בקשה

עץ ועצה

New member
בקשה

הפעם אני פונה אליכם בבקשה לעזרה במסגרת תפקידי כמנחת קבוצות לאוכלוסיות מיוחדות. שותפתי ואני רוצות לתת למשתתפי הקבוצות שלנו יומנים כמתנה לתחילת שנה וגם כחלק מהתהליך הטיפולי שאנו עושות איתם. אנחנו זקוקות ל-70 יומנים, לא משנה מאיזה סוג,אולי עם לוגו של חברה ,בתרומה כמובן. אתם מכירים מישהו שיכול לעזור?

עץ ועצה

New member
איזו זריזות!

תודה

Springy

New member
לאיזה יומן הכוונה?

ליומן עם תאריכים יומיומיים, או ליומן ריק שממש כותבים בו בחופשיות (journal, מין "יומני היקר" שכזה)?

עץ ועצה

New member
יומן שנה

אנחנו רוצות לעבוד איתם קצת על עצמאות ותכנון לטווח רחוק כחלק מכישורי חיים וכישורים חברתיים.

Springy

New member
יש לי יומן שנה אחד שאני יכולה לתת

קיבלתי שניים במתנה כשעשיתי קנייה בסופר פארם. אחד נתתי, את השני אתן לך בכיף אם את רוצה. אולי אפשר לפנות לסופר פארם ולשאול אם הם מוכנים לתת לכם עוד יומנים... אני לא יודעת איפה את: ביום שישי אמור להתבצע איסוף ממני ולהגיע ל-jole, אם זה הגיוני מבחינה גיאוגרפית ובסדר איתה ואיתך, אני אשמח לצרף אותו לחבילה. אם לא, זה די קטן, אני יכולה אפילו לשלוח בדואר. בהחלט מטרה נעלה בעיניי (ראיתי בכרטיס שלך שאת עו"ס - אני סטודנטית לריפוי בעיסוק, אז המטרות שלך "קרובות לליבי"
)

עץ ועצה

New member
תודה לך ולכל המציעים

העניין הוא שאנחנו צריכות שבכל קבוצה לכל המשתתפים יהיה אותו יומן, שזה אומר 25,25,20 כך שיומנים בודדים לא כ"כ עוזרים לנו, מה שכן- פניתי בזכותך לסופר פארם והמנהל צריך לחזור אלי. תודה רבה על ההענות, ממשיכות לחפש. אם למישהו יש אפשרות לתרום 20 ומעלה זה יעזור מאוד!

blue skies

New member
לא כנראה, בטוח!

יש אצלי מחכים לך שני יומנים את מגיעה לאזור בקרוב? בעצם יום שישי אני אולי בפ"ת ובראש העין אם את רוצה שאני אעביר לך את זה תודיעי לי

kimo

New member
אם זה עוזר, אפילו...

כעזרה ראשונה עד שתאספי מספיק יומנים, אני יכול לארגן 70 יומנים קטנים 7ס"מ על 5 ס"מ שרלונטיים עד דצמבר 2004 אלו יומנים שמשום מה מודפסים לא מספטמבר עד ספטמבר אלא מינואר עד ינואר יכול לעזור?

kimo

New member
אז יש לי פה 70 בשבילך במשרד

זהים , עד דצמבר 2004, עד אז כבר יהיו חדשים לכל 2005 איך יגיע אלייך?

kimo

New member
סבבה

תזכירי לי ביום ראשון לקחת אותם? נשארו במשרד

עץ ועצה

New member
תודה רבה רבה לשניכם!

איזה כיף! אנחנו עוד מנסות להשיג יומנים רגילים,בדקנו עם כמה חברות שצריכות להחזיר תשובה,אבל זו בהחלט עזרה ראשונה שתציל לנו את ההתחלה. תודה רבה רבה

למעלה