בקשה

ssj38

New member
בקשה

1)מישהוא יכול להגיד לי את מספרי הפרקים שיהיו ביום ראשון,שני,שלישי,רביעי וחמישי? 2) שמעתי שבאתר דיביזי הוון יש הורדות אז מישהוא יכול להביא לי לינק ישיר לעמוד הורדת הפרקים שם?

ssj38

New member
מה אסור לפחות לזכור את העלילה......

אני מתחיל לשכוח אז בא לי לראות ולהזכר פשוט אני יפספס את כל השבוע הבא.

gokussj2

New member
תעשה מה שאני עושה...

תראה מתחילת דרגון בול עד סוף ג'יטי 10 פעמים

cedar point

New member
בבקשה

תנו את מספר הפרק האחרון שהיה כי אני מתכוון להוריד מעכשיו את כל הסידרה עד לסופה אז בבקשה תגידו לי באיזה פרק אנחנו

cedar point

New member
יותר נכון

להוריד מהנקודה שבה אנחנו עכשיו ותגידו שווה לי להתחיל להוריד את כל הסדרה כי התחלתי לראות דרגון בול זי רק כמה פרקים לפני תחרות אומניות הלחימה אז מה אתם מציעים לראות גם את כל דרגון בול או את כל דרגון בול זי או שפשוט להמשיך?

ssj38

New member
../images/Emo122.gif אני רוצה רק את הפרקים האלו

כי אם אני כבר רואה עם הטעויות אני נזכר בעלילה.

gokussj2

New member
הצעה להוא מלמעלה

אם אתה התחלת לראות רק מהחלק שעכשיו משודר אז עדיף לך מהר להיגמל מערוץ המפגרים כי אתה מקבל את הרושם הלא נכון מהסידרה. הצעה שלי אם אתה באמת רוצה להבין את הסידרה תוריד מדרגון בול ואז את דרגון בול זי מההתחלה, אם אין לך סבלנות ואתה רוצה ישר להתחיל באקשן תוריד מתחילת דרגון בול זי שזה גם טוב אפשר להבין הכל גם בלי דרגון בול מה שבטוח כדי לך להתחיל את דרגון בול זי מההתחלה ולא לראות יותר בערוץ המפגרים. בהצלחה!

cedar point

New member
תודה

אני חושב שאני אתחיל ישר מדרגון בול זי כי אין לי סבלנות להוריד גם את כל דרגון בול משהוא ראה את הקרב של גוגוטה בסופר סאיין 4 נגד הרע החזק ביותר בג'י טי זה קורע בעיקר הקטע עם הסרטים הצבעוניים

למעלה