בקשה...

vejita

New member
בקשה...

מישהו יכול להביא לי אתר או משהו שיש שם את הסוגים של הנחשים ותמונות והסבר עליהם? בבקשה זה מאוד יעזור לי... תודה מראש

רן333

New member
אני לא מכיר אתר שמכיל מידע טוב על

כל הנחשים, אבל יש מספר אתרים שמכילים מידע לא רע על חלק מהנחשים. אתה יכול למצוא מספר קישורים לאתרים כאלה (וגם לאתרים שמוקדשים לזוחלים אחרים ולדו-חיים) *[URL='http://www.corallus.com/']*כאן**[/URL]. מידע על מספר מיני נחשים, בעיקר פיתונים, אתה יכול למצוא גם **פה**. נסה את הפינות שנקראות Care Sheets ו-The VPI Collection. אם אתה מתעניין בבואות עצים, כדאי שתסתכל גם *כאן*. כמובן שהרשימה הזו רחוקה מלהיות ממצה. יש עוד המון אתרים שמכילים מידע מעניין על נחשים. אתה יכול להיעזר במנועי חיפוש כמו Google כדי למצוא אתרים כאלה. כדאי להקליד שם את השם האנגלי או הלטיני של המין שבו אתה מתעניין, בתוספת מילות מפתח שימקדו את החיפוש לכיוונים שמעניינים אותך (breeding, natural history וכו').

gazon

New member
רן אני מתפלא עליך חחח

אני רגיל שאתה ממליץ על ספרים. גם אני לא מכיר אתר שמזכיר את כל סוגי הנחשים (וגם בטח אין כזה) זאת רשימה של נחשים שמביאה מידע די נחמד על הרבה סוגים של נחשים כדי לך לבדוק את זה. בנוסף יש ספרים רבים של אטלסים של נחשים שבהם יש מידע על מספר גדול מאוד של נחשים!

vejita

New member
תודה

אבל יש איזה משהו בעברית ובעיקר על הנחשים בארץ? [אני לא משהו באנגלית..]

רן333

New member
גלול קצת למטה עם העכבר.

המלצות לגבי ספרים בעברית נכתבו כאן לפני מספר שרשורים.

למעלה