בקשה

Cythraul

New member
בקשה

הייתי שמח אם מישהו היה ממליץ לי על להקות יומרניות ומתנשאות, קשות מאוד להאזנה, מקוריות ועם שירים ארוכים ואיסנטרומנטאלים - משהו בסגנון Anglagard. תודה. ואם כבר מדברים עליהם... איפה אפשר לקנות את האלבומים שלהם בזול? חיפשתי באינטרנט והמחירים ממש מופקעים

epitaph

New member
חחח...

זו ההגדרה של הרבה אנשים לרוק מתקדם באופן כללי. נתחיל אחד, אחד. יומרנות והתנשאות זה בעיקר ELP בשבילי. אתה גם יכול תמיד לחפש את דרכך בריו, מה בסגנון Univers Zero יתאים לך, חפש את האלבום Ceux Du Dehors. גם כדאי לך לבדוק את Thinking Plague - In Extremis. לגבי לקנות את אנגלגארד, אני יודע רק על "קצת אחרת" שמוכרים אותו, בסביבות ה85 שקל לדיסק.

MajorWinters

New member
אתה יכול להזמין מקצת אחרת

ולהיות מקום 50-60 ברשימה. הם מתכוונים לעשות הזמנה, אני 43 בתור.. או משהו כזה

Cythraul

New member
אה

את ELP אני מכיר כמובן. אני נהנה מהם מדי פעם אבל אפשר להגיד שבאופן כללי הם לא כוס התה שלי. שמעתי את Thinking Plague אבל לא אהבתי את האלבום כל כך, חסרה לו הרמוניה באופן כללי והוא נשמע כאילו הוא לא הולך לשום מקום - אין שום חיבור בין הקטעים וכאלה... לא מוצלח במיוחד. לגבי Univers Zero שמעתי את Heatwave ודי נהניתי, איך הוא בהשוואה לאחר? בקשר ל-Anglagard: אני לא יודע לאיזה דיסק אתה מתכוון אבל ל-Buried Alive יש איכות הפקה גרועה שהורסת אותו לחלוטין. לא הייתי קונה אותו.

MajorWinters

New member
Buried Alive

לא שמעתי, אבל הוא אלבום הופעה, לכן יכול להיות שאיכות ההקלטה לא יצאה בשמיים. אגב, יש לי איזו הופעה שלהם מוורצבורג ב2003 שעוד לא ראיתי... למישהו יש מושג?

Cythraul

New member
גועל נפש

הם בהחלט לא נכנסים לקטגוריה. הם להקה של טינאייג'רים במסווה של פרוג, אבל האמת היא שהדבר הכי מתוחכם אצלם זה הטכניקה ולא המבנה של השירים. אני לא ממש שונא אותם אבל הם לא מסוג הדברים שאני באמת אוהב. אגב... מה אתם חושבים על Sinkadus?

yehuda kotton

New member
Spiral Architect

להקת הפרוג-מטאל היחידה שממש עושה לי את זה. מאוד ניתנת להאזנה, ורצויה להאזנה. סינקדוס הם אנגלגרד-לייט, בלי מלח.

Cythraul

New member
אני לא אוהב אותם

יש להם מוזיקה מאוד משעממת ויבשה ושום אלמנט "פרוגרסיבי" חוץ מהיכולת הטכנית שלהם. רדוד ולא מעניין.

Rudess

New member
גם אני לא סובל את ספייראל

באמת משעמם וסתם טכני.

Rubycon

New member
לגבי אוניבר זרו

היטוייב אלבום טוב מאוד, בערך ברמה של Ceux לדעתי. Heresie יותר טוב משניהם, הוא הרבה יותר אטמוספרי ולפעמים מציג דברים ממש מדהימים, למרות שצריך להקשיב טוב.

למעלה