בקשה

kinspirit

New member
בקשה

חבר'ה, בקשה אישית, לי פשוט כבר אין כוח לענות לאנשים האלה...אבל אני לא חושבת שהודעה שכזו צריכה לעבור בשתיקה. איזה חכמולוג כתב את דעתו בתגובה להודעה בISF על ההקרנה הקרובה באוניברסיטה. בוא רק נגיד שהוא השתמש במילים מאוד ציוריות לתאר את הסדרה סטארגייט ואת מה שהוא חושב/מרגיש כלפיה ועליה. ההודעה עצמה מכילה ספוילרים לעונה שבע ושמונה (הוא התייחס לעלילות שקרו בפרקים, לא משהו קריטי, אבל עדיין). כל מי שלא אכפת לו לקרוא ספויילר על עלילות (שוב, לא משהו רציני) או שראה כבר (בעיקר אתם חבר'ה) - בבקשה, בשבילי בתור טובה אישית - תענו לבחור הזה... ובבקשה, בואו נשמור על רמה גבוה של שפה. במקום לרדת לרמה שלו, נראה לו שיש אנשים שאוהבים את הסדרה ויודעים לדבר עליה ברצינות ולהבהיר במילים כדורבנות עד כמה הוא טועה... והכל ברמה ולא כמו שה$)$#*%$@) הזה כתב. בתודה, אסנת נ.ב. מדובר בהודעה על ההקרנה השבועית (פרק 3 Fragile Balance !), במדור המקומי.

jewish master

New member
לא שאני מצדד בו

אבל אם כולנו נלך ונגיב זה לא יהיה כאילו אנחנו מתנפלים עליו בצורה מעט בריונית וירטואלית. ובכלל חוץ מהשורה הראשונה הוא לא משתמש בגסויות (וגם זה לא ממש), הבחור הביע את דעתו, הוא אפילו לא אמר שהסדרה גרועה, אם הבנתי אותו נכון הוא פשוט טוען שהוא לא אוהב את הכיוון שעליו היא הלכה וזה לגיטימי מבחינתו.

Echelon

New member
על בריונות ושאר ירקות

קודם כל, זה לא כאילו אנחנו גורמים לו נזק או משהו, סה"כ אנחנו מביעים את דעתנו על הסדרה ומראים לו שהוא טועה ;). דבר שני, לדעתי משתמע מדבריו שהוא חושב שהסדרה גרועה, אחרי שהוא מרביץ עליה כל כך הרבה "מילים יפות".

morashtty

New member
"לא אמר שהסדרה גרועה"?!

אז הרשה לי לצטט:"זה מה שאנחנו נתקעים איתו אחרי שסדרות גדולות כמו בבילון 5 ופארסקייפ מתבטלות".ואני עדיין חושב מה לכתוב בתגובה.

jewish master

New member
אז נאמר והוא אמר הסדרה גרועה

למרות שלדעתי ניתן להבין בצורה אחרת. זה לא אומר שכולנו צריכים ללכת לשם ולהבהיר לו שהסדרה טובה, סה"כ זו זכותו לאמר זאת, אז הוא השתמש בכמה מילים גסות, ודיבר מעט בשובינסטיות(טוב לא מעט). לדעתי אנחנו צריכים אפילו להזמינו להעביר את הדיון לפורום, חוץ משזה יחיה קצת את הפורום (למרות שלאחרונה הוא די חי) זה גם יהיה דיון קצת שונה מהדיונים הרגילים בפורום שמהללים את הסדרה (ואני לא אומר שלא בצדק, להפך). אבל אם כל מה שרשמתי פה, בכל זאת אתמול הלכתי והשארתי תגובה, כי הדברים שלו בכל זאת היו, איך לאמר, שגויים.

למעלה