יכול לתרגם בשבילי את השירים climbing the walls וcrawling back to you?

Climbing The Walls

אם טעיתי (ואני בטוחה שטעיתי) תקנו אותי!
אני ממש גרועה בלתרגם שירים
Climbing The Walls סגרי את עינייך, תבקשי משאלה, זה יכול להימשך לנצח אם רק את תוכלי להישאר איתי עכשיו אז תאמרי לי מה הסיבה שגורמת לנו להיות רחוקים עכשיו כן, זה בא לתפוס אותי (
) את מתחת לעורי (
) לא, אני לא יכול לתת לך ללכת את חלק ממני עכשיו לפי הטעם של נשיקתך ואני לא רוצה לדעת את הסיבה למה אני לא יכול להישאר לנצח ככה עכשיו אני מטפס על הקירות בגלל שאני מתגעגע אליך. קחי את ידי, קחי את חיי רק אל תקחי לנצח ותתני לי להרגיש את כאבך ששמור בפנים חייבת להיות דרך, שאני ואת נהיה ביחד עכשיו כן, זה בא לתפוס אותי את מתחת לעורי -פזמון חוזר זה הזיה, איך אני יכול להרגיש בדרך הזאת אם אין לי אותך? זה הזיה, שום דבר אמיתי בדרך הזאת אם אין לי אותך? -פזמון חוזר.

Crawling Back To You

כולם יודעים שאני כ"כ טיפש שנתתי לך ללכת אבל בייבי אני טעיתי וכן, אני יודע שאמרתי שכדאי לנו להיות לבד שזה הזמן להמשיך הלאה אני יודעת ששברתי את ליבך אני לא התכוונתי לשבור את ליבך פזמון: אבל בייבי הנה אני מתכנן לפני דלתך גאוותי נשפכת (
?) על הרצפה ידי וברכיי חבולות ואני זוחל אליך מתכנן להזדמנות נוספת את תתני להיכנס? אני ברחתי מהאמת ועכשיו אני זוחל אליך אני יודע שאת שם את יכולה לגרום לי לחכות אבל אני לא הולך לפחות את זה אני יכול לעשות זה להגיד לך פנים מול פנים אני שיקרתי לעצמי ועכשיו אני גוסס בגיהנום הזה גירל, אני יודע שאת כועסת אני לא יכול להאשים אותך על זה שאת כועסת -פזמון חוזר אם את יכולה לראות את הדמעות האלו שאני בוכה תגעי בידיים האלו שלא יכולות להפסיק לרעוד תשמעי את ליבי שבקושי פועם את תראי גבר אחר -פזמון חוזר. (אני ממש גרועה בזה! זה יצא לי נורא!
)

BShenB

New member
נצל"ש... בננוותתתתת../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מה שלומכןןןן
התגעגעתייייי כל כךךך!!!... רק רציתי להגיד לכן שהסיבה לכך שהנוכחות שלי פה הייתה רדודה וזה בלשון המעטה, זה בגלל שלמדתי לתיאוריה ובכלל כל יום אני בקושי בבית
... אבל בקיצור, עשיתי היום תיאוריה ו..... ע=ב=ר=ת=י!!!!!!!!!!!!! יייייאאאאאאאאיייייייי אני מאושרתתתתתתתתתת
חעחע... ואני מתהההה שהסינגל החדש כבר יצאאאאאאאאאא גררררררררררר
!!! מתה עליכןןן בננוותתתתתתת
וכמה טוב לחזור לפהההה

BShenB

New member
חחחח צודק../images/Emo9.gif אז בנן מה שלומך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בנני ובנוני...חיחי...
סילי מי

Shiri from the block

Active member
שנהבוששש!!! המון המון מזל טוב../images/Emo24.gif וטוב לראות אותך פה../images/Emo9.gif

Eti No Name

New member
נממ..מנהלות ../images/Emo14.gif

מה דעתכן לפתוח מקום איפושהו במאמרים של תירגומים?

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif חחח זה מזכיר לי מה שעשיתי בפורום בריטני, כל היום הייתי עסוקה בלתרגם שירים../images/Emo6.gif זה כזה ממכר../images/Emo99.gif

למעלה