בקשה

Hell is beige

New member
בקשה

אני רוצה לפתוח אתר לכותבי שירים, ואני צריך מישהו שיכתוב לו מנוע (די מקביל למנוע של ``במה חדשה``) רק שהדבר היחיד שהאיש יקבל בתמורה הוא קרדיט, בגלל מחסור שלי באמצעים. אניי רק מבקש -תעזרו לתרבות הפואמות בארץת - עשו טובה; וקבלו קרדיט אם האתר יצליח. המתנדב המבורך מתבקש לפנות אלי לאייסיקיו 6167836

Hell is beige

New member
אהמ

אני מצטער שאני נג`ס זה פשוט ממש ממש ממש חשוב לי מישהו יעשה כפרה?

}}נץ{{

New member
כפרה , כנס רגע, אסביר לך משהו

קודם כל,אישית, זה נראה לי מיותר, לפתוח עוד אתר כמו של בועז כאשר האתר של בועז מצליח מאד ולמרות שהיום הפורומים וגם התכנים התמסחרו מאד.. אבל שיהיה לך ברור אם תצליח הרי גם אתה תתמסחר ... זה מה שנקרא הסטוריה חוזרת.! אבל דעתי האישית בטח שלא תעצור אותך נכון? חוץ מזה בתור אחד שמכיר את בועז אישית.. ובתור אחד שניהל לו את פורום מגירות(יצירתי לפחות כמו שהשם שלו היה אז...) [לזמן קצר אמנם]. שתדע לך! שבועז עם כל הניסיון שלו ב php לקח לו חודשים רבים לבנות את הפורמט שיש לו היום (אם לא שנים..). אז באמת אתה מצפה שמישהו כאן יקדיש לך את כל זמנו בהתנדבות?? ועוד לטובת דבר שקיים כבר..?. ראה את האתר ליטרטורה ! מקום מכובד לטעמי בלי יותר מדי תחכומים.. ואולי בגלל זה הוא נשאר מכובד כמו שהוא... ואם בכל זאת אתה מתעקש ! שב בנחת עמנו.. קנה לך ספר תתחיל ללמוד את השפה . אני בטוח שכל אחד מאתנו ישמח !! לעזור לך. בהצלחה

למעלה