אני מבקש ממי שכן יכול לענות לי על נושא התמיכה בעיברית שיענה (המנהל לא יכול ,הוא מנוע מתוקף תפקידו לדבר על הנושא)השאלה ככה האם התקנת תוכנית התמיכה בעיברית יכולה לפגוע ב-IPOD שלי וכיצד אני מתקין תחכנה זו ה-IPOD שלי?
באופן עקרוני העידכון עברית לא אמור לעשות שום נזק - בסהכ מה שעשו שם זה החליפו פונטים (כלומר במקום הג'יבריש שהיה עבור אותיות עבריות שמו תמונות של אותיות עבריות - לכן באופן עקרוני העדכון עצמו לא אמור לעשות בעיות. (מה גם שהרבה אנשים התקינו אותו והם מדווחים על עבודה טובה מאוד ונטולת באגים) איפה הסיכון?! בעיקר אם פתאום ה IPOD יתקלקל מסיבה אחרת ואתה לא וכל להפעיל אותו על מנת להסיר את העדכון הזה ותהיה חייב לגשת למעבדות ידע על מנת לקבל אחריות - אז בידע יכול להיות שיצליחו להפעיל את ה IPOD ואם יבחינו שהיה מותקן על ה IPOD העדכון הזה הם יכולים לדרוש תשלום ולומר שהתיקון לא כלול במסגרת האחריות. באופן עקרוני אם אתה מתקין את העדכון ואחרכך מתקין את העדכון של APPLE (המקורי) אף אחד לא יכול לדעת שאיפעם הותקן לך ב IPOD העברית. לגבי הסברים להתקנה מצורף קישור למען הסר ספק - ההתקנה ותוצאותיה הם על אחריותך בלבד
אנשים עונים פה מהר ולעיניין, לא כמו בפורומים אחרים שאתה צריך לחכות11 שנים לתגובה. יופי אנשים תמשיכו עם העבודה הטובה. ולאלרונד תיקנתי את הרווחים. בשבילך ובשביל איכות הפורום.
הייתה שלא היה הפרדה בין משפט למשפט ופתאום מתחיל משפט ונגמר באמצע השורה, עכשיו סתם הגזמת ושמת רווחים בין השורות, תסתכל על האירגון של ההודעה שלי ותבין על מה אני מדבר. בכל אופן בהצלחה